Status - Egyedi konyhai segédeszközök
A világhírű szlovén Status vállalat közel 30 éve teszi egyszerűbbé és kényelmesebbé a háztartási munkát minden felhasználó számára innovatív termékeinek széles választékával. Az eredetileg családi vállalkozásként működő Status az olyan praktikus konyhai eszközök széles választékának, valamint az egyedülállóan népszerű vákuumozó termékeknek a megalkotása mögött áll, amelyek biztosítják, hogy az ételek sokáig frissek maradjanak. A Status minden termékében ötvözi az európai gyártási minőséget, az innovációt, a praktikusságot, valamint a funkcionalitást.
Status vákuumozók – Vége az élelmiszerek pazarlásának
A Status vákuumozók megakadályozzák a felesleges élelmiszerpazarlást, és egyúttal megkímélik a pénztárcádat is. A vákuumozóknak köszönhetően eltávolíthatjuk a levegőt az élelmiszereket tartalmazó dobozokból vagy újrazárható zacskókból, így lelassítható a baktériumok elszaporodásának folyamata. A gyümölcsök, zöldségek, húsok és készételek így megőrzik a szükséges tápanyagokat, és sokkal tovább maradnak frissek.
Status tárolódobozok az élelmiszerek praktikus tárolásához
Semmiképpen sem szabad hiányoznia otthonodból az olyan praktikus Status tárolódobozoknak, amelyek az ételek vákuumozására szolgálnak. A Tritan műanyag, amelyből készülnek, garantálja a minőséget, a tartósságot, valamint az egészséged biztonságát. A tárolódobozok fagyasztóban is tárolhatók vagy akár mosogatógépben is moshatók. Ezenkívül az egymásra helyezhető Status tárolódobozok biztosítják az élelmiszerek áttekinthető tárolását, és értékes helyet takarítanak meg. A dobozok szettben vagy külön-külön is megvásárolhatók.
Hogyan kell vákuumozni a Status termékekkel?
Ahhoz, hogy a Status vákuumozó termékek rendeltetésszerűen szolgálják a céljukat, a vákuumozási szabályokat és eljárásokat mindenképpen be kell tartani. Mindenekelőtt az élelmiszereket jól meg kell szárítani, különben megromolhatnak. A vákuumozás előtt fagyaszd le a folyadékokat, hogy megkönnyítsd a folyamatot, és az éles szélekkel rendelkező élelmiszereket előbb csomagold be egy szalvétába. Ne felejtsd el az élelmiszereket megcímkézni, hogy később meg tudd különböztetni őket egymástól.