A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SYNCO MA38

Termékkatalógus
SYNCO MA38
2,2 4 értékelés
Asztali mikrofon állvány - tartozék kábeltartóval, rugó a megfelelő beállításhoz, a kar 150°-ban dönthető, 360°-ban elforgatható, a kar hossza: 450 mm, maximum 2 kg tömegű mikrofonokhoz, 5/8“-os adapter, max. 6 cm vastag asztallapra rögzíthető, tömege 1,53 kg
Kód:  SYNCc11 Termékszám:  SY-MA38-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SYNCO MA38


SYNCO MA38 tartó

Bemutatjuk a professzionális SYNCO MA38 tartókart, amellyel rögzítheted a mikrofont az asztallaphoz. Hogyha szeretnéd a mikrofont használni, miközben a kezed szabad marad, ez egy remek választás. A SYNCO MA38 tartót elsősorban a zenei stúdióban történő használatra tervezték, de a webes tartalomgyártók számára is jó választás.



SYNCO MA38

Beépített kábel

Más tartókarokkal ellentétben a SYNCO MA38 tartóban praktikusan elhelyezheted a kábelt, így az asztalod rendezett és üres marad. A tartó rugóval teszi lehetővé a könnyű pozícionálást.


SYNCO MA38

SYNCO MA38 mozgatható tartó

A SYNCO MA38 tartó karja 150°-ban összecsukható, ugyanakkor 360°-ban elforgatható. A kar hosszúsága eléri a 450 mm-t. Ezekkel a paraméterekkel beállíthatod a mikrofon megfelelő szögét és magasságát.


Tartó a legtöbb mikrofonhoz

A SYNCO MA38 tartóhoz szinte bármilyen szabvány méretű mikrofont rögzíthetsz 2 kg-os tömegig. A tartó 5,8"-es menetes adapterrel rendelkezik, ennek köszönhető a mikrofon stabil rögzítése, védett a véletlen leeséssel szemben. A tartó segít kiküszöbölni a nem kívánatos rezgéseket és behatásokat.



A SYNCO MA38 tartó stabilan az asztalon marad

A SYNCO MA38 tartót egy C-alakú konzollal rögzítheted a maximum 6 cm vastag asztalokhoz. A tartó párnázással előzi meg az asztal sérülését. Össztömege 1,35 kg.




SYNCO MA38

A SYNCO MA38 tartó legfőbb jellemzői

  • A SYNCO MA38 tartóban praktikusan elhelyezheted a kábelt
  • Rugós kialakítással az egyszerű pozícionáláshoz
  • Dönthető vagy elforgatható a saját tengelye körül
  • A tartó a legtöbb mikrofonnal működik
  • Segít kiküszöbölni a nem kívánt ütődéseket és rezgéseket
  • A SYNCO tartót egy legfeljebb 6 cm vastag asztallapra rögzítheted

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SYNCO MA38 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYNCO MA38. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SYNCO MA38.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ