AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

STX BLACK 3000 Ózongenerátor

Termékkatalógus
STX BLACK 3000 Ózongenerátor
5 3 értékelés
Ózongenerátor - 3000 mg ózonkibocsátással, eltávolítja a baktériumokat, formaldehidet, benzolt, toluolt és vírusokat, beleértve a koronavírust is, időzítő, lakásban, illetve autóban való használatra, 55 W fogyasztás, bemeneti feszültség: 110-230 V/50-60 Hz, 40 dB
Kód:  STXO_01 Termékszám:  MS040402

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

STX BLACK 3000 Ózongenerátor Megszűnt

STX BLACK 3000 Ózongenerátor

Az STX 3000 ózongenerátor egy kompakt légtisztító, amely biztonságosan eltávolítja a vírusokat a környezetből, ideértve a koronavírusokat, baktériumokat, gombákat és más mikroorganizmusokat. Emellett kiküszöböli az olyan szagokat is, mint a cigarettafüst, a benzol vagy a toluol. Az időzítővel a generátor maximum 2 órásműködésre állítható, ami szinte zajmentes. 3000 mg / h teljesítményével háztartások, irodák, várótermek, műtőtermek, autók, műhelyek és más kisebb helyek fertőtlenítésére alkalmas. Használata nem veszélyes az emberi egészségre, mivel a levegőt teljesen tiszta és fertőtlenített állapotban hagyja. Az STX 3000 ózongenerátor egyszerűen kezelhető, konstrukciója nagyon tartós, és praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen hordozható. Az ózonlemez cserélhető, élettartama kb. 6000 óra.

Az STX 3000 ózongenerátor főbb jellemzői

  • Kompakt légtisztító, amelynek működése 100% -ban környezetbarát
  • Az STX 3000 ózongenerátor eltávolítja az összes vírust, gombát, baktériumot és szagot a levegőből
  • Nagyfeszültségű koronakisülés elvén működik, amely az oxigént (O2) ózonra (O3) konvertálja
  • Az oxidációs folyamatnak köszönhetően az ózon az összes szennyező anyagot magához köti, amelyet fokozatosan teljes mértékben eltávolít
  • A reakció befejeződése után az ózon visszaáll oxigénné
  • Az STX 3000 háztartások, irodák, várótermek és műtők, autók vagy műhelyek fertőtlenítésére alkalmas
  • Az időzítővel a generátor maximum 2 órás működésre állítható
  • Alacsony zajszint és egyszerűen kezelhetőség
  • Az STX 3000 ózongenerátor tartós kialakítású és fogantyúval rendelkezik az egyszerű szállítás érdekében

Hogyan működik az ózongenerátor?

Az ózongenerátor elve egy kémiai reakción alapul, méghozzá az oxigén (O2) ózonná (O3) alakulásán. A nagyfeszültségű koronakisülés révén a generátor az oxigénmolekulákat egyes atomokra osztja, amelyek ezután 3-atomú ózonmolekulákká formálódnak. Egy harmadik oxigénatom hozzáadása annak későbbi oxidációja miatt eltávolítja az összes szennyező anyagot. Az újonnan kialakult ózon könnyen megköti a baktériumokat, gombákat, vírusokat vagy szagokat, és megváltoztatja kémiai szerkezetüket. A megfelelő eljárással és ózonkoncentrációval teljes mértékben eltávolíthatók. A reakció során az ózon újra oxigénné változik. A generátor használata ezért teljesen biztonságos és 100% -ban környezetbarát.

Figyelmeztetés:
Noha az ózon természetesen előfordul a Föld légkörében, önmagában mérgező gáz, felismerhető szaggal és jellegzetes kék színnel. Ezért a generátort csak olyan helyiségben működtesd ahol nincsenek emberek, állatok vagy növények. A készülék használatának befejezése után egy órán keresztül ne lépj be a fertőtlenített helyiségbe. Az ózongenerátorral történő fertőtlenítés károsíthatja a korrózióra hajlamos felületeket, vagy túl gyakori használat esetén felgyorsíthatja a műanyagok vagy gumi lebomlását. Ezért ajánlott az ilyen tárgyakat, illetve a művészi vagy nagyobb értéket képviselő tárgyakat biztonságosan lefedni, vagy lehetőség szerint eltávolítani a fertőtlenített helyiségből.

Fogyasztás:
55 W

Bemeneti feszültség:
110 - 230 V / 50–60 Hz

Zajszint:
40 dB

Fertőtlenítés ideje:
autók: kb. 30 perc
50 m2: cca 1 hod
100 m2: cca 2 - 3 hod


Paraméterek

Anyag
Fém Kész!
Szín
Fekete Kész!
Generátor teljesítménye
3 000 mg/h Kész!

Anyag

Anyag
Fém Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Generátor teljesítménye
3 000 mg/h Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hol találok hozzá Magyar nyelvű használati utasítás? Sajnos a termék dobozában ilyen nincs.

A termék gyártójának elérhetőségét meg lehetne tidni? Email cím, telefonszám, webhely? Tóth-Dänhardt Viktor

Jó napot kívánok! Érdeklődnék, hogy az "sxt black 3000" készülékhez a cserélhető ózon lapot hogyan, honnan lehet beszerezni?

Tegnap megrendeltem az ózongenerátort kiszállítással együtt 28010 Ft-ért. Ma azt látom a honlapon, hogy ennek a típusnak az ára 76690 Ft. Hogy lehet ez? Valami visszaküldött , vagy használt terméket kapok 28 ezer Ft-ért? Amikor rendeltem nem láttam semmi informásiót erről.

Jó napot! Vásároltam egy ozongenerátort STX Black 3000 azt szeretném megérdezni,hogy hol lehet hozzá ózon lapot venni?? Válaszát előre is köszönöm!

Ózongenerátor burkolata fém? és a csatlakozója földelt ?

Csak

Üdvözlöm, a termék súlyát szeretném megtudni. Köszönöm.

A leírásban nem szerepel, hogy hány percig javasolt X m2 fertőtlenítése. Pontosítanának?

Jó napot kívánok! Érdeklődöm, hogy ezen a típusú készülék a poratkát elpusztítja-e: Köszönettel:

12
Kérdések és válaszok: STX BLACK 3000 Ózongenerátor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STX 3000 ozonový generátor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STX 3000 ozónový generátor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ozongenerator STX 3000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ozongenerator STX 3000.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ