A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

SteelSeries Siberia 840

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 840
5 1 értékelés
Gamer fejhallgató - 7.1 Dolby Virtual, frekvenciatartomány 20Hz-20000KHz, impedancia 2200 Ohm, érzékenység -44 dB, 40mm neodímium mágnes, Bluetooth, OLED kijelző, az akkumulátor üzemideje 20 óra, kimenetek: 3,5 mm/3-pólusú, 2,5 mm/3-pólusú
Kód:  MX042f8hn Termékszám:  61230 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 840

A Siberia 840 kifinomult kialakítású vezeték nélküli fejhallgató rendkívül kiegyensúlyozott hangzást biztosít, amely ideális játékokhoz, filmnézéshez vagy zenehallgatáshoz is. A fejhallgató egy további vevővel is ellátott, mely lehetővé teszi, hogy interaktív módon irányítsd. A nagyobb kényelem érdekében a fejhallgatót memóriahabból készült, így viselése kellemes a fül számára. Különlegessége, a visszahúzható mikrofon LED némítás jelzővel.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi vezeték nélküli fejhallgató, akár 10 méteres hatótávval
  • 7.1 surround hangzás támogatása
  • Hangkésés csökkentése
  • Két akkumulátorral működik, amelyek használat közben is cserélhetőek
  • Működési idő akár 20 óra
  • Visszahúzható mikrofon LED-del
  • Bluetooth kapcsolat az okos készülékekkel
  • További vevő OLED kijelzővel

Prémium hangzás

Merj nagyot álmodni és élvezd a virtuális 7.1 sorround hangzást. Míg a legtöbb fejhallgató Dolby audio hangzást biztosít, addig a Siberia 840 három különböző technológiát használ. A fejhallgató folyamatosan követi a frekvenciaváltozást, így megakadályozza a filmből vagy játékból érkező hang késését a fejhallgatóban. 

Vevő vezérlés

A Siberia 840 egy extra vevőegységgel is rendelkezik, amely teljes hozzáférést biztosít az alapvető szabályzókhoz, például az equalizerhez. OLED kijelzővel és felhasználóbarát szoftverrel rendelkezik, amely a fejhallgató használatát a lehető legjobban megkönnyíti. Előre meghatározott beállításokat is készíthetsz és menedzselheted az egyszerűen használható profilmenedzserrel.  

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 840 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 840. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia 840.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ