A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

TEFAL INGENIO ELEGANCE Serpenyő, 22 cm

Termékkatalógus
TEFAL INGENIO ELEGANCE Serpenyő, 22 cm
5 1 értékelés
- tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, serpenyő anyaga: titán, felső szélének átmérője: 22 cm, aljának külső átmérője: 17 cm, magassága: 4,7 cm, nem éles fémeszközzel is használható, mosogatógépben mosható, sütésálló és hőindikátor
Kód:  TEFKN033 Termékszám:  L2310302 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TEFAL INGENIO ELEGANCE Serpenyő, 22 cm

Tefal Ingenio Elegance 22 cm

Az ételkészítés még sosem volt ilyen egyszerű! A Tefal Ingenio Elegance innovatív rendszere olyannyira univerzális, hogy valóban minden konyhai tevékenységed során felhasználhatod! Ez a serpenyő teljesen kompatibilis az Ingenio rendszer többi alkatrészével is. Új, tapadásmentes Titanium Force belső felülettel és Thermo-Spot hőmérséklet-kijelzővel rendelkezik, amely az optimális főzési hőmérsékletet jelzi. Ugyanakkor a serpenyőnek tapadásmentes külső felülete is van, így a tisztítása is rendkívül könnyű. A serpenyő a sütőben is használható, és a mosogatógépben is elmosható. Emellett használható gáz-, elektromos- és üvegkerámia tűzhelyen is.

Az Ingenio fogantyú nem a csomagolás része.

A Tefal Ingenio Elegance 22 cm-es serpenyő főbb jellemzői

  • A sütőben való sütéshez is alkalmas
  • Praktikus tárolás
  • Kompatibilis más Ingenio alkatrészekkel is
  • Thermo-spot hőmérséklet-kijelző
  • Ellenálló, tapadásmentes Titanium Force felület
  • Külső tapadásmentes felület
  • Elmosható mosogatógépben is
  • Franciaországban készült

A Titanium Force tapadásmentes felület

Egy egyedülálló, ötrétegű ásványi felületről van szó titánnal dúsított, kemény bázissal és dupla fedőréteggel a kiváló karcállóság érdekében, amelyet hosszú élettartam és 3D-s hatás jellemez.

Thermo-Spot kijelző

A Thermo-Spot kijelzőnek hála már nem kell azon tűnődnöd, hogy vajon a serpenyő eléggé felmelegedett-e. Ez a funkció helyetted is vigyáz a megfelelő hőmérséklet elérésére. Amint a kijelző - amely a serpenyő közepén van elhelyezve - teljesen piros lesz, biztos lehetsz benne, hogy készen áll az étel hozzáadására. Így az elkészült finomságok tökéletesek lesznek!

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
22 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
17 cm Kész!
Serpenyő magassága
4,7 cm Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Titán Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
22 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
17 cm Kész!
Serpenyő magassága
4,7 cm Kész!

Felszín

Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Titán Kész!
Külső felület
Tapadásmentes Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely
Gáz, Kerámia, Elektromos Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Sütésálló, Hőindikátor Kész!
Kiegészítők
Levehető nyél Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TEFAL INGENIO ELEGANCE Serpenyő, 22 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pánev 22 cm INGENIO ELEGANCE L2310302. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TEFAL Panvica 22 cm INGENIO ELEGANCE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TEFAL INGENIO ELEGANCE Pfanne 22 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TEFAL INGENIO ELEGANCE Pfanne 22 cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ