Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TECHNAXX MusicMan MIDI fekete

Termékkatalógus
TECHNAXX MusicMan MIDI fekete
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, sztereó, FM rádió, beépített MP3 lejátszó, AUX bement, beépített 600mAh akkumulátor, 32 GB-ig támogatja a microSD kártyát, USB
Kód:  MK001s9a Termékszám:  3556

TECHNAXX MusicMan MIDI fekete

 

A stílusos MusicMan MIDI hordozható sztereó hangszóró bárhol, bármikor veled lesz. Beépített akkumulátorával ideális utazáshoz vagy szabadtéri tevékenységekhez. Kiváló minőségű hangvisszaadásával mindig elkápráztat, nem számít, milyen eszközt csatlakoztathatsz hozzá. A stílusos design és a gondosan kidolgozott alumínium szerkezet csak egy bónusz.

Fő jellemzők

  • Kiváló minőségű sztereó hangzás
  • Lejátszás USB-ről és MicroSD kártyáról
  • 3,5mm-es line-in bemenet
  • Modern design
  • Alumínium ház
  • Üzemideje 5 óra (USB), ill. 6 óra (MicroSD)
  • 600 mAh lítium akkumulátor (töltési idő: 4 óra)

Bármihez csatlakoztathatod

Csatlakoztass hozzá egy USB-meghajtót vagy egy MicroSD memóriakártyát (akár 32 GB-ig), és kezdődhet a szórakozás! Sokféle eszközről támogatja a zene lejátszását, beleértve a mobilt, iPhone-t, iPad-ot, MP3/CD/DVD-lejátszót vagy laptopot. Az FM rádió hallgatói is megtalálják a számításukat. 

Hosszú üzemidejű akkumulátor

Perceken belül elsajátítod az egyszerű kezelést. Nem hiányzanak a lejátszás / szünet / leállítás, vissza, előre és hangerő gombok. De van gomb a teljes kikapcsoláshoz is. Hangszórónak nem árt a gyakori használat, mivel rács védi. A 600 mAh-s beépített akkumulátor körülbelül 5-6 órán át szól. Ez bőven elég ahhoz, hogy zenét hallgass az iskolában a szünetekben, vagy egy találkozón a barátaiddal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNAXX MusicMan MIDI fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan MIDI černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX MusicMan MIDI čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan MIDI schwarz Kabelloser Lautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan MIDI schwarz Kabelloser Lautsprecher.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ