A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Surface toll v3 arany

Termékkatalógus
Surface toll v3 arany
Toll - Felületi használathoz, 4 tartalék hegy mellékelve
Kód:  MCS301q Termékszám:  3XY-00056 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Surface toll v3 arany Megszűnt

Surface toll v3 arany

Szeretne írni vagy rajzolni közvetlenül a képernyőre? A Microsoft Surface v3 tollal ez lehetséges, amely kompatibilis a Surface 3, Pro 3 és Pro 4-gyel, Bluetooth-t is támogatja, ezenkívül természetes és egyszerű a használata. Van egy precíziós hegy az egyik végén és egy radír a másikon, ezáltal gyerekjáték az írás és a javítás. Akár a kézzel írt szövegeit is átkonvertálhatja PDF-be. A csomag 4 tartalék hegyet tartalmaz. Ha tehát meglehetősen sokat ír vagy rajzol, és rendelkezik egy felületi eszközzel, akkor ebbe a tollba való beruházás egy kiváló döntés.   

Legfontosabb jellemzői

  • Használata egyszerű és pontos
  • Lehet vele írni és radírozni is
  • Írott szövegek átalakíthatóak PDF dokumentumokba
  • Négy tartalék hegy a csomagban
 

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Surface Pen v3 Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Surface Pen v3 Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Surface Pen v3 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Surface Pen v3 Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ