0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Feltételek - 60 napon belüli áruvisszaküldési lehetőség

1. Alapvető rendelkezések

Ezek a rendelkezések a felek közötti kapcsolatot szabályozzák a "60 napon belüli termékvisszaküldés opció"-ra vonatkozólag (a továbbiakban "Szolgáltatás"), másik oldalon a vállalat az Alza.cz a.s., ID 27082440, Adószám: CZ27082440, cím: Jankovcova 1522/53, 170 00 Prága, a Prágai Városi Bíróságon került bejegyzésre, okiratszám: 8573 (a továbbiakban "Szolgáltató") a másik oldalon az Ügyfél (a továbbiakban "Ügyfél") ezek a feltételek vonatkoznak az összes kapcsolódó ügyletre, amik a szolgáltatásokra vonatkoznak.

A szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos szerződés akkor jön létre, amikor az ügyfél a szolgáltató által üzemeltetett webáruházakban, a szolgáltató által értékesített kiválasztott termékekkel együtt megerősíti a kosárban a szolgáltatást, és a szolgáltató számlát állít ki erről.

2. Szolgáltatás leírása

A Szolgáltató garantálja az ügyfélnek, hogy a terméket visszaküldheti bármilyen indok nélkül a vásárlástól számított 60 napon belül, az alább található feltételek szerint, ha a vásárló pénzvisszafizetést kér, vagyis felhasználja a szolgáltatás az alább meghatározott időtartamra.

3. A szolgáltatás felhasználási feltételei

A Szolgáltató köteles szolgáltatást nyújtani, tehát az ügyfélnek lehetőséget nyújtani a megvásárolt termék indoklás nélkül történő visszaküldéséhez a meghatározott időn belül, ha:

 • Az ügyfélnek az ajánlat idejében kell megvásárolnia a szolgáltatást, de legfeljebb, amíg a termék vásárlásához a szolgáltatás igénybevehető;
 • Az ügyfélnek időben kell megfizetnie a szolgáltatás árát;
 • A termékvásárlásra vonatkozó szolgáltatás megállapodásától, a szolgáltatás érvénybelépése előtt nem állhat el az ügyfél;
 • Az ügyfél nem több, mint 60 napig veheti igénybe a szolgáltatást, ami a vásárlás napjától kezdődik, és amely arra a termékre vonatkozik, amelyre a szolgáltatás vonatkozik, és amit a Szolgáltató értékesítési fiókjaban, végül a szerződéses partnerek üzleteiben a nyitvatartási időben vehet igénybe;
 • Az ügyfél nem sértheti meg a termék azonosító cimkéjét, amire a szolgáltatás vonatkozik, vagy más módon a terméket megkárosítani (pl.: a gyártó által meghatározott, és a rendeltetésszerű használatra vonatkozó szabályok megsértésével).
 • Az ügyfél a termékvásárlással járó eredeti számlával köteles bizonyítani a szolgáltatásra történő jogosultságát;
 • Az ügyfélnek a terméket "" állapotban kell visszaküldenie, (meghatározás alább található);
 • A testápolási és higiéniai termékeket használat nélkül, bontatlan csomagolásban kell, hogy visszaküldjék a Szolgáltatóhoz.


Abban az esetben, ha az ügyfél teljesíti a felhasználandó szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket, az ügyfél a termékre vonatkozó pénzvisszafizetést kap, ami az Áfa értékét tartalmazza. Abban az esetben, ha az ügyfél felhasználja a szolgáltatást, és pénzvisszafizetést kér a termékre, és a termék állapota "rossz" vagy "károsodott", akkor a vásárló a visszaküldött termék csökkentett értékben történő pénzvisszafizetésére lesz jogosult, ami 0 Ft érték is lehet.


A termékek állapotának meghatározása a vonatkozó szolgáltatás keretében

 • A terméket minden tartozékával és kiegészítőjével együtt a Szolgáltató részére vissza lett küldve, (különösen a kábelek, állványok, távirányító, használati utasítás, meghajtók/firmware/SW, ajándékok stb.); és
 • A terméken a használat jeleit nem lehet tapasztalni; és
 • A visszaküldött termék a csomagolóanyagban kerül vissza, ami a termék normális kicsomagolásának nyomait tartalmazza.
 • A testápolási és higiéniás termékeket használat nélkül, bontatlan csomagolásban kell, hogy visszaküldjék a Szolgáltatóhoz.

Rossz

 • A terméken a használat jeleit lehet tapasztalni; és/vagy
 • A termék nem teljes; és/vagy
 • A termék túlságosan kopott és/vagy könnyen javítható hibát tartalmaz, és a javítás után a termék korlátozás nélkül teljesen használhatóvá válik; és/vagy
 • A termék nem tartalmazza a fogyóeszközöket teljes mértékben.


Károsodott

 • A termék sérült, és nem tudja teljesen ellátni a funkcióját; és/vagy
 • A termék alapvetően hiányos, és ezért nem lehetséges teljes mértékben használni azt.
 • A termék nagy mértékben piszkos.

A szolgáltatás a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján és az Alza által biztosított elállási jogot nem érinti, azt a fogyasztó a jelen szolgáltatástól függetlenül jogosult igénybe venni.

4. A szolgáltatás és pénzvisszafizetés


Abban az esetben, ha az ügyfél egy fogyasztó, akkor jogában áll elállni a szerződéstől, ami a szolgáltatás nyújtására vonatkozik, a vonatkozó törvények szerint, bár ilyen esetben az ügyfélnek a szerződéstől történő elállás pillanatában a jogalap nélküli gazdagodás miatt a szolgáltatónak a szükséges térítést meg kell adnia.


Az Ügyfél tudomásul veszi és elfogadja, hogy amennyiben a Szolgáltató által felajánlott, a vételár esedékes fizetésére vonatkozó lehetőséggel vásárol árut, és a szolgáltatást ezen áruval együtt vásárolja meg, akkor az árura vonatkozó adásvételi szerződésnek a vételár teljes kifizetése előtti időpont előtti felmondása esetén a Szolgáltató nem köteles a szolgáltatás vételárát az Ügyfélnek visszatéríteni. Ez a korlátozás természetesen nem érinti a fogyasztó törvényes jogait.

5. A termék és pénzvisszafizetés


Ha az ügyfél teljesíti a szolgáltató által meghatározott, és a termékszolgáltatás pénzvisszafizetésére vonatkozó feltételeket, a szolgáltató indokolatlan késedelem nélkül, és a megvásárolt szolgáltatás teljesítése után a termék vásárlási árát az ügyfélnek visszajuttatja, adott esetben a vásárlás árát jóváírás formájábám téríti vissza a vásárlónak, ami további vásárlás alkalmával is felhasználható.

6. Záró rendelkezések

A rendelkezések 2022.6.15-től érvényesek és hatályosak, míg a szolgáltatás specifikációja elérhető a Szolgáltató központjában és a Szolgáltató által működtetett webáruházban.

Nyomtatás

30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ