Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

TEFAL INGENIO ELEGANCE Wok serpenyő 26 cm

Termékkatalógus
TEFAL INGENIO ELEGANCE Wok serpenyő 26 cm
5 1 értékelés
- tapadásmentes Titanium Force felület, tapadásmentes külső felület, Thermo-Spot hőmérsékletjelző, sütőben is használható, mosogatógépben tisztítható, az indukciós tűzhely kivételével minden hőforráson használható, a lecsatolható Tefal Ingenio 5 fogantyú (L9933015) nem tartozék.
Kód:  TEFKN037 Termékszám:  L2317702 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TEFAL INGENIO ELEGANCE Wok serpenyő 26 cm

Tefal Ingenio Elegance 22 cm

Az ételkészítés még sohasem volt ennyire egyszerű! Az innovatív Tefal Ingenio Elegance rendszer annyira sokoldalú, hogy tényleg minden alkalommal használhatod, amikor a konyhában tevékenykedsz. Ez a wok teljesen kompatibilis a többi Ingenio tartozékkal. Új, tapadásmentes Titanium Force belső felülettel és Thermo-Spot hőmérsékletjelzővel rendelkezik, amely jelzi, hogy az edény mikor melegszik fel az optimális sütési-főzési hőmérsékletre. Mindemellett a külső felülete is tapadásmentes, így könnyen tisztítható. A serpenyő sütőben is használható, és mosogatógépben is tisztítható. Gáz-, elektromos- és kerámialapos tűzhelyeken egyaránt használható.

A levehető Tefal Ingenio fogantyú nem tartozék.

A Tefal Ingenio Elegance 26 cm-es wok serpenyő főbb jellemzői

  • Sütőben is használható
  • Praktikus tárolhatóság
  • Kompatibilis más Ingenio tartozékokkal
  • Thermo-spot hőmérsékletjelző
  • Tartós, tapadásmentes Titanium Force bevonat
  • Tapadásmentes külső felület
  • Mosogatógépben tisztítható
  • Franciaországban gyártották

Titanium Force tapadásmentes bevonat

A Titanium Force egyedülálló, 5 rétegű keményített bevonat két titániummal dúsított ásványi alapréteggel, mely fokozott ellenállóképességet biztosít a karcolásokkal szemben, továbbá hosszú élettartamot garantál, és 3D hatást kölcsönöz az edénynek.

Thermo-Spot hőmérsékletjelző

A Thermo-Spot hőmérsékletjelzőnek köszönhetően soha nem kell aggódnod amiatt, hogy vajon elég meleg-e a serpenyő. Amint az edény közepén lévő kör alakú hőmérsékletjelző teljesen pirosra vált, biztos lehetsz benne, hogy ez a megfelelő idő az étel behelyezésére. Az étel így mindig teljesen tökéletes lesz!

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
26 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
17 cm Kész!
Serpenyő magassága
8 cm Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium/Anodizált alumínium Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
26 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
17 cm Kész!
Serpenyő magassága
8 cm Kész!

Felszín

Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium/Anodizált alumínium Kész!
Külső felület
Lakkozott Kész!

Típus

Típus
Wok Kész!

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely
Gáz, Kerámia, Elektromos Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Sütésálló, Hőindikátor Kész!
Kiegészítők
Levehető nyél Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TEFAL INGENIO ELEGANCE Wok serpenyő 26 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pánev Wok 26 cm INGENIO ELEGANCE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TEFAL Panvica Wok 26 cm INGENIO ELEGANCE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TEFAL INGENIO ELEGANCE Wok-Pfanne 26 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TEFAL INGENIO ELEGANCE Wok-Pfanne 26 cm.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ