A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Termoszok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Fekete
(60)
Ezüst
(32)
Fehér
(29)
Rozsdamentes acél
(28)
Zöld
(25)
Űrtartalom
230 ml
6000 ml
-
Anyag
Üveg
(8)
Rozsdamentes acél
(237)
Műanyag
(103)
Bambusz
(3)
Szilikon
(23)

A termosz egy rendkívül hasznos és környezetbarát kiegészítő, amely segítségével hosszabb ideig élvezheted meleg vagy hideg italaidat és ételeidet. Ahhoz, hogy italod megtartsa a tökéletes hőmérsékletét a nap folyamán fontos a tökéletes termosz kiválasztása. Olvass tovább és válassz olyan termoszt, amely megfelel az igényeidnek és stílusodnak, és élvezd a megfelelő hőmérsékleten tartott finomságokat bárhol is legyél!

Tovább

Egyszerűen és könnyen használható pumpás termosz? Igen, nálunk megtalálod

A pumpás termosz az italok egyszerű és kényelmes tálalására szolgál. A pumpával egyszerűen kiadagolhatod az italodat anélkül, hogy ki kellene nyitnod a tetejét. A pumpás termosz ideális választás azoknak, akik utaznak, dolgoznak vagy sportolnak, és szeretnék, hogy kedvenc italuk mindig kéznél legyen.

Rozsdamentes termosz - A hűség és minőség garanciája az italaid és ételeid számára!

A rozsdamentes termoszok hosszú ideig, akár 24 órán keresztül is hidegen vagy melegen tartják az italod. Annak érdekében, hogy az italod a hőmérsékletét minél tovább megőrizze a dupla falú termosz lesz a jó választás.

Tiszta ízek és hosszan tartó frissesség, ezt biztosítja egy üveg termosz

Az üveg termosz általában azzal a műanyaggal együtt készül, amely védi azt. Az üvegnek köszönhetően az italok sokáig melegek vagy hidegek maradnak. Ne feledd azonban, hogy az üveg termosz nem alkalmas szabadtéri kirándulásokra, óvatosan kell kezelni.

Ízletes ételek bárhol és bármikor! – ezt biztosítja az ételtermosz

Az ételtermoszok akár több órán át képes melegen tartani az ételt. Néhány termosz evőeszközöket is tartalmaz, ami jól jön, ha éppen utazol. Az ételtermosz általában alacsonyabb és szélesebb, mint a klasszikus termosz. Szigetelő tulajdonságainak köszönhetően otthonról távol is élvezheted kedvenc ételeid ízét.

Kempingezz profin! A kemping termosz nem okoz csalódást

A kemping termosz kifejezetten kalandorok, túrázók és igazából bárki számára készült, aki a természetbe merészkedik. Úgy van kialakítva, hogy az ital ne szivárogjon ki, ugyanakkor sokáig forró vagy hideg maradjon. A legtöbb ilyen kemping termosz ráadásul könnyű is.

Praktikus és szórakoztató gyermek termosz, melyet imádni fognak a gyerekek

A gyerek termosz általában kisebb méretű, és fogantyúval is rendelkezik, hogy könnyen kezelhető és biztonságos legyen a gyermekek számára. Általában strapabíró anyagból készül és gyermekbarát designnal rendelkezik, hogy megfeleljenek a kis fogyasztók igényeinek.

Mennyire fontos, hogy milyen anyagból készül a termosz?

A termoszok általában két fő anyagból készülnek, és mindkettőnek megvannak a saját előnyei:

  • Rozsdamentes acél - A leggyakrabban használt anyag a termosz készítéséhez. Ennek oka, hogy rendkívül tartós, ellenáll a korróziónak és könnyen tisztítható. Emellett nem reagál az ételekkel vagy italokkal, így nem befolyásolja azok ízét vagy szagát.
  • Üveg - Néhány termosz belső tartályát üvegből készítik. Az üveg kiválóan megtartja a hőmérsékletet és nem befolyásolja az ízeket. Az üveg termosz általában elegánsabb megjelenéssel rendelkezik, és az átlátszó anyagnak köszönhetően látható, mi van benne.

Ha tartósság és praktikum a fontos szempont, akkor a rozsdamentes termoszok a jobb választás. Az üveg termosz pedig esztétikusak és a hőmérséklet tartás szempontjából is hatékonyak lehetnek, de óvatosan kell velük bánni.

A választott termosz mekkora térfogattal rendelkezzen?

A termosz térfogata fontos tényező, ez határozza meg, hogy mennyi italt vagy ételt képes tárolni és melegen vagy hidegen tartani. A termoszok különböző méretűek lehetnek, és a választás a személyes igényeidtől és használati céloktól függ. Íme néhány kulcsfontosságú információ a termosz térfogatáról:

  • Mini termosz (350 ml) - Gyakran emlegetik mini kávé termosz ként is, mivel kiválóan alkalmas kávé, tea vagy leves melegen tartására egy munkanap során. Gyermekek számára is ajánlott.
  • Közepes termosz (750 ml – 1liter) - Elegendő kapacitást biztosít két vagy több felnőtt számára. Ideális utazásokhoz, kirándulásokhoz vagy hosszabb autóutakhoz.
  • Nagy termosz (1,5 liter vagy annál nagyobb) - Ez a nagyobb termosz kifejezetten rendezvények során hasznos, ahol több embernek kell italt vagy levest tárolni. Rendkívül praktikus irodai konyhákban, éttermekben, iskolai rendezvényeken és egyéb nagyobb rendezvényeken.

Siguro teás termosz

A Siguro termoszok egyet jelentenek a minőséggel és az italok hőmérsékletének egész napos, tartós megőrzésével. Csak egy hordozható kávés termosz után kutatsz? Ebben az esetben egy kicsi termosz is elegendő lesz számodra. Teához viszont válassz egy nagyobbat.

Praktikus és megbízható fedél - a zavartalan és hosszantartó hőmérséklet megtartásért

A kávés termosz fedele kritikus szerepet játszik a hőmérséklet megtartásában és a kényelmes használatban. A jó minőségű fedél szigetel és szorosan zár, hogy hosszú ideig frissen tartsa az italokat vagy ételeket, és ne okozzon szivárgást vagy hőveszteséget. Az egyszerű kezelhetőség és könnyű tisztíthatóság is kulcsfontosságú az ideális használathoz.

A színválaszték széles skálája lehetőséget ad arra, hogy a legjobb mini kávé termosz kerüljön a kosaradba, ami esztétikailag és funkcionálisan is megfelel az igényeidnek. Legyen szó egyszerű fekete vagy fehér termoszról vagy élénk színű, mintás változatról, a megfelelő színválasztással a termosz nemcsak praktikus, hanem stílusos is lehet.

Milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezhet még egy termosz?

Egy kávés termosz pohár rengeteg hasznos apróságot tartalmazhat. Melyek ezek, és mire érdemes odafigyelni?

  • A menetes zárral rendelkező mini termosz lehetővé teszi a szoros lezárást és megakadályozza a hőveszteséget vagy a szivárgást.
  • A gumírozott felületű kávés termosz nem csúszik ki a kezedből.
  • A duplafalú termosz biztosítja, hogy az ital vagy az étel hosszabb ideig meleg maradjon meleg.
  • A mosogatógépben mosható hordozható kávés termosz időt takarít meg neked, és nem kell kézzel mosogatnod.
  • A dugattyúval ellátott kávés termosz lehetővé teszi, hogy a fedél levétele nélkül tölthesd az italodat a pohárba.
  • A fedéllel ellátott termosz, mint egy tál lehetővé teszi, hogy az ételt a tálba tedd át, és külön fogyaszd el.
  • A 100%-ban záródó kávés termosz biztosítja, hogy az kávé nem fog kiömleni, ha a termosz megdől.
  • A légmentesen záródó kávés termosz pohár biztosítja a hosszabb ideig tartó forró ital vagy étel fogyasztását, és megakadályozza a kiömlést vagy a kiömlést.
  • A biztonsági zárral ellátott termosz a váratlan kinyílás elkerülése érdekében lehetetlenné teszi az ital kinyílását, például egy hátizsákban.

i

Ha valami extrára vágysz, akkor egy okos termosz lehet a megfelelő megoldás

Az okos termosz megfelelő mindazok számára, akik szeretnék tudni az italuk hőmérsékletét. LCD-kijelzővel van felszerelve, amely az ital hőmérsékletét mutatja, amikor megérinted. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy az italod a megfelelő hőmérséklet biztosítja.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Esbit Ételtermosz 1 L MAJORIS Fekete/Szürke Szállításra kész > 5 db
Termosz - ételtároló, űrtartalma 1000 ml, fedele pohárként használható, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, tömege 605 g, ital melegen tartása 12 óra
-17 %
16 290 Ft
13 490 Ft

2.
Esbit Ételtermosz 0,5L fekete Szállításra kész 1 db
Termosz - ételtároló, űrtartalma 500 ml, fedele pohárként használható, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 427 g, ital melegen tartása 12 óra
12 990 Ft

3.
Termosz - űrtartalma 1000 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, tömege 699 g, ital hidegen tartása 24óra, ital melegen tartása 12 óra
10 990 Ft

Még több
250 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro TH-B15 Travel Bottle White - Termosz Típusok
4,9 87×
Siguro TH-B15 Travel Bottle White
Termosz - 500 ml-es űrtartalom, rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt, mosogatógépben mosható, dupla falú, ital hidegen tartása: 24 óra, ital melegen tartása: 12 óra, 291 g
Szuper ár
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TH_B150W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 50×
LAMART LT4032 1,5 liter
Termosz - űrtartalma 1500 ml, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, véletlen kinyitás elleni védelem, tömege 0,756 kg
7 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAM080e3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Esbit Ételtermosz 1 L MAJORIS Fekete/Szürke
Termosz - ételtároló, űrtartalma 1000 ml, fedele pohárként használható, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, tömege 605 g, ital melegen tartása 12 óra
Leárazás -17 %
13 490 Ft 16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTesb0021
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Muggo Intelligens termosz - fekete
Termosz - űrtartalma 600 ml, anyaga rozsdamentes acél, tömege 0,29 kg
20 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Muggo23_05
Tefal Senator termobögre, 1,0l, rozsdamentes acél - Termosz
Típusok
4,8 68×
Tefal Senator termobögre, 1,0l, rozsdamentes acél
Termosz - űrtartalma 1000 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, tömege 699 g, ital hidegen tartása 24óra, ital melegen tartása 12 óra
10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE059
4,7 103×
Siguro TH-D15 Vákuumos termopalack 500 ml rozsdamentes
Termosz 500ml, hideg ital hőállósága 24 óra, forró ital hőállósága 12 óra, vákuum a két fal között a nagyobb hőállóság érdekében, mosogatógépben mosható, belső és külső fal nem mérgező rozsdamentes acélból, csavaros kupak dupla szilikon tömítéssel, a kupak pohárként is használható, tömeg 303g, 3 év garancia
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TH_D150SS
2,3
Sport termosz zárral CONSTANT 0,5 l, rozsdamentes acél
Termosz - űrtartalma 500 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, véletlen kinyitás elleni védelem
9 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESTE459
STANLEY CLASSIC Termosz,  1 liters, zöld - Termosz
Típusok
4,9 26×
STANLEY CLASSIC Termosz, 1 liters, zöld
Termosz - űrtartalma 1000 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 810 g, ital hidegen tartása 24óra, ital melegen tartása 24 óra
Leárazás -15 %
20 990 Ft 24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STANT945
5,0
STANLEY Termosz szívószállal/nyakkal 890 ml Azúrkék színben
Termosz - űrtartalma 890 ml, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, mosogatógépben mosható, tömege 0,6 kg, ital hidegen tartása 12óra
18 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAtrm923
STANLEY  CLASSIC Termosz, 1,9 literes, zöld - Termosz
Típusok
4,8 20×
STANLEY CLASSIC Termosz, 1,9 literes, zöld
Termosz - űrtartalma 1900 ml, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, mosogatógépben mosható, duplafalú, tömege 1130 g, ital hidegen tartása 48óra, ital melegen tartása 45 óra
Leárazás -12 %
26 790 Ft 30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STANT939
STANLEY CLASSIC Termosz, 1,9 literes, fekete - Termosz
Típusok
4,8 20×
STANLEY CLASSIC Termosz, 1,9 literes, fekete
Termosz - űrtartalma 1900 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 1130 g, ital hidegen tartása 48óra, ital melegen tartása 45 óra
Leárazás -14 %
26 790 Ft 31 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STANT940
4,9 39×
Esbit Ételtermosz 0,5L fekete
Termosz - ételtároló, űrtartalma 500 ml, fedele pohárként használható, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 427 g, ital melegen tartása 12 óra
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTesb0013
CONTIGO West Loop Monaco, kék - Termosz Típusok
4,8 94×
CONTIGO West Loop Monaco, kék
Termosz - űrtartalma 470 ml, anyaga rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, duplafalú, tömege 306 g, ital hidegen tartása 12óra, ital melegen tartása 5 óra
10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTig002
Tefal termosz bögrével 0.5l SENATOR  -rozsdamentes acél - Termosz Típusok
4,7 46×
Tefal termosz bögrével 0.5l SENATOR -rozsdamentes acél
Termosz - űrtartalma 500 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, ital hidegen tartása 24óra, ital melegen tartása 12 óra
Szuper ár
8 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE057
Tefal Termosz 1l-es pohárral SENATOR - fekete, rozsdamentes - Termosz Típusok
4,9 57×
Tefal Termosz 1l-es pohárral SENATOR - fekete, rozsdamentes
Termosz - űrtartalma 1000 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, tömege 699 g, ital hidegen tartása 24óra, ital melegen tartása 12 óra
13 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE061
5,0
Orion Dobozos ital formájú termosz, rozsdamentes acél, 0,7 l RÉT petróleumzöld
Termosz - űrtartalma 700 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 0,298 kg, ital hidegen tartása 8óra, ital melegen tartása 12 óra
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORITE286
ORION FOR MEN termosz, 0,7 l - Termosz Típusok
4,5 27×
ORION FOR MEN termosz, 0,7 l
Termosz - űrtartalma 700 ml, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, véletlen kinyitás elleni védelem, ital hidegen tartása 8óra, ital melegen tartása 12 óra
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIOT351
STANLEY Ételtermosz kanállal/villával 400ml - Termosz Típusok
5,0
STANLEY Ételtermosz kanállal/villával 400ml
Termosz - ételtároló, űrtartalma 400 ml, anyaga rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, duplafalú, tömege 340 g, ital hidegen tartása 7óra, ital melegen tartása 7 óra
19 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STATE203
STANLEY CLASSIC Termosz 1,4l ,  zöld - Termosz Típusok
4,8 17×
STANLEY CLASSIC Termosz 1,4l , zöld
Termosz - űrtartalma 1400 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 940 g, ital hidegen tartása 35óra, ital melegen tartása 40 óra
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STANT943
CONTIGO West Loop rozsdamentes acél - Termosz Típusok
4,8 94×
CONTIGO West Loop rozsdamentes acél
Termosz - űrtartalma 470 ml, anyaga rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, duplafalú, tömege 306 g, ital hidegen tartása 12óra, ital melegen tartása 5 óra
10 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTig003
5,0
PLASTIME 6l csapos
Termosz - űrtartalma 6000 ml, anyaga műanyag, duplafalú, tömege 1,3 kg
8 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLATE134
Contigo West Loop Latte - Termosz Típusok
4,8 94×
Contigo West Loop Latte
Termosz - űrtartalma 430 ml, anyaga rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, duplafalú, véletlen kinyitás elleni védelem, tömege 306 g, ital hidegen tartása 12óra, ital melegen tartása 4 óra
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTig010
Esbit Ételtermosz 0,75L fekete - Termosz Típusok
4,9 46×
Esbit Ételtermosz 0,75L fekete
Termosz - ételtároló, űrtartalma 750 ml, fedele pohárként használható, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 470 g, ital melegen tartása 12 óra
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTesb0014
5,0
PENTA Utazó termosz 1,5 l, rozsdamentes acél
Termosz - űrtartalma 1500 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 1,02 kg
6 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANTE553

Termoszok

Termoszok

A Termoszok kategóriában összesen 250 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó termoszok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább termoszok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb termoszok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: termoszok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ