Akvizice ApF HU Shop roku

Tablet üvegfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Ívelés
2D
(15)
2.5D
(225)
3D
(15)
Üveg tulajdonságai
Kamera védő
(18)
Ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis
(12)
Matt
(24)
Antibakteriális
(9)
Fényes
(230)
Üvegvastagság
0,2 mm
0,4 mm
-
Szűrés

Az üvegfólia okostelefonok vagy tabletek kijelzőjének védelmére szolgál. Jelenleg ez a legjobb módszer a kijelző védelmére. A képernyővédő fóliákkal összehasonlítva az edzett üveg lényegesen tartósabb, és használatával nem kerül sor képminőség romlásra vagy buborékképződésre, amely hátrányosan befolyásolja az érintésvezérlést. Milyen további előnyöket kínál még a tablet üvegfólia?

Tovább

Tablet üvegfólia - Tökéletes védelem törékeny eszközöd számára

Az elmúlt egy-két évtizedben a digitális eszközök életünk szerves részévé váltak, s egyre ritkább az olyan ember, akinek valamilyen mobil eszköz - okostelefon, tablet, laptop - ne lenne szinte éjjel nappal a keze ügyében. Ezek az eszközök életünk szinte minden területére elkísérnek minket, a nappalink nyugalmától a munkahelyünk nyüzsgéséig, a baráti összejövetelek meghittségétől a nyaralások és kirándulások izgalmáig. A gyakori használat és az állandóan változó szituációk természetesen megemelkedett veszélyt jelentenek digitális eszközeinkre. A telefonokhoz képest a tabletek fokozott veszélynek vannak kitéve. Nagyobb méretüknél fogva könnyebben karcolódnak vagy csúsznak ki a kézből, s földre eséskor kijelzőjük könnyebben sérül vagy reped.

Ezt a veszélyt képes csökkenteni vagy teljesen kiiktatni a tablet üvegfólia, mely a tablet kijelzőjére felhelyezve nemcsak védi az eszközt a karcolódástól vagy repedéstől, hanem még a tablet használatát is könnyíti a hagyományos képernyővédő fóliával összehasonlítva. Hogyan? Nézzük a tablet üvegfólia fő előnyeit.

Üvegfólia tabletre
A tablet üvegfólia a kijelző védelme mellett megőrzi annak érzékenységét, tehát nem kell attól tartanod, hogy nehezíti majd a tablet használatát.

A tablet üvegfólia fő előnyei

A tablet üvegfólia további előnye a képernyővédő fóliákkal szemben, hogy az ujjad könnyebben, simábban csúszik az üvegfólia felületén. Ugyanakkor a tablet üvegfólia hátránya a kompatibilitás, mivel többnyire csak a legnagyobb márkák legnépszerűbb tablet modelljeire kapható.

  • Az üvegfólia a legjobb képernyővédelem a leesés és egyéb sérülések ellen
  • Az üvegfólia edzett üvegből és többrétegű technológiával készül, anyaga rugalmas, és ellenáll a mélyebb karcolásoknak
  • A tablet üvegfólia felhelyezésekor nem keletkeznek buborékok
  • Az üvegfólia felülete sokkal jobban csúszik, mint a védőfóliák (szinte megkülönböztethetetlen magától a kijelzőtől)
  • Az üvegfólia a képernyővédőfóliákkal összehasonlítva valamivel drágább, s csak a népszerű tablet modellekhez gyártják
  • Az üvegfólia nem kopik, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, és zsírtaszító tulajdonsággal rendelkezik
  • Az üvegfólia könnyedén felhelyezhető és könnyedén eltávolítható
  • Hőálló rétegének köszönhetően megvédi a kijelzőt a nagyobb hőhatásokkal szemben is
  • Az üvegfólia könnyedén felhelyezhető, nem szükséges hozzá szakértelem vagy tapasztalat

Tablet üvegfólia - Választáskor legfontosabb a tablet márkája, típusa és mérete

Tablet üvegfólia vásárlásakor egyetlen dolog biztosít teljes kompatibilitást és tökéletes illeszkedést: ha a tableted márkájának és modelljének megfelelő üvegfóliát választasz. Az Alzánál könnyű dolgod van, mivel tablet üvegfólia kínálatunkban könnyen navigálhatsz márka és modell szerint, így biztosan a tabletednek megfelelő üvegfóliát fogod választani. Ugyanakkor üvegfólia többnyire csak a legismertebb márkák legnépszerűbb modelljeire kapható. Jelenleg a leggyakoribb a 10 colos méret vagy a tablet üvegfólia 10,1 méretben, míg a tablet üvegfólia 7" méretben kevésbé gyakori, mivel egyre jobban kiszorítják a nagyobb kijelzőjű telefonok (phabletek). Nézzük, melyek a legnépszerűbb márkák, amelyek bizonyos modelljeire tablet üvegfólia kapható?

Üvegfólia tabletre - A legnépszerűbb márkák

  • Apple tablet üvegfólia - Az Apple iPad-jeit mindenki ismeri és rengetegen használják őket. Üvegfólia terén a kínálat rendkívül széles, így számos modellhez és mérethez vásárolhatsz üvegfóliát. Bizonyos modellek antibakteriális felülettel rendelkeznek.
  • Samsung tablet üvegfólia - Az Apple mellett a Samsung a másik legnépszerűbb gyártó, így nem meglepő, hogy a Samsung tabletekre alkalmazható üvegfóliák kínálata szintén meglehetősen széles.
  • Lenovo tablet üvegfólia - Szűkebb kínálat, mint az iPadek és a Samsung tabletek esetén. Ha Lenovo Tab M8, M10, Yoga, vagy P11 tableted van, akkor mindenképp érdemes megtekintened a kínálatot.
  • Huawei tablet üvegfólia - A kínálat itt a legszűkebb, amely megfelelően tükrözi a Huawei szerényebb piacrészesedését az óriásokkal szemben.

A tablet üvegfólia felhelyezése

Az üvegfólia felhelyezése egyszerű és könnyű folyamat, amely semmilyen szakértelmet vagy előzetes tapasztalatot nem igényel. A tablet üvegfólia felhelyezése előtt:

  • Hasonlítsd az üvegfóliát az eszköz kijelzőjéhez és győződj meg róla, hogy az üvegfólia kivágásai pontosan illeszkednek a kijelző részeihez - kamera, hangszóró, érzékelő. Ha nem megfelelő üvegfóliát helyezel az eszközre, a kereskedő nem fogja vállalni a garanciát a termékre. A csak a sík felületet védő üvegfóliák esetén előfordulhat, hogy az üvegfólia mérete kisebb, mint a kijelző mérete. Ez nem termékhiba. Az ívelt szélű készülékek esetén az ilyen üvegfólia nem tudna megfelelően feltapadni a kijelző ívelt részeire, ezért csak a kijelző sík részét fedi le.
  • Az üvegfólia felhelyezését végezd tiszta, pormentes helyen.
  • Ha már van más fólia az eszközön, azt az üvegfólia felhelyezése előtt távolítsd el.
  • Az üvegfólia felhelyezésekor a tablet kikapcsolt állapotban legyen.
  • A kezünket mossuk meg alaposan, s csak azután lássunk munkához.

Ha mindezekkel megvagyunk, jöhet az üvegfólia felhelyezése. Nem kell aggódnunk, csak néhány lépés és máris készen leszünk.

  • 1. lépés: A kijelző megtisztítása - Ehhez a csomagban található alkoholos nedves törlőkendőt használjuk, és segítségével alaposan tisztítsuk meg a kijelzőt, ügyelve az ujjlenyomatok, zsírfoltok, por, vagy bármilyen egyéb szennyeződés eltávolítására.
  • 2. lépés: A kijelző szárazra törlése - Erre szintén a csomagban található száraz törlőkendőt használjuk, s töröljük teljesen szárazra a képernyőt, majd ellenőrizzük, hogy semmilyen szennyeződés nem maradt rajta. Ha maradt, használhatunk poreltávolító matricát (ha a csomag tartalmazza).
  • 3. lépés: Az üvegfólia védőrétegének eltávolítása - Az üvegfólia védőrétegét távolítsuk el úgy, hogy semmiképpen sem érünk az üvegfólia ragasztós részéhez.
  • 4. lépés: Igazítsuk az üvegfóliát a kijelzőhöz - Tartsd az üvegfóliát a kijelző fölé úgy, hogy mindenütt pontosan illeszkedjen a kijelzőhöz. Tehát figyeljünk a sarkokra, a hangszoró és kamera kivágásaira, stb.
  • 5. lépés: Az üvegfólia felhelyezése - Óvatosan helyezd az üvegfóliát a kijelző felületére, továbbra is vigyázva, hogy ne érj az üvegfólia ragasztós felületéhez. Az üvegfóliát helyezheted vízszintesen vagy megdöntött helyzetben a kijelzőre, egyik végétől a másikig. Ha nem sikerült pontosan felhelyezni, akkor szedd fel az egyik szélét és helyezd fel újra.
  • 6. lépés: Végleges felragasztás - Ha biztos vagy benne, hogy helyesen került a kijelzőre az üvegfólia, akkor mutatóujjadat gyengéden húzd végig a felületén, vagy bökj egyszer a kijelző közepére. Ezután száraz kendővel bentről-kifelé törölgetve távolítsd el a buborékokat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
288 termék
Doogee Original Doogee U9 tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee U9 KID tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa12
Doogee Original Doogee T10S tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee T10s tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa6
Doogee Original Doogee T10 Plus tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee T10 Plus tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa10
Doogee Original Doogee U10 tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee U10 tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa9
Doogee Original Doogee T20 mini tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee T20 mini tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa8
Doogee Original Doogee R10 tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee R10 tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa4
Doogee Original Doogee T20S tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee T20s tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa7
Doogee Original Doogee T10 tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee T10 tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa1
Doogee Original Doogee T10E tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee T10E tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa3
Doogee Original Doogee T20 tablet üvegfólia
Üvegfólia - Doogee T20 és T20 tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGEa2
4,6 12×
AlzaGuard Glass Protector iPad Mini 2021 üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad Mini 8,3" 2021 (6th gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AGDTGT023
5,0
Tempered Glass Protector Samsung Galaxy Tab S9 Ultra üvegfólia - olvasó támogatás, tokbarát
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és alkalmazási spatula
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TGPd1308
5,0
Tempered Glass Protector Lenovo Tab M9 9,0" üvegfólia - tokbarát
Üvegfólia - Lenovo Tab M9 (1st Gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula és alkoholos kendő
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TGPd1180
3,8
FIXED Lenovo TAB M10 FHD Plus 10,3" üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - Lenovo TAB M10 Plus tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PP899vg273
4,8
Tempered Glass Protector 0,3mm Samsung Galaxy Tab A 2019 10,1 üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A 10,1 2019 tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, matt, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TGPc048
4,8
Tempered Glass Protector iPad mini 8,3 (2021) üvegfólia + felhelyező keret + kamera védő fólia
Üvegfólia - Apple iPad Mini 8,3" 2021 (6th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, üveg hátlapra, törlőkendő, spatula és alkoholos kendő
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TGPd872
4,7
FIXED Xiaomi Pad 6 / 6 Pro üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - Xiaomi Pad 6 tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PP899vg727
5,0
PanzerGlass Samsung Galaxy Tab S7+/S8+/S9+/S9 FE+
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE+, Galaxy Tab S9+, Galaxy Tab S7+ 12,4" és Galaxy Tab S8+ tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
17 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PNZG410
5,0
Tempered Glass Protector Honor Pad X9 üvegfólia - tokbarát
Üvegfólia - Honor Pad X9 tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és alkalmazási spatula
9 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TGPd974a111
5,0
Spigen Glas tR EZ Fit Samsung Galaxy Tab S7 üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S7 11" tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SP061a59
4,8
FIXED Apple iPad Pro 12,9" (2018 / 2020 / 2021 / 2022) üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) tabletekhez, 9H keménység, matt, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula és poreltávolító matrica
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: FXD040h29
4,0
Tempered Glass Protector Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" üvegfólia - Case Friendly + kameravédő üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TGPd1236
5,0
FIXED Lenovo Tab P11 11"/ P11 Plus 11“ üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - Lenovo TAB P11 (1st Gen) tabletekhez, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PP899vg427
4,6
Tempered Glass Protector 0,3mm iPad PRO 10,5 / Air 2019 üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad Air 10,5" 2019 (3rd gen) és iPad Pro 10,5" 2017 tabletekhez, 3D ívelés, 9H keménység, matt, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TG030n92

Tablet üvegfóliák

Tablet üvegfóliák

A Tablet üvegfóliák kategóriában összesen 288 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tablet üvegfóliák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tablet üvegfóliák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tablet üvegfóliák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tablet üvegfóliák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ