AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Szeletelő Mandoline Kit

Termékkatalógus
Szeletelő Mandoline Kit
Szeletelőgép kiterjesztése Mester szeletelő tartály cserélhető bitek és gyakorlati doboz a bővítmény možňuje biztonságos szeletelés a gyümölcsök és zöldségek
Kód:  MASL003 Termékszám:  7290014299016

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Szeletelő Mandoline Kit

A kívánt alakot a gyümölcsök és zöldségek segít elérni a gyakorlati szeletelő Mandoline szeletelő Mester Kit. Erre a célra fel van szerelve cserélhető betétekkel 5 és különleges védelmi dobozok. Azok használata nem kell félnie, hogy van a szeletelés a gyümölcsök és zöldségek semmilyen módon bántani. Biztonságos manipulációt. Különösen kiváló eredményeket elérni használható eszköz összekapcsolva a mester szeletelő szeletelő. Oneszerű karbantartás garantálja, hogy meg lehet tisztítani, a mosogatógépben.

Paraméterek

Típus
Kézi Kész!
Fajta
Vágó Kész!

Típus

Típus
Kézi Kész!

Fajta

Fajta
Vágó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Szeletelő Mandoline Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Slicer Master Mandoline Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Master Slicer mandolína Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Slicer Mandolinist Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Slicer Mandolinist Kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ