AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Studiologic Sledge 2.0

Termékkatalógus
Studiologic Sledge 2.0
Szintetizátor - billentyűs szintetizátor, 256 hangszín, 24 hang polifónia, szekvenszerrel, USB és DIN MIDI, MIDI In és MIDI Out, USB to Host, 61 billentyű, aftertouch funkcióval, fejhallgató kimenet
Kód:  STCj03 Termékszám:  Sledge 2.0

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Studiologic Sledge 2.0

A Studiologic Sledge 2.0 a híres Sledge szintetizátor továbbfejlesztett változata, új funkciókkal és hangzásbeli újításokkal, amelyek a tiszta szintézis és a minták keverékének köszönhetően minden versenytársa fölé emelik ezt a hangszert. A hihetetlen hangzás és a vintage kezelőpanellel való felhasználóbarát interakció mellett más új funkciók is bővítik a hangszer teljesítményét és sokoldalúságát. A Studiologic és a Waldorf Labs (közös csapatként dolgozva) az új Sledge 2.0-t rugalmasabb és alkalmazkodóbb eszközzé tette, mint amit eddig szintetizátoroktól megszokhattunk. Újdonság a Dual módban való játék lehetősége, ahol saját mintákat lehet tölteni a belső 60 MB-os flash memóriába, és a beépített hangszeres effektekkel befolyásolni azokat. 

A Studiologic Sledge 2.0 szintetizátor legfontosabb jellemzői

  • Modellezési technológia a Waldorftól
  • Belső sampler 60 MB memóriával
  • Dual Mode - belső és samplerezett hangok kombinációja
  • Polifónia 24 hang
  • A Studiologic Sledge 2.0 tartalmaz egy effektprocesszort is
  • 256 hang és 32 vezérlő
  • Numerikus billentyűzet
  • Fatar TP-9 5 oktávos billentyűzet
  • Pitch és Modulation kerekek

A Studiologic Sledge 2.0 szintetizátor Auto Dual Mode üzemmódja

A Sledge 2.0-val már két hangot is lejátszhatsz egyszerre, Split vagy Layer módban. A funkciót a Global funkciók egy új lapja vezérli, és lehetővé teszi, hogy két hangot használj a billentyűzet különböző részein (Split módban), vagy mindkét hangot az egész billentyűzeten (Layer módban). Az egyes hangokhoz hasonlóan a Dual Sound két hangból álló kombinációi is tartósan tárolhatók az 1000 rendelkezésre álló preset bármelyikében. 

Global Pitch és Hold 

Az új Global oldal megengedi, hogy a Pitch és Hold funkciót egymástól függetlenül használhasd a "lower" és az "upper" hangokra Dual módban, így a gyakorlatban a Pitch Bend-et a billentyűzet felső részének hangjára is használhatod (pl. szóló részekhez), míg a Hold pedállal vezérelheted csak a split billentyűzet alsó részét (a hang megtartására, groove loop lejátszására, vagy egy zongorahang kitartására). Ezt a funkciót fordítva is használhatod, vagy egyszerűen alkalmazhatod a Pitch Bend és Hold funkciót a billentyűzet mindkét részéhez, illetve Dual módban mindkét hangra. 

Új funkciók és a minták hozzáadása a belső memóriához

Az új Reverb + Delay funkció lehetővé teszi a két effekt keverését - A Reverb megtartja a Presetben tárolt paramétereket, míg a Delay paraméterek (késleltetés és szint) valós időben módosíthatók és hozzáadhatók a Reverbhez. A belső 60 MB-os flash memóriába hangminták és minták tölthetők be, amelyek aztán az OSC 1 segítségével lejátszhatók, miközben a vezérlőpanelen különböző paramétereket változtathatunk, további oszcillátorokat adhatunk hozzá, szűrőket, burkológörbéket és effekteket állíthatunk be. Ezzel a funkcióval folyamatosan bővítheted a hangszer hangzásbeli lehetőségeit, és teljesen új szintézis és minta kombinációkat hozhatsz létre. 

A Studiologic Sledge 2.0 szintetizátor nagyobb polifóniája

Az egyidejűleg lejátszható hangjegyek teljes maximális száma 24-re bővült, lehetővé téve a szintézis és a minták kombinációjából nyerhető akár kettős hangok kényelmes lejátszását is.

Sledge Spectre

A Sledge Spectre egy ingyenes alkalmazás, amely letölthető a gyártó weboldaláról. Ezzel az alkalmazással könnyedén szerkesztheted a mintákat (billentyűtartományt, hangolást és egyéb paramétereket), és USB porton keresztül elküldheted őket a hangszerre.


Paraméterek

MIDI

MIDI
USB, DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Billentyűzet

Aftertouch
Aftertouch-al Kész!
Billentyűk mérete
Szabvány Kész!

Jellemző

Hangok száma
256 Kész!
Polifónia
24 Kész!
Szekvencer
Szekvenszerrel Kész!

További tulajdonságok

Adathordozó
Nincs Kész!
Vonalkimenet
6,3 mm Jack Kész!
Fejhallgató csatlakozó
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Studiologic Sledge 2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Studiologic Sledge 2.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Studiologic Sledge 2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Studiologic Sledge 2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Studiologic Sledge 2.0.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ