Shop roku 30 dnů na vrácení

SteelSeries ARCTIS 3 - Steel Grey

Termékkatalógus
SteelSeries ARCTIS 3 - Steel Grey
Gamer fejhallgató - 7.1, 100-10000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 98 dB érzékenység, 3,5 mm-es jack csatlakozó, 3 m hosszúságú kábel
Kód:  MX043d Termékszám:  61437

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries ARCTIS 3 - Steel Grey

Annak érdekében, hogy a számítógépes játékok még élvezetesebbek legyenek, érdemes a hangzásminőségre is koncentrálni. A hangzás ugyanis nagyban befolyásolja a játék egész hangulatát, a jobb minőség pedig egyedülálló élményt szerez. A SteelSeries Arctis 3 fejhallgatóval teljes mértékben átadhatod magad a játéknak. A készülék széles, 100 – 10,000 Hz-es frekvenciájának köszönhetően még a legfinomabb hanghatásokról sem fogsz lemaradni. A fejhallgató rendkívül kényelmes viseletet biztosít, így probléma nélkül használhatod a hosszú játékmenetek során is. A SteelSeries Arctis 3 a kényelmes játék közbeni kommunikáció érdekében mikrofonnal is rendelkezik.

A SteelSeries Arctis 3 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül kényelmes fejhallgató a hosszan tartós játékmenetekhez
  • ClearCast mikrofon - Az egyik legjobb játékmikrofon a piacon
  • A SteelSeries Arctis 3 fejhallgató olyan könnyű, hogy hamar elfelejtkezel róla
  • Szoftver a részletes fejhallgató teljesítmény érdekében
  • A hangsugárzók részletes és torzulásmentes minőséget biztosítanak
  • 7.1 térbeli hangzás - merülj el még jobban a játékban

Az Arctis fejhallgató térhatású hangzása teljesen magával ragad

A kitűnő basszussal rendelkező 7.1-es térhatású hangzásnak köszönhetően rögtön az események sűrűjében találhatod magad úgy, hogy szinte észre sem veszed. A fejhallgató hangminősége rendkívül részletes, tökéletesen produkálja még a leghalkabb neszeket is. A gyártó a drágább készülékek membránjainak megfelelő darabokkal látta el a SteelSeries Arctis 3-at. Nincs okos a kételkedése, a fejhallgató teljesítménye abszolút lenyűgöző!

Különleges kényelem

Az acélszürke SteelSeries Arctis 3 fejhallgató szerkezete annyira könnyű, hogy szinte el is felejtkezel arról, hogy viseled. A párnázott hídnak köszönhetően sehol sem okoz nyomó érzést. Annak ellenére, hogy a készülék kivitelezése nagyon szerény, a gyártó gondoskodott róla, hogy hosszú élettartalommal rendelkezzen, és ne legyenek olyan részei, amelyek kellemetlenséget okozhatnak a felhasználó számára.

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries ARCTIS 3 - Steel Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Arctis 3 Steel Gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Arctis 3 Steel Gray.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ