Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

TETESEPT Bath a kiadás 125 ml

Termékkatalógus
TETESEPT Bath a kiadás 125 ml
5 3 értékelés
Fürdő adalék pihenés a testnek és a léleknek egyaránt, az egész napos stressz és a megerőltetések után
Kód:  SG228 Termékszám:  9005356007735

TETESEPT Bath a kiadás 125 ml

A TETESEPT fürdővel engedje el a testét és az elméjét, és felejtse el a mozgalmas stresszel teli napot a háta mögött. Illóolaj aromákat tartalmaz amik ellazítja a testet és az elmét a citrusfélék különbőző narancs, lime, mandarin és levendula olaj kombinációjával. Kényeztesse magát a jól megérdemelt pihenéssel a jótékony hatású gyógynövényeknek köszönhetően. Összetétele miatt a habfürdő védi a bőrt a kiszáradástól, és kellemesen simává teszi azt. Garantált módja, hogy töltse fel az akkumulátorokat, és visszanyerje a kényelem!

Legfontosabb jellemzői

  • fürdőben pihenés a testnek és léleknek
  • narancssárga olajat
  • lime olaj
  • mandarin olaj
  • levendulaolaj
  • véd a kiszáradástól, így a bőr kellemesen puha marad

Alkalmazások: A kád mérete szerint, adjunk 1-2 kupak koncentrátumot tartalmat a vízhez. Ajánlott fürdő hőmérséklete 32-38 ° C. A fürdő javasolt hossza 10-15 percig tartja. Használható naponta vagy szükség szerint.

Összetevők: Aqua, poliszorbát 20, nátrium myreth szulfát, PEG-6 kapril / kaprilsav-glicerid, Parfüm, limonén, Citrus aurantium dulcis Peel olaj, propilénglikol, PEG-55-propilén-glikol-oleát, Citrus aurantifolia Peel olaj, Lavandula angustifolia olaj, Citrus Nobilis Peel olaj, benzil-alkohol, nátrium-klorid, a CI 15985, CI 28440, Alpha-Jonon Isomethyl, benzil-benzoát, benzil-szalicilát, Butylphenyl Methylpropional, Citral, kumarin, eugenol, geraniol, hexil- cinnmal, linalool

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
125 ml Kész!
Terméktípus
Fürdőolaj Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
125 ml Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Fürdőolaj Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TETESEPT Bath a kiadás 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TETESEPT Koupel pro uvolnění 125 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TETESEPT Kúpeľ na uvoľnenie 125 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ