Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

TECHNAXX VIP 4GB Video Interview Pen, golyóstoll, ezüst

Termékkatalógus
TECHNAXX VIP 4GB Video Interview Pen, golyóstoll, ezüst
3,7 6 értékelés
Toll - beépített kamera és mikrofon, AVI 640x480, 30 fps, Li-Ion
Kód:  MK002m1 Termékszám:  2208

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TECHNAXX VIP 4GB Video Interview Pen, golyóstoll, ezüst Megszűnt

TECHNAXX VIP 4GB Video Interview Pen, golyóstoll, ezüst

A Technaxx golyóstoll 4GB-nyi tárhelye tökéletes a beépített kamera és mikrofon által készített hang és videofelvételek tárolásához. A kamera és a mikrofon megfelelő minőségű felvételek készítésére képes. A videó formátuma AVI, felbontása 640x480 pixel, a fénykép felbontása 1280 x 1024 pixel. A beépített Li-Ion akkumulátornak köszönhetően a kamera akár 2 óráig is üzemelhet. Adatait a beépített, a golyóstoll belsejébe rejtett USB 2.0 csatlakozón keresztül továbbíthatja. Ha a készülék felvétel közben lemerül, ne aggódjon, a felvételek nem károsodnak és nem vesznek el, ugyanis a készülék eltárolja őket a belső tárhelyen.

Műszaki adatok:

A videó felbontása:
640 x 480 pixel

A video formátum:
AVI

A felvétel mérete:
21 megabájt/perc

Akkumulátor:
Beépített Li-Ion

Az akkumulátor üzemideje:
1,5-2 óra

Töltési idő:
2-2,5 óra

Méretei:
140 x 15 mm

Tömege:
30 g

 

Eladói figyelmeztetés:

Hang és videofelvétel készítése és terjesztése csak a felvételen szereplő személyek beleegyezésével lehetséges. Az említett beleegyezés nélkül a felvételek készítése és terjesztése ütközik a személyi jogokkal és törvénysértésnek minősül. Az egyes kivételeket, melyek esetén lehetséges videó és hangfelvételt készíteni az azon szereplő személyek beleegyezése nélkül, a PTK ide vonatkozó része tárgyalja.

Paraméterek

Típus
Golyóstoll Kész!

Típus

Típus
Golyóstoll Kész!
Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX VIP 4GB Video Interview Pen, stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX VIP 4 GB Video Interview Pen, strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX 4 Gigabyte VIP Video Interview Pen, Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX 4 Gigabyte VIP Video Interview Pen, Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ