Shop roku Akvizice ApF HU

SteelSeries DeX

Termékkatalógus
SteelSeries DeX
4,9 10 értékelés
Egérpad - 320x270x2mm, gyors és sima felület, szilikon alap
Kód:  MR074w7l Termékszám:  63500 Gyártó honlapja:

SteelSeries DeX

Élj át felejthetetlen pillanatokat játék közben a stílusos SteelSeries Dex egérpad segítségével. Csak egy lépés, és Te lehetsz a legjobb játékos! A szakemberek szerint a tehetség és a kemény gyakorlás mellett a minőségi felszerelés is számít. A több mint 10 éves tapasztalat a programozás terén a SteelSeries termékeket igen kívánatossá és keresetté tette. Nem is hiába, hiszen évekig vett részt az eSuba multiclan promóciójában, mely az egyik legaktívabb játékokkal foglalkozó csapat Csehországban, továbbá a nemzetközi színtéren is tevékeny.

 

 

Helyezd SteelSeries egérpadodat asztalod azon részére, ahova csak szeretnéd. Speciális szilikon alapjának köszönhetően még a játék legfeszültebb pillanataiban sem mozdul majd el. Továbbá speciálisan emelt és optimalizált minta jellemzi, amely a súrlódási felületet csökkenti. Ez hozzájárul a teljesen pontos és gyors csúszáshoz, továbbá meghosszabbítja élettartamát. Természetesen hatalmas, 320 x 270 x 2 mm-es méretekkel bír, így soha nem fog megtörténni, hogy az egér a padon kívülre kerül.

A készüléket egyszerű alkalmazáshoz és karbantartáshoz tervezték. Amennyiben koszos lesz, egyszerűen vízzel törölheted le. Emeld a játékélményt egy magasabb szintre! Bízd a terület szakértőire, és tapasztald meg a zavartalan játékélményt otthonodban! 

  • Emelt minta, mely csökkenti a súrlódást
  • Optimalizált felület a tökéletesen pontos és gyors csúszásért
  • Kényelmes a csuklónak akár egy hosszabb játék alatt is
  • Hatalmas méretei biztosítják, hogy az egér nem kerül a padon kívülre
  • Speciális szilikon bázis, aminek köszönhetően a pad nem hagyja el az asztalt
  • Mosható
  • Márka programozói minőséggel

Méretek:
320 x 270 x 2 mm

Tömeg:
212 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries DeX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries DeX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries DeX.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ