30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Thomson DS205

Termékkatalógus
Thomson DS205
2,5 2 értékelés
Mini hifi - 2.1, 180W-os teljesítmény, Bluetooth, CD lejátszó, PLL FM rádió, USB bemenet, audio bemenet, Equalizer, óra és ébresztő funkció, távirányító
Kód:  WK790a5 Termékszám:  DS205

Thomson DS205

Ez a figyelemre méltó hangrendszer meglepően széleskörű funkciókkal rendelkezik, és 180W-os teljesítménnyel rendelkezik, mindez egy rendkívül vonzó design mellett. Tökéletes minőséggel rendelkezik, nagy hangerővel. A Thomson DS205 hangrendszer éles és tiszta vonalai tökéletes dekoratív elemmé teszik azt, bármilyen szoba környezetében. Ha 2.1-es konfigurációban hallgatjuk, nem kétséges hogy elsősorban azok számára tökéletes választás, akik igényesek, és szeretik a kiváló hangminőséget.

A Thomson DS205 hangrendszer főbb jellemzői

  • Elegáns hangrendszer, kiváló teljesítménnyel amely tökéletes nagyobb szobákhoz is (180W)
  • Kiválóan reprodukál bármilyen műfajú zenét (megfelelő magas és mély hangokkal a 2.1 konfigurációnak köszönhetően)
  • Vezeték nélküli zenelejátszás lehetősége (Bluetooth-on keresztül)
  • USB port zenelejátszáshoz, ill. eszközök töltéséhez
  • Bármilyen eszközzel összekapcsolható (AUX ill. 3,5 mm jack bemenet segítségével)
  • Kényelmes működtetés (könnyen olvasható kijelző + távirányító)
  • Integrált okostelefon/tablet állvány

Zenélj, bárhonnan

A Thomson DS205 hangrendszer Bluetooth segítségével képes zenéket lejátszani vezeték nélkül is. Emellett a hangrendszer rendelkezik standard CD lejátszó résszel, 2 USB porttal, amelyen keresztül tölthetőek eszközök, vagy lejátszhatóak zenék külső adathordozóról. A CD lejátszó nem a hagyományos tálcás mechanizmust használja, hanem a fejlettebb, csúsztató technikát. Egyéb eszközök AUX, ill. 3.5mm-es jack csatlakozó segítségével csatlakozhatnak, ez teszi sokoldalúvá a hangrendszert. A hangrendszerhez bármennyi audo eszköz csatlakoztatható. A hangrendszer rendelkezik PLL FM rádióval is, amelyben 20db rádió csatorna menthető el a kedvencek közé.

 

Paraméterek

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! János vagyok Az érdekelne hány db hangszoró és mekorák vannak a Thomson DS205 termékben a leírásban nincs benne. Van e EQ benne. Köszönöm. Hasonló tipusok érdekelnének csak cd-s

Kérdések és válaszok: Thomson DS205
Kiegészítők: Thomson DS205 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson DS205. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thomson DS205. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson DS205. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson DS205.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ