Topcom Baba Comfort Indicator 101

Termékkatalógus
Topcom Baba Comfort Indicator 101
4,2 6 értékelés
Hőmérő szoba jellemzői, beleértve a páratartalom
Kód:  JQ670b12 Termékszám:  5411519016690

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Topcom Baba Comfort Indicator 101

Topcom Baba Comfort Indicator 101 egy digitális szoba hőmérő / higrométer. Most a gyerekek lefekvés nélkül elzáródás trükkös. Elmúltak már azok a kétségek, hogy pihen a megfelelő feltételeket.

Ez a digitális hőmérő miatt smiley aktuális szintjét jelzi. Könnyű és egyszerű módon felhívni a figyelmet, hogy a páratartalom és a hőmérséklet a helyiségben, ahol a baba még mindig aludt. Csak peep és animált ikon jelzi, azonnal, ha minden rendben van. Minden szülő ezen widget a ház várja. 

Topcom termékek váltak része egy nemzetközi vállalat Tristar Európa B.V., melynek története nyúlik vissza 1977 A cég egy nemzetközi profilját széles skáláját kínálja a híradástechnikai termékek, háztartási gépek, szórakoztató elektronikai és kültéri termékek, valamint a nagy márkák. Tristar egyesíti a magas minőségű termékek, tervezése, és azok együttes használatra kedvező áron. Ez ad neki a képességét, hogy elérje a jelentős számú vevő.

jelenik meg:
- Belső hőmérséklet
- Beltéri relatív páratartalom
- Animált ikonok jellemezte az adatvédelem megfelelő szintjét

Paraméterek

Különleges funkció
Szobahőmérsékletet is mér Kész!

Speciális funkció

Különleges funkció
Szobahőmérsékletet is mér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Topcom Baba Comfort Indicator 101 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOPCOM Baby Comfort Indicator 101. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Topcom Baby Comfort Indicator 101. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Topcom Baby-Comfort Indicator 101. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Topcom Baby-Comfort Indicator 101.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ