STIEBEL ELTRON ETS 500

Termékkatalógus
STIEBEL ELTRON ETS 500
Hősugárzó Dinamikus tárolókapacitás, nagy fűtési kapacitással, 5kW, 400V, 16A biztosíték, névleges áram 7,2A, méretek 650/1130 / 275mm (beleértve a 30mm-es távhálót), rendkívül nagy kapacitású (Feolit) bélésű felhalmozódott bélés 15 2 feolitikus tégla), a bélelt külön szállítjuk, és a kályhák szállításánál, súlya 56kg / 266kg béléssel, opcionális kisszék 100/90/80/70%, színes tiszta fehér RAL9010, padló vagy padló felett Vario- speciális tartozék tartók, csendes tangenciális ventilátor porszűrővel, homérséklet-kapcsoló tangenciális ventilátor kapcsoláshoz (szobatermosztát) beépített vagy falra szerelheto
Kód:  STEET103 Termékszám:  74487 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

STIEBEL ELTRON ETS 500

Az energiatakarékos, dinamikus tárolókemencék kiválóan és egyszerűen megoldják a helyiség fűtését, ahol nincs más fűtési rendszer. Fűtés Stieble Az Eltron ETS 500 képes előre meghatározott időre felhalmozni az energiát , majd szükség szerint fokozatosan szabadul fel. A statikus kályhák helyett a dinamikus tárolókemencék ventilátort tartalmaznak, ami felgyorsítja a fűtött levegő áramlását és ezáltal a teljes tér gyorsabb melegítését. A ventilátorba egy speciális porvédő szűrő is van, amely tisztítja a levegőt a szennyeződéstől. A kályhák közvetlenül a padlóra vagy a padló felett helyezhetők el a Vario konzol segítségével. A hőmérsékletet kézzel vagy szobatermosztát segítségével szabályozzák, amely beépített vagy falra szerelhető megoldással rendelhető.

A Stieble Eltron ETS 500 legfontosabb jellemzői

  • Dinamikus tároló fűtés magas fűtési kapacitással
  • Tökéletes megoldás a kisebb területek fűtésére
  • A kályha kiváló energiateljesítménye
  • Feolit ??bélés hatékonyan hőkezelhető
  • 15 darab bélés, mindegyik két feolit ??téglát tartalmaz
  • A hőfelhalmozódási kapacitás 48-59%
  • Lehetőség van beállítani a tűzhely szintjét
  • Nagyon csendes forgalom
  • A hőmérséklet szabályozható termosztát segítségével
  • Nagyon egyszerű telepítés és karbantartás
  • A fedél lakkozott acéllemezből készül

Kényelmes fűtés

A gyakori használat során mindenki értékelni fogja az egész fűtési rendszer majdnem csendes működését. A Stiebel Eltron ETS 500 elektromos fűtőkészüléknél a kályha töltés beállítása 70-100% lehet. A kályha rendkívül nagy tárolókapacitással rendelkezik. Ezt a feiolit téglák bélése biztosítja , amelyek hatékonyan tárolják a hőenergiát . A csatlakoztatott termosztátnak köszönhetően a kályhák előre meghatározott hőmérsékleten aktiválódnak, és a forró levegő gyorsan áramlik a ventilátoron keresztül.

Névleges teljesítmény:
5 kW

Névleges áram:
7.20 A

Fighting:
16 A

Súly:
56 kg

Súly, beleértve a bélést:
266 kg

Méretek:
650 × 1130 × 275 mm

Paraméterek

Energiafelhasználás
5 000 W Kész!
Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Energiafelhasználás
5 000 W Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STIEBEL ELTRON ETS 500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STIEBEL ELTRON ETS 500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stiebel Eltron ETS 500.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ