Shop roku 30 dnů na vrácení

STAR TSP143U fekete + SW Datona Piccolo

Termékkatalógus
STAR TSP143U fekete + SW Datona Piccolo
5 1 értékelés
POS nyomtató - 80 mm, hőnyomtató, USB, vágó
Kód:  PJ032d1 Termékszám:  39461130-DATONA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

STAR TSP143U fekete + SW Datona Piccolo

Megbízható, nagysebességű nyomtató POS rendszerekbe, amely teljesen automatikus vezérléssel és a minőségi kimenettel büszkélkedhet. Utóbbi teljesítménye 13 x 20 sor a számlára percenként. A nyomtató jellemző felhasználási területéül az üzletek, éttermek és más kisebb vállalkozások kínálják magukat, amelyektől megkövetelik a pénztárgép használatát. A kezelését nagyban leegyszerűsíti a "Drop - In & Print" nevű papír betöltési módszer, amellyel tényleg csak be kell helyezni a tekercset a nyomtatóba, bezárni a fedelet és a papír a helyén is van. A készüléken be lehet állítani a papírtekercs szélességét. A nyomtatót olyan funkciókkal is felszerelték, mint a kuponos akciók vagy a képek korlátlan importálása.

Fő jellemzők

  • Elektronikus nyugta
  • Automatikus másolat nyomtatás: biztonsági vagy adminisztrációs okokból
  • Választható előnézet
  • Nagysebességű USB felület választható soros emulátorral
  • Helytakarékos függőleges vagy vízszintes elhelyezés
  • Új "intuitív" STAR kompatibilitás a Microsoft alkalmazásokkal, beleértve a JavaPOS-t és OPOS-t
  • A nyomtató minden funkciója elérhető a Windows rendszerben a Nyomtató tulajdonságai oldalon

Másik jellemzője, amely főleg a bárok, éttermek, konyhák és egyéb hasonló vállalkozások üzemeltetőinek okoz örömet, az új, vízálló és könnyen mosható felület. A nyomtatót a falra is fel lehet szerelni, mivel függőleges és vízszintes helyzetben is működik. Beszerezhetsz hozzá egy berregőt, amely különféle típusú figyelmeztetésekre hívja fel a figyelmet. A tápellátásról egy univerzális vezetékkel ellátott belső tápegység gondoskodik. Része egy vágó is.

Dantona Piccolo

A nyomtatót a Dantona éppen kipróbálás alatt álló szoftveres megoldásával szállítjuk. Telepítése még a teljesen kezdőknek is egyszerű és világos. A csomag részét képző USB flash meghajtó segítségével saját magad telepítheted a szoftver ingyenes verzióját, és kipróbálhatod vele a munkát. A mellékelt rendszer egyszerű, kis tételek száma (max. 100 PLU) készítették. Itt kibővítheted a Dantona programját a szolgáltatásokkal és az értékesítéssel.

További információk:


Tömeg:
1730 g

Méretek:
142 × 204 × 132 mm

Nyomtatási módszer:
Thermo

Nyomtatási sebesség:
125 mm/s

A papír szélessége:
80 mm (58 mm-es opcionális)

Nyomtatási szélesség:
72 / 50,8 mm

Csatlakozás típusa:
USB

Pénztárfiók csatlakozása:
Két áramkör (24 V max. 1 A) + 1 kötelező belépés

Áramellátás:
Belső vezeték mellékelve

Tartozékok:
Nagy sebességű ??USB interfész kábel (1,8 m)
Belső tápellátás 1,8 m hosszú tápkábellel
Indító CD-ROM a legtöbb operációs rendszerhez, beleértve a Java-POS-t, OPOS-t, az Apple Mac-et és a Windows-t Microsoft tanúsítvánnyal (WHQL)
Készlet a falra szereléshez, ill. a függőleges helyzetben való elhelyezéshez szoftverrel, amely az egyszerű olvasásért automatikusan megfordítja a nyugtákat
Kikapcsoló gomb fedele
58 mm-es papírvezető

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!
Csatlakozás
USB Kész!
Szín
Fekete Kész!
A csomag tartalma
USB kábel, Tápkábel Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
USB kábel, Tápkábel Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STAR TSP143U fekete + SW Datona Piccolo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STAR TSP143U černá + SW Datona Piccolo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STAR TSP143U čierna + SW Datona Piccolo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAR TSP143 Schwarz + SW Daton Piccolo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAR TSP143 Schwarz + SW Daton Piccolo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ