30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

TRX Pro Kit

Termékkatalógus
TRX Pro Kit
5 1 értékelés
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 159 kg, ajtó felfogatással
Kód:  SPTif0177 Termékszám:  847585006566

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TRX Pro Kit

Mondj búcsút a drága és zsúfolt edzőtermeknek! Hála a TRX hevedernek, megdolgoztathatod az izmaid bárhol és bármikor. A TRX Pro Kit határozottan a TRX család legstrapabíróbb tagja. Az is erre utal, hogy fitness központok széles körében használják ezt a készletet. Nem lenne jó, ha saját fitneszközponttal rendelkeznél otthon? A Pro Kit pontosan ezt nyújtja. Ez egy olyan felfüggeszthető heveder rendszer, amely bővelkedik a sokoldalú felhasználási módokban. A vele végzett gyakorlatokkal tényleg a tested minden izmát megmozgathatod. felfüggesztési rendszer emlékeztető, amely bővelkedik a hihetetlen sokoldalúság. Mivel a saját testsúlyoddal végzed a gyakorlatokat, így nincs korlátozás a gyakorlatok nehezségét illetően, ez csak attól függ, hogy hogyan hajtod végre a gyakorlatot. Ezért megfelelő edzés módszer gyerekektől nyugdíjasokig mindenkinek, akár profi sportolóknak is.

 

A csomag tartalma:

  • TRX felfüggesztési rendszer - a legtartósabb edzés rendszer, amellyel az egész testet megerősítheted
  • TRX ajtóra erősíthető csuklópánt, amely lehetővé teszi a gyakorlást nemcsak otthon, hanem akár az irodában, szállodákban vagy egyéb helyeken is. 
  • TRX felfüggesztő horgony, amelynek köszönhetően szinte bárhol tudsz gyakorolni, akár a falon lógva vagy korlátra erősítve is.
  • TRX utazótáska amelyben elviheted magaddal a tornatermedet, ahová csak akarod
  • TRX X Tender (Extension), amely lehetővé teszi, hogy rögzítsd a felfüggesztő rendszert még hosszabb távolságokra és amelynek horgonyzó kerülete meghaladja a 25 cm-t, így fel lehet szerelni a fákra, oszlopokra, stb
  • TRX biztonsági kulcs, karabineres zár formájában, amely nemcsak megvéd a korróziótól és a lopástól, hanem óriási, 600 kg-os kapacitással is rendelkezik.
  • Oktatóvideók hogy megtanuld, hogyan kell a leghatékonyabban használni a Pro Kit-et
 

Műszaki adatok:

Maximális terhelés:
159 kg

A leghosszabb rögzíthető magasság:
2,7 m

 
 

Paraméterek

Szín
Sárga Kész!
Teherbírás
159 kg Kész!
Ajtóra rögzítés
Igen Kész!
Markolat anyaga
Gumi Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

Terhelhetőség

Teherbírás
159 kg Kész!

Kilincs

Ajtóra rögzítés
Igen Kész!

Markolat anyaga

Markolat anyaga
Gumi Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRX Pro Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRX Pro Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRX Pro Kit.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ