AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK

Termékkatalógus
Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK
3,0 1 értékelés
Sportóra 3 ATM vízállóság
Kód:  KHO5316 Termékszám:  SS018260000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK Megszűnt

Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK

Sport teszter származó Suunto tanítják a sportrajongók és hála a kényelmi funkciók szeretni fogja őt, nagyon gyorsan. Suunto legjobb nemzetközi nemcsak terén búvárkodás, hanem a képzési, vitorlázás, golf és még sok más csukló számítógépek.Innovator a cég lett a finn szabadban lenni és orienteer Tuomas Vohlonen aki épített egy innovatív folyadékkal töltött iránytű és adott egy teljesen új szintre emeli a precizitás és pontosság.

Ház sporttester Suunto M5 MEN kombinációjából áll műanyag és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely büszkélkedhet a nagy keménységű és tökéletes megjelenést az egész életét az óra. A tárcsa védi tartós műanyag pohár garanciavállaló tartósság és a durva. A gumiszalag tökéletesen megfelel a kezét, és biztosítja kényelmét. A gyártó vízálló 3 ATM eléri, így nem kell aggódnia a váratlan eső képzés során.

Suunto M5 lesz az egyetemes útmutató széles körű sporttevékenységek. Tökéletesen kezeli, hogy megfeleljen még a legmagasabb követelményeknek. A standard funkciók, mint megjelenítő idő 12/24 órás formátumban is van egy naptár, napi ébresztés és stopper. Az ellenőrzések egyszerű gombok, amelyek könnyen zárva.

Sport tesztelő mellett fizikai teszt funkció 3 személyes céljait, akkor választhat a rezsim javítása fitness, testsúlycsökkentő vagy ingyenes képzés. Természetesen vannak teljes utasítást a napi edzés ideális időtartama és intenzitása. Mellékelt elengedhetetlen mellpántot Suunto Comfort Dual Belt, amely kompatibilis a legtöbb kardio fitness gépek.

Gyártó számos lehetőséget kapcsolatos adatok küldését az ilyen gyakorlatokat. a Movescount.com az opcionális Suunto Movestick. Azt is letölthető bármely képzési program Movescount.com.

A legfontosabb előnyök:

  • A mellkasi öv Suunto Comfort Dual Belt
  • könnyen kezelhető
  • Fitness teszt
  • Automatikus beállítása a testmozgás program a következő 7 napban
  • Az a képesség, hogy letölthető képzési program Movescount.com
  • Visszajelzés formájában motivációs üzenetek

Műszaki adatok:

Különleges Jellemzők és funkciók:
12/24 időformátum
naptár
napi ébresztés
stopperóra
Javaslatok gyakorlat intenzitása valós időben
követési sebesség és távolság (opcionális Suunto Foot POD, Bike POD vagy GPS POD)
menü 9 nyelven (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK SS018260000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK SS018260000.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ