A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD a Nikon számára

Termékkatalógus
Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD a Nikon számára
5 1 értékelés
Objektív - tükörreflexes gépekhez, APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 15 mm-36 mm), optikai stabilizátor, HLD motor motor, szűrőátmérő: 77 mm
Kód:  OT370b Termékszám:  580718

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD a Nikon számára Megszűnt

Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD a Nikon számára

Nagy felbontást igényelsz a panoráma képekhez és a részletes tájképekhez? A széles látószögű zoom objektívek új generációja készen áll arra, hogy bárhová veled tartson, és megvalósítsa az elképzeléseidet. A Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD a Nikon fényképezőgépekhez APS-C érzékelővel rendelkezik, és a legújabb technológiák kombinációját kínálja a jelentősen jobb optikai teljesítmény érdekében, miközben megőrzi az elődje kompakt méretét (SP AF 10-24 f/3.5-4.5 Di-II, B001 modell). Rendelkezik javított VC rezgéscsillapítással (Vibration Compensation), átdolgozott HLD rendszerrel (a motor nyomatékának megváltoztatása) a rendszer kézi és automata (AF) működtetéséhez, illetve fluorid borítású lencsevédelemmel és nedvességálló kivitelezéssel is.

A Nikonhoz alkalmas Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD objektív főbb tulajdonságai

  • Széles látószögű zoom objektív (10 - 24 mm)
  • Hangsúlyban a torzítások kiküszöbölése 
  • Manuális és automatikus (AF) vezérlés
  • Nedvességálló szerkezet
  • Fluorid védőborítás a víz, a zsír és a por ellen...
  • TAMRON TAP-in konzol a firmware frissítésekhez, az autofókusz testreszabásához...

Nincs szükség állványra

A VC (Vibration Compensation) technológiának köszönhetően könnyedén készíthetsz nagy látószögű képeket gyenge fényviszonyok mellett is. A Tamron optimalizált meghajtó- és vezérlő algoritmussal rendelkezik, így a Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD objektív megőrizte az előző, B001 modell népszerű eredeti kialakítását, miközben megnőtt a stabilizációs teljesítménye. Ugyanakkor képes leszel közvetlenül a kezeddel is fotókat készíteni hosszú expozíciós idővel, anélkül, hogy a felvételeket elrontaná a rossz fókusz.

HLD a pontos és gyors fókuszáláshoz

A Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD objektív AF HLD (High/Low torque-modulated Drive) rendszerrel rendelkezik. Ennek köszönhetően képes leszel az elképzeléseid szerint fotózni, hiszen elegendő erővel rendelkezik a nagyméretű objektívekhez is. Emellett az autofókusz alatt is lehetőséged lesz változtatni az automatikus élesítésen, és finoman élesíteni a kezeddel anélkül, hogy az automatikus üzemmódról manuálisra kellene váltanod.

Kiváló optikai teljesítmény a teljes nagyítási tartományban

Kompakt méretei ellenére a Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II széles látószögű zoom objektív 16 elemet tartalmaz 11 csoportban, amelyek kiemelkedő képminőséget biztosítanak különböző beállítási körülmények között. A felszerelésbe újonnan bekerült aszférikus elem és LD alacsony szóródással biztosítja a nagy felbontást a fókuszpont teljes tartományában. Emellett kijavítja a kromatikus aberrációt és a keresztirányú kromatikus aberrációt is, amelyek gyakran előfordulnak széles látószögű objektíveknél. Itt a kép ugyanolyan, torzítástól mentes lesz az egész mezőben. Az exkluzív Tamron BBAR (Broadband Anti-Reflection) bevonat pedig javítja a fényáteresztést, miközben elnyomja a visszatükröződést a felületen.

Paraméterek

Bajonett

Fényképezőgép típusa
Tükörreflexes Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
10 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
36 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
15 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/3,5 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/4,5 Kész!
Maximális rekesznyílás
29 Kész!
Szűrőátmérő
77 mm Kész!
Min. fókusztávolság
24 cm Kész!
Szűrő átmérője
77 mm Kész!

Funkciók

Funkció
Optikai stabilizátor, Por- és nedvességálló Kész!
Fókusz technológiája
HLD motor Kész!
Optikai stabilizátor
Igen Kész!

Méret

Hossz
82,1 mm Kész!
Átmérő
83,6 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
440 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD a Nikon számára Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tamron SP 10-24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD pro Nikon.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ