30 dnů na vrácení Rapture

SteelSeries Rival 500

Termékkatalógus
SteelSeries Rival 500
4,7 3 értékelés
Gamer egér - optikai érzékelő (PixArt PMW3360), 15 programozható gomb, makró támogatás, 300IPS, 16000CPI, USB
Kód:  MR079db Termékszám:  62051 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Rival 500

A SteelSeries Rival 500 tervezésénél a hangsúlyt az MMO/MOBA játékokban elvárt pontosságra helyezték. Ezt az oldalsó, programozható gombok újratervezésével érték el, amelyeket ezúttal külön osztásban helyeztek el a hüvelykujj természetes mozdulataihoz alkalmazkodva, így még nagyobb biztonsággal lehet a különböző gombok helyét behatárolni.  Az egyszerűségét erősítik az alsó peremre helyezett "flickdown" kapcsolók is, melyeket a hüvelykujj egyszerű lenyomásával lehet aktiválni. További gombok találhatóak a fő gombok mellett, kettő balra, egy pedig jobbra, a maradék gomb pedig a görgők felett kapott helyet az érzékenység beállítására. A görgetésen kívül, a görgő dönthető és lenyomható is. 

Legfontosabb jellemzők

  • Megújult elrendezésű oldalsó gombok
  • Tactile Alerts - tapintható, vibrációs visszajelzések
  • PixArt 3360 Optical Sensor, 16000 DPI-s érzékenységgel
  • Összesen 15 programozható gomb
  • 16,8 millió színben változtatható háttérvilágítás
  • A megerősített fő gombok és kapcsolók élettartama elérheti a 30 millió kattintást is

Vibrációs visszajelzés

Különlegességét a beépített Tactile Alerts technológia adja, amely a gamerek számára lehetővé teszi a különböző jelzések koncentrációvesztés nélküli átélését, ilyenek például az üres eszköztár figyelmeztetései vagy az életerő és mana alacsony szintjének jelzései. Ha megérzi a gyengéd vibráló impulzusokat, időben tud reagálni, így elkerülheti a kritikus helyzeteket. Ezeket a figyelmeztetéseket a rezgések intenzitása és a hossza különbözteti meg, melyeket előre beállított opciók közül választhat ki. Mindent a SteelSeries Engine-ben állíthat be.

A hangsúlyt a maximális kényelemre helyezték

A megerősített gombok egyenletesen osztják szét az egyes kattintások erejét, a kapcsolók élettartama pedig elérheti a 30 millió kattintást is. Ha csak internetezni, vagy fotókat böngészni szeretne, az alsó mechanikus kapcsolóval minden kiegészítő gombot lezárhat, így anélkül pihenhet a hüvelykujja az egéren, hogy tartania kellene a véletlen kattintásoktól. Minden szög, él, hajlat és gumírozás, valóban minden a gondos tervezés eredménye, ennek köszönhetően néhány óra elteltével is kényelmes a kéznek.

Teljes kontroll a SteelSeries Engine-ben

A PixArt 3360 optikai szenzor 16000 DPI-s piacvezető érzékenységet kínál. Azonban a SteelSeries Engine 3 szoftverrel a felbontás könnyen testre szabható. Ebben saját fantáziájához és igényeihez szabhatja személyre a Rival 500 egeret - testre szabhatja az egyes funkciókat, megváltoztathatja a LED háttérvilágítás effektjeit, beállíthatja a visszajelzések intenzitását és erejét, valamint végül, de nem utolsó sorban a makrókat is. 


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
7,83 cm Kész!
Magasság
4,33 cm Kész!
Mélység
11,88 cm Kész!
Tömeg
129,7 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
16 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Többszínű Kész!
Kábel hosszúsága
2 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Rival 500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Rival 500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Rival 500.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ