Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Tefal DR8085E1 Access Steam

Termékkatalógus
Tefal DR8085E1 Access Steam
3,9 9 értékelés
Ruhagőzölő - időmegtakarítás a kézi ruhagőzölővel
Kód:  TEFZS001 Termékszám:  DR8085E1 Gyártó honlapja:

Tefal DR8085E1 Access Steam

Rendkívül gyors és praktikus ruhagőzölés vasalódeszka nélkül!

Távolítsd el könnyen és azonnal a gyűrődések nagy részét a ruháidból! A Tefal Access'Steam kézi ruhagőzölő rendkívüli sebességet és gyakorlatiasságot kínál, és lehetővé teszi a ruhák gőzölését vasalódeszkák nélkül. Ez a kézi ruhagőzölő gyorsan és hatékonyan távolítja el a gyűrődéseket a szövetek széles skálájából, és tökéletesített funkciói ideálisak a mindennapi használatra.


A ruháid ápolásának új módja

Sietsz, de mégis nagyszerűen kell kinézned? Már nem kell bajlódnod a vasalódeszka előkészítésével, az egyszerű vasaláshoz elég egy vállfa is! A gyors és hatékony gőzölés soha nem volt könnyebb.


Az időmegtakarítás előnye

45 másodperc alatt készen áll a használatra, hogy egyetlen percet se veszíts.

Frissít és fertőtlenít

A textilszálak mélyébe hatolva a gőz mindenféle anyagot képes felfrissíteni, fertőtleníteni és el tudja belőlük távolítani a szagokat.

Egyszerű vízfeltöltés

A kivehető, 200 ml-es víztartály lehetővé teszi az egyszerű feltöltést, és 10 percnyi üzemidőt kínál, így tökéletes a mindennapi használatra.

Ajtóra akasztható

Az ajtóra akasztható vállfa a ruhák könnyű fellógásához és gőzöléséhez sima felülettel szemben a csomagolás része.

Mindenfajta ruhához alkalmas

Biztonságos használat minden típusú szöveten, beleértve a legfinomabbakat is, mint a selyem. A különböző kiegészítők segítenek pl. megnyitni a vastagabb szövetek szálai közötti kötést, hogy a gőz könnyebben közéjük hatolhasson, vagy éppen ellenkezőleg, biztosítják a finom gőz egyenletes eloszlását, és megvédik a finom ruhadarabokat a cseppektől, vagy segítenek élt vasalni az elegáns nadrágokba. A vasalás mellett használhatod frissítésre és fertőtlenítésre is, ha nem szeretnéd gyakran mosni valamelyik ruhádat.

Könnyen kezelhető

Az otthonod elhagyása előtti reggeli készülődés során, értékelni fogod a nagyon hosszú, 3 méteres vezetéket, amely maximális mozgásteret biztosít neked.

Nagy XL gőzölőfej

A gyűrődések hatékony eltávolítására mindenfajta szövetből. A csomag tartalmaz egy kefét a vastagabb szövetekhez, vagy egy kiegészítőt a finom ruhákra, amely megakadályozzák a cseppek keletkezését a ruhákon.

Gőzkioldó zár

Megkönnyíti a használatot, mert a gőzöléshez nem kell lenyomva tartanod a gőzt kibocsátó gombot.

Paraméterek

Egyéb funkciók
Utazó szett Kész!
Teljesítmény
1 500 W Kész!
Gőzkibocsátás
24 g/perc Kész!
Szín
Fehér, Kék Kész!

Funkciók és felszereltség

Egyéb funkciók
Utazó szett Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Gőzkibocsátás
24 g/perc Kész!

Szín

Szín
Fehér, Kék Kész!

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal DR8085E1 Access Steam
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal DR8085E1 Access Steam. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal DR8085E1 Access Steam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal DR8085E1 Access Steam Dampfbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal DR8085E1 Access Steam Dampfbürste.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ