AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

TomTom Bandit Bike Pack

Termékkatalógus
TomTom Bandit Bike Pack
5 2 értékelés
Kamera - kamera, 4K felbontás, lassított felvétel, integrált giroszkóp, magasságmérő, GPS, gyorsulásmérő, új alkalmazás általi mobiltelefonos vezérlés (iOS, Android), Bluetooth, Wi-Fi, Batt-Stick 1900mAh, microSD, kormányrögzítés,sisak rögzíté, rögzítők készlete, búvárkodáshoz való objektív, távirányítás, mikrofon szél elleni védelme
Kód:  PP609a2 Termékszám:  1LB0.001.05 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Bandit Bike Pack

A TomTom vállalat berendezései nemcsak az autókhoz szükséges navigációt, hanem csúcsminőségűen felszerelt kültéri kamerákat is jelentik. A TomTom Bandit könnyűszerrel utoléri a legnagyobb konkurenciát is, így élvezheti a csúcsminőségű technológiát egy kompakt kiszerelésben. Elsősorban említésre méltó a  vízálló kivitel, amelyhez nem kell speciális tok,elég csak kicserélni az objektív sapkáját. A kamera alapkiszerelésben is megfelel az IPX7 szabványnak,  nem kell tehát aggódnia néhány vízcsepp miatt. 

Legfontosabb jellemzők

  • Videó felbontása  4K és 16 megapixeles fényképekre
  • 3 óra folyamatos felvétel
  • A Bandit alkalmazás révén azonnal szerkesztheti  és megoszthatja  videóit
  • Go-Pro tartókonzol
  • MicroSD kártyaolvasó
  • Speciális Bike Pack csomagolás

Kerékpár rajongók számára szükséges tartozékok

A Bike Pack kiadás  kiegészítők speciális választékát kínálja a kerékpározás szerelmeseinek. Minden szükségeset tartalmaz az úton való felvételhez a  legnehezebb terepeken és bármilyen kalandhoz. A tartókonzolok alapvetőek, amelyek testreszabottak a  kerékpárosok számára. A mozgatható  konzol rögzíthető a kormányra, a tartó pedig  a sisakra, ezáltal lebilincselő módon forgathat. A harmadik jelentős darab  egy rendkívül praktikus távirányító. A készletben nem hiányozhatnak további  hasznos eszközök sem, mint a védő objektív vagy a mikrofont szél ellen védő kupak.

Élvezze a nagy felbontású 4K felvételeket

Az integrált CCD 16 megapixeles felbontású chip  4K felbontású videó feljátszására képes, azonban kisebb korlátozással és 15 képkocka/másodperc alatti felvételekkel. Választhatja a klasszikus 1080p felbontású 60 fps vagy 720p  120 másodpercenkénti képkockát.  Nagy felbontású képeit  azonnal megoszthatja barátaival a szociális hálókon.  Az időgyűjtő funkció által  fantasztikus pillanatokat örökíthet meg, legyen szó kivételes  naplementéről vagy napkeltéről. Szeretné megnézni milyen pontosan hajtott végre  kerékpározáskor vagy síeléskor egy trükköt? Egyszerűen használja a lassított felvételt  és hangsúlyozza a legfontosabb pillanatokat a lassított felvételen.

Válassza ki a legjobb felvételeket

Ez még nem minden. Az érzékelők jelenlétének köszönhetően  - giroszkóp, magasságmérő, GPS, gyorsulásmérő és  Bluetooth, amelyek feljegyzik a sebességet, magasságot és egyéb adatokat. A kamera ezután  egy speciális algoritmussal kiválasztja a felvételeket, amelyek érdekesek és figyelemre méltóak. Bizonyára olyan felvételekről lesz szó, ahol felgyorsul, megváltozik a magasság vagy a forgás. A  Bluetooth mellkasi öv csatlakozásával olyan felvételek is kiválasztásra kerülnek, ahol pulzusszáma eléri a maximális értékeket. Ha nem szeretne csak a berezndezésre hagyatkozni, a felvétel során önállóan is megjelölheti az érdekes részeket.

Egyszerűen rázza és szerkessze

A videó vágása közvetlenül a  terepen még soha nem volt ilyen egyszerű. Az iOS vagy Android típusú okostelefonra letöltött alkalmazás lehetővé teszi a felvétel profi szintű szerkesztését. Abban az esetben, ha nem szeretné kézzel vágni a felvételt, csak rázza  meg a telefont, és a felvétel és a zene végleges formájáról az automata gondoskodik.  Nagy előnye, hogy az összes ilyen változtatás a memóriakártyán zajlik addig a pillanatig, amíg nem másolja át a  számítógépre.

Elem 

A csatlakozást a  Batt-stick cserélhető elem biztosítja, melynek kapacitása 1900 mAh lehet akár 3 órán keresztül. Újdonság, hogy a gyártónak az elembe egy microSD kártyaolvasót és egy USB 3.0 csatlakozót sikerült rejtenie. Ennek eredménye- a memóriakártyával ellátott elemet elég kivenni a kamerából , behelyezni  a számítógép USB portjába és elindítani a másolást a  merevlemezre. Az elem a másoláskor is töltődik.

A GoPro, TomTom Bandit kamerákhoz tartozó nagyon kifinomult adaptert ráhelyezi bármiylen fogantyúra még a konkurens  gyártóktól is. A tartó rendszer úgy volt megtervezve,  hogy forgatni lehessen annak  hossztengelye körül is, ezáltal szinte bármilyen szöget  és gyors beállítást érhet el. Természetes a tartozékok széles skálája  (szelfi bot, tartalék akkumulátorok, burkolatok, konzolok, stb).

Adventure Pack kiegészítő tartozékai:

  • Batt-Stick 1900 mAh,  fröccsenés ellenálló lencse, objektív búvárkodáshoz való sapkája,  GoPro adapter, tartó sisakhoz, felülethez való tartó,  kormányhoz való tartó, távirányító, fogantyú elfordulás ellen,  mikrofon szélvédője

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom Bandit Bike Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Bandit Bike Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Bandit Bike Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Bandit Bike Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Bandit Bike Pack.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ