Shop roku AlzaBoxy Q1

Studiologic Sledge Black Edition

Termékkatalógus
Studiologic Sledge Black Edition
Szintetizátor - billentyűs szintetizátor, 24 hang polifónia, USB és DIN MIDI, MIDI In és MIDI Out, USB to Host, 61 billentyű, dinamikával, aftertouch funkcióval, fejhallgató kimenet, az adapter tartozék, súlya: 9,3 kg
Kód:  STCj01 Termékszám:  Sledge Black Edition

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Studiologic Sledge Black Edition

A Studiologic Sledge Black Edition a híres Sledge szintetizátor továbbfejlesztett változata, új funkciókkal és hangzásbeli újításokkal, amelyek a tiszta szintézis és a mintadarabok keverékének köszönhetően minden versenytárs fölé emelik ezt a készüléket. A hihetetlen hangzás és a vintage kezelőpanellel való felhasználóbarát interakció mellett más új funkciók is bővítik a hangszer teljesítményét és sokoldalúságát. A Studiologic és a Waldorf Labs (közös csapattal) elkészítette az új Sledge Black Edition eszközt, amely rugalmasabb és alkalmazkodóbb, mint egy "fajtiszta" szintetizátor. Újdonság a Dual Mode üzemmódban való játék lehetősége, ahol saját mintadarabokat "tölthetsz" a belső 60 MB-os flash memóriába, és a beépített hangszeres effektekkel befolyásolhatod azokat. 

A Studiologic Sledge Black Edition szintetizátor legfontosabb jellemzői

  • Modellezési technológia a Waldorftól
  • Belső mintavevő 60 MB memóriával
  • Dual Mode - belső és mintavételezett hangok kombinációja
  • Polifónia 24 hanggal
  • A Studiologic Sledge Black Edition tartalmaz egy effektprocesszort
  • 256 hang és 32 vezérlő
  • Numerikus billentyűzet
  • 5 oktávos Fatar TP-9 billentyűzet
  • Pitch és Modulation kerekek

A Studiologic Sledge Black Edition szintetizátor Auto Dual Mode üzemmódja 

A Sledge Black Edition segítségével most két hangot játszhatsz le egyszerre, Split vagy Layer üzemmódban. A funkciót a Global funkciók egy új oldala vezérli, és lehetővé teszi, hogy két hangot használj a billentyűzet különböző részein (Split módban), vagy mindkét hangot az egész billentyűzeten (Layer módban). Az egyes hangokhoz hasonlóan a Dual Sound két hangból álló kombinációi is tartósan tárolhatók az 1000 rendelkezésre álló preset bármelyikében. 

Global Pitch és Hold 

Az új Global oldal megengedi, hogy a Pitch és Hold funkciót egymástól függetlenül használhasd az "alsó" és a "felső" hangokra Dual üzemmódban, így a gyakorlatban a Pitch Bend-et a billentyűzet felső részének hangjaira is használhatod (pl. szóló részek), míg a Hold pedállal csak a Split billentyűzet alsó részét vezérelheted (a hang megtartására, groove loop lejátszására, vagy egy zongorahang Sustain szerepére). Ezt a funkciót fordítva is használhatod, vagy egyszerűen alkalmazhatod a Pitch Bend és Hold funkciót a billentyűzet mindkét részéhez, illetve Dual üzemmódban mindkét hangra. 

Új funkciók és a minták belső memóriába való bekeverésének lehetősége

Az új Reverb + Delay funkció lehetővé teszi a két effekt keverését - a Reverb megtartja a Presetben tárolt paramétereket, míg a Delay paraméterek (késleltetés és szint) valós időben módosíthatók és hozzáadhatók a Reverbhez. A belső 60 MB-os flash memóriába hangminták és bemutatók tölthetők be, amelyek aztán az OSC 1 segítségével lejátszhatók, miközben a vezérlőpanelen különböző paramétereket változtathatunk, további oszcillátorokat adhatunk hozzá, szűrőket, burkológörbéket és effekteket állíthatunk be. Ezzel a funkcióval folyamatosan bővítheted a hangszer hangzásbeli lehetőségeit, és teljesen új szintézis és minta kombinációkat hozhatsz létre. 

A Studiologic Sledge Black Edition szintetizátor nagyobb polifóniája

Az egyidejűleg lejátszható hangjegyek teljes maximális száma 24-re bővült, lehetővé téve a szintézis és a minták kombinációjából nyerhető akár kettős hangok kényelmes lejátszását is.

Sledge Spectre

Sledge Spectre egy ingyenes alkalmazás, amely letölthető a gyártó weboldaláról. Ezzel az alkalmazással könnyedén szerkesztheted a mintákat (billentyűtartomány, hangolás és egyéb paraméterek), és az USB porton keresztül elküldheted őket a hangszerre. 


Paraméterek

MIDI

MIDI
USB, DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Méretek

Szélesség
970 mm Kész!
Mélység
405 mm Kész!
Magasság
110 mm Kész!
Tömeg
9,3 kg Kész!

Billentyűzet

Billentyűzet dinamikája
Dinamikus billentyűzet Kész!
Aftertouch
Aftertouch-al Kész!
Billentyűk mérete
Szabvány Kész!

Jellemző

Polifónia
24 Kész!
Szekvencer
Szekvenszer nélkül Kész!
Akkumulátorról működés
Nem Kész!

További tulajdonságok

Adathordozó
Nincs Kész!
Vonalkimenet
6,3 mm Jack Kész!
Fejhallgató csatlakozó
igen Kész!
Vonalbemenet
Nem Kész!
Adapter mellékelve
igen Kész!
Mellékelt szoftver
Nem Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Studiologic Sledge Black Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Studiologic Sledge Black Edition . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Studiologic Sledge Black Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Studiologic Sledge Black Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Studiologic Sledge Black Edition.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ