A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

TEFAL 26 cm INGENIO EXPERTISE

Termékkatalógus
TEFAL 26 cm INGENIO EXPERTISE
5 3 értékelés
Serpenyő - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, serpenyő anyaga alumínium/anodizált alumínium, hőindikátor, nem éles fémeszközzel is használható, sütőben használható, mosogatógépben mosható, serpenyő felső szélének átmérője 26 cm, serpenyő aljának külső átmérője 18,8 cm, serpenyő magassága 5 cm
Kód:  TEFKN021 Termékszám:  L6500502 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TEFAL 26 cm INGENIO EXPERTISE

Tefal Ingenio Elegance 22 cm

Az élelmiszer-készítmény soha nem volt könnyebb! Az innovatív Tefal Ingenio Elegance rendszer annyira sokoldalú, hogy valóban használhatja minden alkalommal, amikor dolgozik a konyhában. Ez a sütő teljesen kompatibilis más Ingenio alkatrészekkel. Van egy új tapadásmentes Titanium Excellence belső felülete és egy Thermo-Spot hőmérséklet-indikátor, amely jelzi az optimális főzési hőmérsékletet. Ugyanakkor a serpenyőnek tapadásmentes külső felülete van, így könnyen tisztítható. A serpenyő a sütőben és a mosogatógépben is használható. Használható gáz, elektromos, üvegkerámia és indukciós tűzhelyekhez.

Az Ingenio fogantyú nincs benne.

A Tefal Ingenio szakértelem legfontosabb jellemzői 26 cm

  • Kompatibilis az összes fűtési forrással
  • Alkalmas pirításhoz a kemencében
  • Gyakorlati tárolás
  • Kompatibilis más Ingenio alkatrészekkel
  • Thermo-spot hőmérséklet-kijelző
  • Tartós, tapadásmentes Titanium Excellence
  • Külső tapadásmentes felület
  • Alkalmas mosogatógéphez
  • Franciaországban készült

Nem tapadós felületű titán kiválóság

Rendkívül rezisztens tapadásmentes felület, amelyakár 3-szor hosszabb, mint más Tefal tapadásmentes felületek . Az alapréteg titánnal dúsabb, hogy nagyobb keménységet érjen el. A felületet szabadalmaztatott fúziós technológiával hozták létre. A felső nem tapadó réteg titánium részecskékkel dúsul a nagyobb tartósság és hosszabb élettartam érdekében.

Thermo-Spot jelző

A Thermo-Spot jelzőnek köszönhetően soha nem kell habozni, hogy tudja-e, hogy a serpenyő elég forró-e. A hőmérséklet biztonságos. Amint a tálca közepén lévő mutató teljesen pirosra vált, biztos lehet benne, hogy a megfelelő idő az étel beillesztésére. Az étel így tökéletes tökéletességhez vezet!

Tefal Ingenio Elegance 22 cm

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
26 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
18,8 cm Kész!
Serpenyő magassága
5 cm Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium/Anodizált alumínium Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
26 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
18,8 cm Kész!
Serpenyő magassága
5 cm Kész!

Felszín

Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium/Anodizált alumínium Kész!
Külső felület
Tapadásmentes Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Sütésálló, Hőindikátor Kész!
Kiegészítők
Levehető nyél Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TEFAL 26 cm INGENIO EXPERTISE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pánev 26 cm INGENIO EXPERTISE L6500502. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TEFAL Panvica 26 cm INGENIO EXPERTISE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TEFAL 26 cm INGENIO EXPERTISE L6500502. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TEFAL 26 cm INGENIO EXPERTISE L6500502.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ