30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Sportique kézkrém jázmin-hibiszkusz

Termékkatalógus
Sportique kézkrém jázmin-hibiszkusz
- 25% shea vaj, 75 ml
Kód:  SPT3640 Termékszám:  891197001914

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sportique kézkrém jázmin-hibiszkusz

Egy csodálatos krém kézre és körömre magas shea vaj tartalommal, aminek köszönhetően a kezeid királyi gondoskodásban részesülnek. A shea vaj remek hatásait oliva- és mandulaolaj egészíti ki a krémben. Ez a kombináció gyógyítja, táplálja, és puhítja a kezeidet, és az antimikrobiális hatásokkal rendelkező gyógynövény kivonatok (rozmaring, neem, árnika, csalán), az allantoin, a C-vitamin és a természetes alfa-tokoferol felgyorsítja a bőr regenerálódását. Emellett a termék kellemes jázmin illatának is örülni fogsz. A krém gyorsan felszívódik, és a bőröd selymes érintésű lesz tőle.

Legfontosabb jellemzői

  • 25% shea vajat tartalmaz
  • Ideális a száraz, igénybevett bőrre
  • Természetes növényi olajokat tartalmaz
  • Segít regenerálni a kéz bőrét
  • Táplálja és puhítja a kezet

Shea vaj

A shea vaj egy zsír, amelyet az afrikai shea fa magvaiból nyernek ki. Egy sűrű krémről van szó, amely természetes vitaminokat és különböző anyagokat tartalmaz biológiai aktivitással. Kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, sok bőrproblémát segít gyógyítani, mint például az ekcéma, a foltok, a viszketés, a leégés és a sebek. A shea vaj arról is ismert, hogy nagyrészt nem hidrolizálható zsírokból áll.

 

 
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sportique kézkrém jázmin-hibiszkusz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sportique krém na ruce jasmín-ibišek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sportique krém na ruky jazmín-ibištek.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ