Shop roku Akvizice ApF HU

TECHNAXX MusicMan MIDI ezüst

Termékkatalógus
TECHNAXX MusicMan MIDI ezüst
Bluetooth hangszóró - hordozható, sztereó, FM rádió, beépített MP3 lejátszó, line-in/aux, beépített 600 mAh akkumulátor, microSD támogatás akár 32 GB-ig, USB
Kód:  MK001s9c Termékszám:  3554 Gyártó honlapja:

TECHNAXX MusicMan MIDI ezüst

A stílusos MusicMan MIDI hordozható sztereó hangfalat bármikor és bárhová magaddal viheted. Beépített akkumulátora révén utazáshoz és kültéri használatra is ideális. Számos eszköz csatlakoztatható hozzá, kiváló minőségben adja vissza az ezekből lejátszott zenét. A hab a tortán a stílusos megjelenés és a kiváló alumínium ház.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű sztereó hangzás
  • Lejátszás USB és MicroSD kártyákról
  • Line-in 3,5 mm-es bemenet
  • Modern megjelenés
  • Alumínium ház
  • Üzemidő: 5 óra (USB), 6 óra (MicroSD)
  • Lítium akkumulátor 600 mAh (töltési idő 4 óra)

Csatlakoztasd bármihez

Csak csatlakoztasd az USB meghajtót vagy (az akár 32 GB-os) micro SD memóriakártyát, és indulhat is a buli. A hangszóró számos eszközt támogat, köztük mobiltelefont, iPhone-t, iPadet, MP3/CD/DVD lejátszót vagy laptopot. Az FM rádiók szerelmesei is jó hasznát veszik.

Hosszú élettartam

Az eszköz kezelése egyszerű. Használd a play/pause/stop gombokat, vagy ott a kikapcsológomb, amellyel az eszközt teljesen leállíthatod. A hangszórót rács védi, így nem árt neki a rendszeres mozgatás. A beépített 600 mAh akkumulátoról 5-6 órán át játszhatsz le zenéket. Ez elegendő ahhoz, hogy iskolai szünetekben vagy a barátaidnál zenét hallgass.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNAXX MusicMan MIDI ezüst
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan MIDI stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX MusicMan MIDI strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kabelloser Lautsprecher TECHNAXX MusicMan MIDI silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kabelloser Lautsprecher TECHNAXX MusicMan MIDI silber.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ