Shop roku Shop roku

Szakácskések

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kés típus
Szakácskés
(119)
Húskés
(36)
Zöldségvágó kés
(23)
Univerzális kés
(19)
Kenyérvágó kés
(14)
Nyél anyaga
Fa
(12)
Acél
(4)
Műanyag
(100)
Penge anyaga
Kerámia
(3)
Acél
(91)
Damaszkuszi acél
(4)
Rozsdamentes acél
(19)
Penge hossza
1,55 cm
90 cm
-
Penge szélessége
10 mm
55 mm
-
Szűrés

A szakácskések minden konyhában nélkülözhetetlenek, legyen szó kezdő vagy tapasztalt szakácsokról. Ezek a kések számos formában és anyagból készülnek, és különböző méretekben és formákban kaphatók a különböző főzési célokra. A megfelelő típus kiválasztása nagymértékben javíthatja konyhai készségeidet, megkönnyítheti és élvezetesebbé teheti a főzést. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan válassz személyre szabott szakácskés fajtát.

Tovább

Szerezz be szakácskés típusokat

A szakácskések felbecsülhetetlen értékű eszközök, legyen szó akár otthoni felhasználásról, akár egy profi szakácsról. Egy minőségi kés kontrollt, pontosságot és kényelmet biztosít. Az otthoni szakácsok számára ezek az eszközök a nagyobb hatékonyság és a jobb eredmények kulcsa, míg a profik nagyra értékelik tartósságukat és hosszan tartó élességüket. A minőségi szakácskések fő jellemzői az ergonomikusan kialakított markolat, a magas pengeminőség és a kopásállóság.

Hogyan válasszuk ki a legjobb szakácskés típusokat?

A legjobb szakácskések kiválasztásának tükröznie kell a személyes igényeidet és az általad preferált főzési stílust. Fontos figyelembe venni, milyen típusú ételeket készítesz leggyakrabban, így ennek megfelelően választhatod ki az eszközt. A penge anyaga befolyásolja a szakácskés élességét és tartósságát. A kényelmet az ergonomikusan kialakított markolat biztosítja, amelynek jól kell illeszkednie a kézbe. A kés méretének és formájának meg kell felelnie az igényeidnek és szokásaidnak.

Professzionális szakácskés típusokat is beszerezhetsz, amelyek nagyszerű befektetésnek számítanak. Kiváló élességükkel és megbízhatóságukkal ezek az eszközök ideális választásnak bizonyulnak a profi szakácsok és az otthon főzni szeretők számára egyaránt.

Milyen anyagból készül a szakácskés?

A nyél anyaga kulcsszerepet játszik abban, hogy egy szakácskés mennyire kényelmes és funkcionális. Sokféle anyag elérhető, mindegyiknek megvannak a maga sajátos jellemzői és előnyei. Ezek közé tartozik a fa, az epoxigyanta, az acél, a műanyag és a laminált anyag, amelyek közül személyes preferenciáidnak és használati igényeidnek megfelelően választhatsz. Mindegyik anyag más-más előnyöket és stílust hoz a konyhába.

  • A laminált nyél a tartósság és az esztétika kombinációját kínálja. Laminált anyagokból készül az erősség és a vizuális hatás érdekében.
  • Az acél nyél szilárdságot és modern esztétikát biztosít a szakácskéseszközöknek. De nehezebbek és hidegebb időben kevésbé kényelmes lehet a használata.
  • A műanyag nyél könnyű, higiénikus és könnyen karbantartható, így ez a szakácskés praktikus választás a mindennapi használatra.
  • Az epoxigyanta szakácskés nyél ellenáll a víznek és más külső hatásoknak, ami hosszú élettartamot biztosít.
  • A fa nyél hagyományos és népszerű, ez az anyag elegáns megjelenést és jó fogást biztosít a szakácskés eszköznek.

Solingeni szakácskések
Szakácskés acél markolattal

Victorinox szakácskések
Szakácskés fa nyéllel

Zwilling szakácskések
Szakácskés műanyag nyéllel

A penge anyaga döntő fontosságú egy szakácskés esetében

A penge anyaga alapvető fontosságú a szakácskés általános funkcionalitása és teljesítménye szempontjából. Kínálatunkban többféle anyagot találsz, például acélt, rozsdamentes acélt, damaszkuszi acélt és kerámiát, amelyek mindegyike sajátos tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik. Mindegyik különböző előnyökkel és hátrányokkal jár. A megfelelő pengeanyag kiválasztása ezért elengedhetetlen a kívánt eredmény eléréséhez a főzés és szeletelés során.

  • A damaszkuszi acél szakácskés pengét gyönyörű mintázat és kiváló vágási tulajdonság jellemzik, ezért népszerű a szakemberek körében.
  • Az acél penge típusok erejükről és az élesség megőrzésére való képességükről ismertek, ami a pontos és hatékony szeletelés kulcsa.
  • A rozsdamentes acél kiváló korrózióállóságot és könnyű karbantartást kínál, így ideális mindennapi konyhai használatra.
  • A kerámia penge rendkívül élesek, könnyűek és savállóak, de könnyen törnek például leejtéskor.
    • A damaszkuszi acél szakácskések kiváló élességükről és egyedi pengéjükről ismertek. A damaszkuszi acél egy összetett kovácsolási eljárás eredménye, amely nagy ellenállást és tartós élt biztosít.

      Szakácskések méret szerint

      A szakácskés pengéjének hossza és szélessége fontos paraméterek, amelyek befolyásolják annak használhatóságát és teljesítményét. A penge hossza általában 7,5 és 30 cm között mozog, ami lehetővé teszi, hogy pontosan a célnak megfelelő kést válasszon, legyen szó akár fűszernövények apró szeleteléséről vagy nagy húsdarabok vágásáról. A rövidebb szakácskés pengék nagyobb kontrollt biztosítanak, és ideálisak a részletes munkához, míg a hosszabb pengék alkalmasak a nagyobb élelmiszerek gyors és hatékony szeletelésére.

      i

      Fontos, hogy a szakácskés megfelelő szélességű legyen

      A penge szélessége, amely általában 1,5 és 8 cm között van, szintén befolyásolja a szeletelés kényelmét és hatékonyságát. A szélesebb szakácskés pengék stabilabbak és jobb tartást biztosítanak a keményebb élelmiszerek szeleteléséhez, míg a keskenyebb pengék könnyűek és gyorsabb, pontosabb vágást tesznek lehetővé. A szakácskések megfelelő pengeszélességének kiválasztása a kulcs a kívánt pontosság és kényelem eléréséhez a főzés során.

      Több szakácskés érdekelne? A készlet a tökéletes választás

      A szakácskés készlet ideális mindazok számára, akik minden alapvető típust be szeretnének szerezni a konyhába, mivel a készlet különböző célokra tervezett típusok széles választékát tartalmazza - a szakácskésektől a speciális késekig. Ezeknek a készleteknek az az előnye, hogy kiváló minőségű eszközöket kínálnak, amelyek funkcionálisan és esztétikailag is illeszkednek egymáshoz. Ezenkívül gyakran praktikus tartozékokkal, például élezőkkel vagy állványokkal együtt kaphatók, amelyek biztosítják a könnyű tárolást és karbantartást.


      Orion szakácskések
      Kis szakácskés készlet

      szakácskés készlet BerlingerHaus
      Nagy szakácskés készlet

      Fiskars szakácskések
      Szakácskések fából készült markolattal

      A szakácskés készlet kiváló ajándék a lelkes szakácsok számára. Egy ilyen szett a hatékony és kényelmes főzés alapját képezi, és nagyszerű hosszú távú befektetés a kulináris örömökbe.

      Melyik szakácskés teszi a legjobb szolgálatot?

      A minden konyhában nélkülözhetetlen eszköz, a szakácskés számos változatban létezik, lehetővé téve a különböző ételek pontos és hatékony elkészítését. A kések pengéi és kialakítása a célnak megfelelően változnak, lehetővé téve a különböző feladatokhoz való rendkívül speciális használatot. A szakácskések mindegyike a konyhában végzett speciális feladatokhoz igazodik, és lehetővé teszi a szakácsok számára, hogy optimális eredményeket érjenek el a különböző ételek elkészítésekor.

      • A csontozó kés egy speciális eszköz, amelyet főként a húsfeldolgozásban használnak. Fő célja a csontok, inak és porcok eltávolítása a húsból.
      • A Santoku kés egyike a japán konyhakés típusnak. Halak, húsok és zöldségek feldolgozásához alkalmas, és népszerű a sokféle feladat elvégzésére való képessége miatt.
      • A steak kés a steakek szeletelésére és fogyasztására optimalizált eszköz.
      • A szakácskés húsokhoz általában karcsúbb, éles és keskeny pengével rendelkezik a hús pontos vágásához.
      • A kenyérvágó kés pengéje fogakkal van ellátva, ami megkönnyíti a kenyér és a sütemények vágását.
      • A vágókés ideális nagy húsdarabok vágásához.

      Melyek a professzionális szakácskések?

      A professzionális szakácskések úgy lettek tervezve, hogy megfeleljenek a professzionális konyhák szigorú követelményeinek. Ezeket az eszközöket kivételes élesség, nagyfokú tartósság és hosszú élettartam jellemzi. A professzionális szakácskések gyakran kiváló minőségű anyagokból készülnek, és ergonomikusan vannak kialakítva, hogy a konyhában töltött hosszú órák alatt is kényelmesen használhatók legyenek. Ezeknek a termékeknek fontos jellemzője az egyensúlyuk is, amely biztosítja a pontos és biztonságos szeletelést.

      i

      Szakácskések a tanulók számára is kaphatók

      A szakácstanoncoknak szánt kések ideális kiindulópontot jelentenek a gasztronómia világába belépők számára. Úgy tervezték őket, hogy elég tartósak legyenek a mindennapi tanuláshoz és gyakorláshoz, ugyanakkor megfizethetőek legyenek. Fontos, hogy a tanulók olyan szakácskés modelleket szerezzenek be, amelyek megbízhatóak és könnyen karbantarthatók, hogy fejleszthessék képességeiket és megismerkedhessenek a különböző késtípusokkal.

      Professzionális szakácskés fajtát keresel? Egy készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet

      A szenvedélyes szakácsok és a gasztronómiai iparban dolgozó szakemberek számára a professzionális szakácskések elengedhetetlen készletet jelentenek. A magas minőség és a funkcionalitás olyan kombinációját kínálják, amely a konyhai feladatok széles skálájához fontos. Ezek a készletek általában különböző típusú késeket tartalmaznak, így mindenféle ételkészítéshez ideális eszközöket biztosítanak. Úgy tervezték őket, hogy megfeleljenek a konyhai szakemberek speciális igényeinek, biztosítva a pontosságot, a hatékonyságot és a hosszan tartó élességet.

      Giesser Messer szakácskés

      A szakácskés lehet konyhai dekoráció is.

      Még mindig nem tudod, melyik szakácskés modellt válaszd? Vélemények szekciónk a segítségedre lehet.

      A szakácskések alapvető fontosságúak

      A konyhakések a konyha elengedhetetlen felszerelései közé tartoznak, mivel a zöldségvágástól a hús elkészítéséig számos feladatra használják őket. A minőségi szakácskés eszköznek élesnek, kiegyensúlyozottnak és kényelmesnek kell lennie. A penge anyaga fontos szerepet játszik, befolyásolja a penge élességét és hosszú távú fenntarthatóságát. A kiválasztás során fontos figyelembe venni, hogy a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően milyen típusú feladatokat fog a kés leggyakrabban elvégezni.

      Minőségi szakácskés érdekel? Ez a késkészlet alkalmas azoknak, akik átfogó megoldást keresnek. Különböző típusú darabokat tartalmaz, amelyek kiváló minőségű anyagokból készültek, valamint hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Konyhakés - acél, penge hossza 20 cm, szakácskés, húskés és zöldségvágó kés, markolat anyaga műanyag
41 690 Ft

2.
Zwilling Four Star kés, 20 cm Szállításra kész > 5 db
Konyhakés - rozsdamentes acél, penge hossza 20 cm, szakácskés, markolat anyaga műanyag
32 390 Ft

3.
TEFAL ICE FORCE rozsdamentes acél kés 20 cm Szállításra kész > 10 db
Kés -
6 790 Ft

Még több
119 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFIF208
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Zwilling Four Star kés, 20 cm
Konyhakés - rozsdamentes acél, penge hossza 20 cm, szakácskés, markolat anyaga műanyag
32 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZWIFS915
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Wüsthof CLASSIC Konyhai kés 16 cm GP
Konyhakés - acél, penge hossza 16 cm, szakácskés, markolat anyaga műanyag
38 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WUSNO437
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Szakácskés, Pink Himalayan Salt, 16 cm - Konyhakés Típusok
5,0
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Szakácskés, Pink Himalayan Salt, 16 cm
Konyhakés - acél, penge hossza 16 cm, szakácskés, húskés és zöldségvágó kés, markolat anyaga műanyag
46 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WUSnz17
3,6
Fiskars Kitchen Devils Készlet 5 db kés + olló késtartó blokkban
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, sajtkés, zöldségvágó kés és olló, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, késtartó a csomag része, 6 darab a készletben
Szuper ár
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Fis1000773
4,5 10×
LAMART HADO LT2105 KONYHAKÉS 20 cm-es
Konyhakés - acél, penge hossza 20 cm, szakácskés, markolat anyaga fa
Leárazás -19 %
4 990 Ft 6 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMKN409
5,0
G21 Gourmet Damascus kés - 17 cm
Konyhakés - acél, penge hossza 17 cm, szakácskés, szeletelő kés és univerzális kés
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21NU135
4,8
CS Solingen Konyhai szakácskés 17cm SHIKOKU
Konyhakés - acél, penge hossza 17 cm, szakácskés, acél markolat, markolat anyaga acél
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CSSLG862
4,0
Kés G21 Gourmet Damascus 18 cm
Konyhakés - acél, penge hossza 18 cm, szakácskés és univerzális kés
18 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21NU128
4,8
Konyhai szakácskés. / UH CERMASTER készlet 3 db
Késkészlet - szakácskés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga kerámia
7 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORISN653
9 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESNU007
4,9 11×
TESCOMA AZZA Szakács kés 16cm
Konyhakés - acél, penge hossza 16 cm, szakácskés, acél markolat, markolat anyaga acél
10 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESB030
5,0
Késkészlet G21 Gourmet Nature 5 db + bambusz blokk
Késkészlet - szakácskés, univerzális kés és csontozókés, nyél anyaga fa, penge anyaga acél
20 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21SN116
4,0
BerlingerHaus Original Wood 8 db-os késkészlet tapadásmentes felülettel állványban BH-2836
Késkészlet - szakácskés, hámozókés, kenyérvágó kés, santoku és univerzális kés, nyél anyaga fa, mosogatógépben mosható
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERSN339
5,0
Victorinox Swiss Classic Szakácskés extra széles pengével 20 cm
Konyhakés - acél, penge hossza 20 cm, szakácskés, markolat anyaga műanyag
23 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VICKN152
5,0
Tefal Comfort rozsdamentes sajtkés 12 cm K2213344
Konyhakés sajthoz, rozsdamentes acél penge, penge hossza 12 cm, ergonomikus fogantyú a biztonságos fogásért, puha tapintású anyag a legérzékenyebb területen a kényelmes használat érdekében, pengefedél a biztonságos használat és az egyszerű tárolás érdekében, ideális a sajt pontos szeleteléséhez
4 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKN243
4,4
Kés G21 Gourmet Damascus 13 cm
Konyhakés - acél, penge hossza 13 cm, szakácskés és univerzális kés
15 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21NU142
4,4
LAMART RENNES Szakácskés 12 cm LT2087
Konyhakés - acél, penge hossza 12 cm, szakácskés, markolat anyaga fa
1 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMKN172
4,0
WMF Kineo 20 cm 1896156032 szakácskés
Konyhakés - 20 cm hosszúságú pengével, speciális rozsdamentes acélból készült penge, kiváló minőségű műanyagból készült fogantyú, Performance Cut technológia a kiváló és tartós élességért, ergonomikus kialakítás, minőségi rozsdamentes acél véggel a kényelmes fogásért és kiegyensúlyozott érzetért, kézzel mosható, Németországban készült
20 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WMFKN231
5,0
Catler DMS 203 Japán univerzális konyhakés
Konyhakés -, penge hossza 20,3 cm, szakácskés
62 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CATCM616
5,0
TESCOMA FEELWOOD késtartó, 5 késsel
Késkészlet - szakácskés, kenyérvágó kés, szeletelő kés és univerzális kés, nyél anyaga fa, penge anyaga acél
63 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESSN276
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Szakácskés, Tasty Sumac, 20 cm - Konyhakés Típusok
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Szakácskés, Tasty Sumac, 20 cm
Konyhakés - acél, penge hossza 20 cm, szakácskés, húskés és zöldségvágó kés, markolat anyaga műanyag
41 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: WUSnz86
4,4
Konyhai kés. / UH CERMASTER 12,5 cm
Konyhakés - kerámia, penge hossza 12,5 cm, szakácskés, markolat anyaga műanyag
3 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKN529
5,0
Zwilling Five Star
Késkészlet - szakácskés, olló, vágókés, szeletelőkés és univerzális kés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga acél, mosogatógépben mosható
104 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ZWISN133

Szakácskések

A Szakácskések kategóriában összesen 119 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szakácskések Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szakácskések A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szakácskések A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szakácskések vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ