A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Szemöldök formázók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pengék anyaga
Titán
(3)
Acél
(17)
Rozsdamentes acél
(8)
Grafit
(2)
Tartozék típusa
Bajuszra
(32)
Hajra
(23)
Testre
(14)
Fülszőrre
(24)
Orrszőrre
(24)
Funkciók
Leöblíthető fejek
(24)
Lemosható fej
(18)
Vízálló
(17)
Nedves epilálás
(16)
Hossz beállítása
(13)
Min. vágási hosszúság
0 mm
3 mm
-
Max. vágási hosszúság
5 mm
25 mm
-
Típus
Női
(10)
Férfi
(45)

A szemöldök formázó elengedhetetlen eszköz mindazok számára, akiknek fontos az ápolt megjelenés, és tökéletes állapotban szeretnék tartani a szemöldöküket. Ez a praktikus eszköz minimális erőfeszítéssel és fájdalom nélkül teszi lehetővé a szemöldök precíz igazítását, így ideális társ az otthoni szépségápoláshoz. A szemöldök trimmelő eszközt úgy tervezték, hogy könnyen használható és biztonságos legyen. Nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő modellt szemöldök formázás céljából? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

A szemöldök formázó nem hiányozhat a fürdőszobából

A szemöldök formázó elengedhetetlen kelléke mindazoknak, akiknek fontos az ápolt megjelenés, valamint egyszerű, gyors és fájdalommentes módszert keresnek szemöldökük lehető legjobb állapotban tartására. Sokoldalúsága és könnyű kezelhetősége ideális választássá teszi nemcsak a nők, hanem az ápolt szemöldökre vágyó férfiak számára is. A szemöldök formázás a személyi ápolás forradalmi eszköze, amely számos előnyt kínál a hagyományos módszerekkel szemben.

  • A szemöldök trimmelés segítségével pontos eredményt érhetsz el, amely ideális a szemöldök formájának meghatározásához és a nem kívánt szőrszálak eltávolításához.
  • A szemöldök formázó eszközt úgy tervezték, hogy minimalizálja a vágási sérülések kockázatát, így biztonságosabb, mint a hagyományos olló vagy borotva.
  • A modern szemöldök formázó levehető és mosható fejjel rendelkezik, amely könnyű és higiénikus tisztítást biztosít.
  • A csipesszel vagy a gyantázással ellentétben a szemöldök trimmelés fájdalom és bőrirritáció nélküli formázást tesz lehetővé.
  • A szemöldök ápolása a szemöldök formázó segítségével gyors és egyszerű, így időt takaríthatsz meg a napi szépségápolási rutinban.

Hogyan válasszunk szemöldök formázó eszközt?

A megfelelő választás biztosítja, hogy a szemöldök formázás eszköze megfeleljen az igényeidnek, és megkönnyíti a kívánt szemöldök megjelenés elérését. A szemöldök trimmelő kiválasztásakor fontos figyelembe venni az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a hosszbeállítás, a fej anyaga, az ergonómia, a vízállóság és a tartozékok, amelyek befolyásolják a funkcionalitást és a kényelmet. Ezek a szempontok döntő fontosságúak a hatékony és precíz szemöldök formázás eléréséhez. Az ár-érték arány szempontjai szintén fontosak.

A szemöldök formázó hajvágóként is szolgál

A haj- és szemöldök formázó sokoldalúságával lep meg, amelynek köszönhetően az egész test ápolására használható. Ideális eszköz nemcsak a precíz szemöldökápoláshoz, hanem a szakáll alapos trimmeléséhez, a frizura korrekciójához, az orr- és fülszőrzet biztonságos eltávolításához, vagy akár az intim területeken és a háton történő diszkrét szőrtelenítéshez is. Többfunkciós felhasználása teszi ezt az eszközt nélkülözhetetlen segítővé.


Babyliss szemöldök formázó
Szemöldök formázó tartozékokkal

Remington szemöldök formázás
Szemöldök trimmelő

Philips szemöldök trimmelő
Szemöldök trimmelés

Wahl szemöldök trimmelő
Kompakt szemöldök formázó

i

Szemöldök formázó tartozékok

A szemöldök formázó több mint 10 tartozékkal bővíthető, lehetővé téve a szakáll, a haj, a test, a fülek és az orr alapos ápolását. Mindegyik tartozékot különböző területekre tervezték: a szakáll formázásától a haj ápolásán át az érzékeny területek, például a fülek és az orr biztonságos szőrtelenítéséig.

Férfi vagy női szemöldök formázó típust keresel?

A szemöldök formázó modellek változatosak, és léteznek kifejezetten nőknek és férfiaknak tervezett készülékek is, amelyek tükrözik a különböző igényeket és preferenciákat. A női és férfi típusok közötti választás a felhasználó igényeitől függ. A finom formázáshoz keresel eszközt, vagy olyan készülékre van szükséged, amely képes kezelni a durvább, vastagabb arc- és testszőrzetet?

  • A női szemöldök trimmelő gyakran finomabb és alaposabb ápolásra lett tervezve, lehetővé téve a szemöldök pontos formázását, az érzékeny területek szőrtelenítését vagy akár a bikinizóna formázását. A maximális rugalmasságot biztosító formázás érdekében a szemöldök formázó tartozékok és beállítások széles választékát kínálja.
  • A férfi szemöldök formázás eszközei robusztusabbak lehetnek, és durvább szőrszálakhoz tervezték őket. Ideálisak a szemöldök ápolásához, valamint a szakáll, az orr és a fül szőrszálak vágásához vagy a szőrzet ápolásához is. Ezek a modellek gyakran erősebb motorral és tartósabb pengékkel vannak felszerelve a hatékony működés érdekében.

Milyen anyagból készül a szemöldök formázó pengéje?

A szemöldök trimmelő teljesítménye és hosszú távú megbízhatósága szempontjából a pengék anyaga alapvető fontosságú. A felhasznált anyagok közé tartozik az acél, a titán vagy a grafit. Mindegyik anyag sajátos előnyökkel jár, legyen szó tartósságról, élességről vagy bőrbarátságról, így a felhasználók megtalálhatják azt a szemöldök formázó eszközt, amelyik a legjobban megfelel igényeiknek és a szemöldök vagy szőr ápolási stílusuknak.

  • A grafit pengék sima és minimális súrlódásukról ismert típusok, gyengéd vágást biztosítanak, és kíméletesek a bőrhöz, minimalizálva az irritáció kockázatát.
  • Az acél pengék erősségük és vágási pontosságuk miatt szintén nagyon népszerűek, míg a rozsdamentes acél pengék kiváló korrózióállóságot biztosítanak.
  • A titán pengéket nagy tartósság jellemzi, és képesek hosszú ideig élesek maradni, tartós és minőségi vágást biztosítva.

Milyen hosszúságú lehet a szemöldök formázás?

A szemöldök trimmelő által kínált minimális vágási hossz 0 és 3 mm között mozog, ami ideális a nagyon rövid és részletes javításokhoz, míg a maximális vágási hossz jellemzően 5 és 25 mm között állítható be, így a felhasználóknak széles körű lehetőségeket biztosít. Ilyen választékkal a szemöldök formázó nem csak a szemöldökre, hanem más területekre, például a szakállra, a hajra vagy a testre is használható, így multifunkcionális eszközzé válik a személyes ápoláshoz.

i

A szemöldök trimmelés hossza beállítható

A szemöldök formázó által megengedett vágási beállítások száma nagymértékben változhat, gyakran 2-40 különböző lehetőséget kínálva a felhasználóknak, lehetővé téve a pontos és egyéni beállítást a személyes preferenciákhoz. Ez a variálhatóság elengedhetetlen a kívánt stílus eléréséhez, akár finom trimmelésre, akár a hajhossz erőteljesebb beállítására vágysz.

Használd ki a tápegység előnyeit a szemöldök trimmelés során

Az elektromos szemöldök formázó állandó teljesítményt biztosít anélkül, hogy aggódnod kellene a lemerült akkumulátorok miatt, így ideális otthoni használatra. Az akkumulátoros szemöldök formázás előnye a vezeték nélküli használat, ami növeli a mobilitásukat, és bárhol könnyen használhatóvá teszi őket, de rendszeres feltöltést igényelnek. Az akkumulátoros modellek gyakran megfizethetőbbek, és alkalmi vagy utazási használatra alkalmasak, de a használat gyakoriságától függően szükség lehet az akkumulátor cseréjére.

  • A működési idő 30 és 180 perc közötti, ami lehetővé teszi a hatékony működést egyetlen töltéssel, akár rövid, akár hosszú távú használatra.
  • A töltési idő 25 és 720 perc (12 óra) között változhat, ami befolyásolja, hogy a készülék milyen gyorsan lesz használatra kész.

A szemöldök formázó tápellátása kulcsfontosságú szempont, amely befolyásolja a rugalmasságát és a kényelmes használatot. A tápegység típusának illeszkednie kell a használathoz és az általad preferált kényelmi szempontoknak.

A szemöldökformázó eszközöket kétféleképpen lehet működtetni

A kezelőszervek kulcsfontosságúak az egyszerű és intuitív használathoz. A modern szemöldök formázó két fő vezérlési módot kínál: gombokat és egy forgótárcsát. A gombok egyszerű módot biztosítanak a készülék bekapcsolására és a különböző beállítások közötti váltásra. Könnyen hozzáférhetőek és gyors reagálást tesznek lehetővé. A forgótárcsa lehetőséget nyújt a felhasználóknak a vágási hossz folyamatos, pontos beállítására. Ezt a típusú vezérlést gyakran előnyben részesítik a finom beállításoknál.


Babyliss szemöldökformázó
Gombos szemöldökformázó

Braun szemöldök trimmelő
Tárcsás vezérlés

Gillette szakállvágó
Szakállvágó

Orava szemöldök trimmelő
Retro szemöldök trimmelő

Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei, és különböző típusú ápolásra alkalmasak, így a felhasználók kiválaszthatják azt a szemöldök formázó eszközt, amelynek kezelőszervei a legjobban megfelelnek igényeiknek.

Milyen funkciókkal örvendeztet meg egy szemöldök formázó?

A szemöldök formázás eszközei számos olyan funkcióval rendelkezhetnek, amelyek növelik a funkcionalitásukat, kényelmes használatukat és teljesítményüket, beleértve az olyan innovatív technológiákat, mint a gyorstöltés és a vízálló kialakítás. Ezek a jellemzők a modern szemöldök trimmelő készülékeket rendkívül hatékony és felhasználóbarát eszközökké teszik, amelyek számos felhasználási területre alkalmasak. Úgy tervezték őket, hogy az igények széles körének megfeleljenek, legyen szó professzionális használatról vagy mindennapi otthoni ápolásról.

  • A LED jelzőfény tájékoztat az akkumulátor állapotáról, a gyorstöltés pedig minimálisra csökkenti a várakozási időt a készülék újbóli használatához.
  • Az önélező pengék gyakori karbantartás nélkül biztosítják a pengék élességét, növelve annak élettartamát és vágási hatékonyságát.
  • A vízálló kialakítás biztonságos használatot tesz lehetővé nedves környezetben és megkönnyíti a tisztítást is.
  • Az ergonomikus csúszásmentes fogantyú kényelmes és stabil tartást biztosít használat közben.
  • A mosható tartozékok és fejek könnyű tisztítást tesz lehetővé folyó víz alatt.
  • A nagy sebességű motor gyors és sima vágást biztosít.
  • A nedves epilálás kényelmes használatot biztosít még a zuhany alatt is.

i

A profi szemöldök formázás otthon is lehetséges

A szemöldök formázás eszközei lehetnek professzionális vagy általános használatra szánt modellek is. Ez tükrözi a kialakításukat és funkcióikat. A professzionális darabokat szalonhasználatra tervezték, és olyan funkciókat kínálnak, amelyek megfelelnek a stylistok igényeinek. Az alkalmi használatra szánt modellek egyszerűbbek, kisebbek és ideálisak az otthoni szemöldök trimmelés során, kevesebb beállítással és egyszerű kezelőszervekkel rendelkeznek.

A szemöldök formázó karbantartása

Annak érdekében, hogy a szemöldök trimmelő a lehető leghosszabb ideig használható legyen és megőrizze teljesítményét, elengedhetetlen a megfelelő használat és karbantartás biztosítása. Minden használat után fontos, hogy a trimmerfejet meleg folyó víz alatt tisztítsd meg, ha a készülék lehetővé teszi, és hagyd megfelelően megszáradni. A szemöldök formázó testét is ajánlott rendszeresen ellenőrizni és tisztítani, eltávolítani a felgyülemlett szőrszálakat és szennyeződéseket, biztosítva ezzel a zavartalan működést.

Még mindig nem tudod, melyik szemöldök formázó készüléket válaszd? Vásárlóink véleménye segíthet a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Braun Series 3 MGK3441, 8in1 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 190 Ft

2.
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, 9 kiegészítő, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
50 090 Ft

3.
Braun All-In-One Series 5 MGK5445, 10in1 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
33 390 Ft

Még több
45 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Braun Series 3 MGK3441, 8in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 50×
Braun Series 3 MGK3441, 8in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs97
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 36×
Braun All-In-One Series 5 MGK5445, 10in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs77
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6
Braun Series 5 BT5440
Trimmelő - használható hajra és szakállra, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, lemosható fej és nedves epilálás, 4 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, akkumulátoros, forgógombos vezérlés
30 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs112
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1 - Trimmelő
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,7 124×
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, 9 kiegészítő, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
50 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs73
Braun Series 3 MGK3421, 6in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 50×
Braun Series 3 MGK3421, 6in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs12
4,2 169×
Remington PG6030
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, LED töltésjelző és hossz beállítása, 6 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 24 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZS004
Braun Series 3 BT3430 - Trimmelő Típusok
4,6 11×
Braun Series 3 BT3430
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs31
4,4
Remington NE7000 T-Series Detail Kit
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, uniszex, funkciók: vízálló és vízálló, 4 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, elemes, forgógombos vezérlés
10 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA111
4,3 49×
Beurer HR2000
Trimmelő - használható orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, professzionális kivitel, uniszex, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló és hossz beállítása, 1 kiegészítő, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 6 mm, elemes, nyomógombos vezérlés
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUZA001
4,7 141×
GILLETTE Fusion ProGlide Styler + 1 db fej
Borotva - a precíz borotválkozáshoz és szakállvágáshoz
11 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOL102
Philips OneBlade First Shave QP1324/20 elektromos borotva
Trimmelő - használható szakállra, szemöldökre, uniszex, funkciók: vízálló, 1 kiegészítő, elemes (a csomag része), nyomógombos vezérlés
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIza180
Braun Series 9 BT9441 - Trimmelő A kiszállítás
ingyenes
4,7 26×
Braun Series 9 BT9441
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, nedves epilálás és lemosható fej, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, forgógombos vezérlés
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs70
4,0 13×
Braun Series 7 BT7420
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs71
Braun Series X XT5200 - Trimmelő Típusok
3,8 37×
Braun Series X XT5200
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, testre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: vízálló, nedves epilálás és lemosható fej, 6 kiegészítő, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs28
4,2 10×
BABYLISS 7058PE
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, 2 kiegészítő, max. vágási hosszúság 7 mm, elemes, nyomógombos vezérlés
9 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABZA271
Braun All-In-One Series 7 MGK7440, 11in1 - Trimmelő Típusok
4,7 124×
Braun All-In-One Series 7 MGK7440, 11in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs51
4,7
Remington PG4000 G4 GraphiteSeries Pers Groomer
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, testre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, LED töltésjelző és hossz beállítása, 6 kiegészítő, grafit pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA877
4,4 10×
Wahl 5545-2416 EAR, NOSE, BROW 3in1
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, szemöldökre, uniszex, funkciók: leöblíthető fejek, 3 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, elemes, nyomógombos vezérlés
Leárazás -6 %
4 590 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA045
4,3
Remington NE3455
Trimmelő - használható orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és vízálló, 2 kiegészítő, elemes (a csomag része), forgógombos vezérlés
8 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA480
Braun Series X XT5300 - Trimmelő Típusok
3,8 37×
Braun Series X XT5300
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs43
4,0
BABYLISS E116E
Trimmelő - használható orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, uniszex, funkciók: leöblíthető fejek, multifunkciós és cserélhető feltétek, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, elemes
14 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABzs59
Philips Series 9000 MG9540/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló és hossz beállítása, 11 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, elemes, forgógombos vezérlés
Leárazás -5 %
39 990 Ft 42 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzst94
2,3
Sencor SHP 0450BK
Trimmelő - használható szakállra, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
8 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZA136
Wahl Close Cut Combo
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 11 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,6 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, , nyomógombos vezérlés
39 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA660
értékelésPhilips OneBlade Pro (BEMUTATÓ) Ha van egy olyan férfi szakállvágás, amiért a hölgyek rajonganak, az a páratlan borosta. A tökéletes elkészítéséhez szükséged lesz a Philips OneBlade Pro QP6650/61 szakállvágóra. Minden funkcióját kipróbáltuk. Hogyan sikerült?
Kipróbáltuk a Rowenta Selectium Xpert 14 az 1-ben többfunkciós szakállvágót, amely számos eszközzel rendelkezik, amelyek a szakáll és a testszőrzet pontos kiigazítására, valamint hajvágásra is alkalmasak. Hogyan teljesített a tesztünk során?

Szemöldök formázók

A Szemöldök formázók kategóriában összesen 45 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szemöldök formázók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szemöldök formázók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szemöldök formázók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szemöldök formázók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ