AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Topdon TopScan Pro

Termékkatalógus
Topdon TopScan Pro
5 1 értékelés
Diagnosztika - Android és iOS, Bluetooth, élő adatok olvasása, memóriahiba kijelzés, olajcsere beállítások, EPB, DPF, ABS, SRS, DTC, BMS és Injektor kódolása
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VKNGdg1 Termékszám:  TOPSCANP
Topdon TopScan Pro 53 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Topdon TopScan Pro

Topdon TopScan Pro diagnosztikai szkenner

A Topdon TopScan Pro diagnosztikai szkennerrel több mint 70 amerikai, ázsiai és európai márka által támogatott járművek hibakódjait olvashatod és törölheted ki. A Topdon TopScan Pro szkenner rendszer átfogó karbantartási ismeretekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a probléma azonosítását és az esetleges javítások megkezdését. A Topdon TopScan Pro hozzáférést biztosít 8 karbantartási szolgáltatáshoz, AutoVIN technológiához, a jármű teljesítményének vizsgálatához és kétirányú ellenőrzéshez mobiltelefonon keresztül, egy angol nyelvű alkalmazással. A diagnosztikai szkenner előnye továbbá az egész rendszerre kiterjedő DTC-javítási varázsló és az egy kattintással elérhető I/M-készültség.

A Topdon TopScan Pro diagnosztikai szkenner legfontosabb jellemzői

  • Angol nyelvű alkalmazás
  • 13 speciális funkció (olaj-visszaállítás, BMS-visszaállítás, ABS-légtelenítés stb. ) és IMMO opció
  • Javítási adatkönyvtár
  • A Topdon TopScan Pro karbantartja a javítási adatok könyvtárát
  • A készülék teljes körű diagnosztikát biztosít a motorrendszer, a sebességváltó, a légzsák stb. tekintetében
  • Teljes OBD2 funkciók (hibakódok olvasása és törlése, Freeze Frame adatok kiolvasása stb.)
  • Kulcsprogramozás
  • AutoVIN funkció a jármű automatikus azonosításához
  • Kétirányú vezérlési funkció
  • Több mint 70 amerikai, ázsiai és európai autómárkával kompatibilis
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on keresztül
  • Adatfolyamok olvasása és összehasonlítása
  • Járműteljesítmény vizsgálat

Járműrendszer diagnosztika több mint 70 márkához

A Topdon TopScan Pro minden felhasználó számára üdvözlendő kiegészítő lesz, mivel lehetővé teszi az összes járműrendszer átfogó vizsgálatát, beleértve amotort, a sebességváltót, a légzsákokat, az ABS-t, az ESP-t, a TPMS-t, az indításgátlót, a kaput, a kormányművet, a rádiót és légkondicionálót több mint 70 amerikai, ázsiai és európai autómárka esetén. A Topdon TopScan Pro OBD2 kódolvasóként is működik, és mind a 10 OBD2 tesztmódot ingyenesen, élethossziglan végzi. A Topdon TopScan Pro OBD2 kódolvasóként is működik, és mind a 10 OBD2 tesztmódot ingyenesen, élethosszig tartóan végzi. Mindig hozzáférhetsz a legfontosabb információkhoz több járműről. A Topdon TopScan Pro diagnosztikai szkenner támogatja a DTC-k kiolvasását, a DTC-k törlését, az élő adatokat, az I/M készenléti monitor állapotát, a Freeze Frame adatok megjelenítését, az O2-érzékelő tesztelését, a fedélzeti monitor tesztelését, a párolgásvizsgálatot, a járműinformációk kiolvasását és a DTC-keresést.

A DTC javítási útmutató megkönnyíti a jármű diagnosztizálásának folyamatát

A Topdon TopScan Pro eszköz világosan végigvezet a jármű diagnosztikai folyamatain és kódjain, teljes áttekinthetőséget biztosítva. A hibakódok észlelése és lekérdezése után a Topdon TopScan Pro képes megjeleníteni azok definícióját és utasításokat adni a javításhoz. A diagnosztikai szkenner tele van hibakód-definíciókkal minden rendszerhez, például a légkondicionálóhoz, a műszerfalhoz és így tovább.

Jelenleg a TopScan Pro a 2010-2014-es Chrysler/Dodge/Jeep/Fiat járművekkel is kompatibilis (a kompatibilitás a frissítések megjelenésével bővül).

13 reset funkcióból álló átfogó készlet

A Topdon TopScan Pro 13 visszaállítási funkcióval rendelkezik: olaj-visszaállítás, gázpedálbeállítás, EPB-visszaállítás, kormányszög-visszaállítás és még sok más. A Topdon TopScan szkennerrel könnyedén diagnosztizálhatod járművedet és oldhatod meg a figyelmeztető jelzéseket. A Topdon TopScan Pro képes hozzáférni a járműspecifikus alrendszerekhez és alkatrészekhez. Ez teljes mértékben garantálja a rendszer vagy az alkatrészek integritását, lehetővé téve a felhasználók számára a hibás alkatrészek elemzését és pontosabb helymeghatározását. Beleértve az üzemanyag-befecskendezőket, hűtőfolyadék-szivattyúkat, ablakokat, ablaktörlőket és még sok mást.

Átfogó karbantartási adatbázis

A Topdon TopScan Pro átfogó karbantartási adatbázist kínál, amely különösen a kezdőknek segít eligazodni a járműdiagnosztikában. A diagnosztikai szkenner az otthoni szerelők számára is nagyszerű eszköz, akik maguk szeretnék megoldani a problémákat. Végezd el magad a diagnosztikát, majd oldd meg a problémát, és ne várj szabad időpontra a szervizben, és takaríts meg pénzt. A javítási információk közé tartozik a DTC javítási útmutató, a műszaki szervizközlemény, a DLC helye és a figyelmeztető jelzések könyvtára.

A Topdon TopScan Pro lehetővé teszi, hogy bővítsd a szolgáltatásaidat

A diagnosztikai szkenner kibővített szolgáltatásokat kínál, beleértve a kulcsprogramozó eszközt is. A kulcsok számát és funkcióját könnyen beprogramozhatod, hogy megoldd az elveszett kulcsok problémáját. Ez egy hasznos funkció, ha lakatos vagy szerelő vagy. Így az üzleti lehetőségek még tovább bővíthetők.

A Topdon TopScan Pro szkenner egyéb jellemzői

A Topdon TopScan Pro emellett képes az adatfolyamokat szöveges, grafikus vagy műszerfal diagram formájában megjeleníteni. Ez megkönnyíti az összes adat változásának valós idejű nyomon követését. A "Combine" funkcióval akár 4 adatfolyamot is megjeleníthetsz grafikusan egy felületen, megkönnyítve ezzel a teljesítmény értékelését. A Topdon TopScan Pro diagnosztikai szkenner képes elemezni a szén-dioxidot az I/M kész gomb megnyomásával. Ezzel a funkcióval bármikor, bárhol és hatékonyabban elemezheted járműved szén-dioxid-kibocsátását.

Műszaki specifikációk és a csomag tartalma

A csomag tartalmazza a Topdon TopScan Pro diagnosztikai szkennert, a kézikönyvet és a csomagolást tartalmazó dobozt.

  • Kompakt méretek 82 × 47 × 26 mm
  • Tömeg 76 gramm
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolat akár 10 méteren belül
  • Üzemi hőmérséklet -10-55°C (tárolási hőmérséklet -20-75°C)

Paraméterek

Kompatibilis operációs rendszerek
Android, iOS Kész!
OBD2 funkció
kibocsátási diagnosztika, olvasási hibák, hibák törlése Kész!
Funkciók
EPB, DPF, ABS, SRS, DTC, BMS, Injektor kódolása Kész!
Csatlakozási mód
Bluetooth Kész!

OS kompatibilis

Kompatibilis operációs rendszerek
Android, iOS Kész!

Funkciók

OBD2 funkció
kibocsátási diagnosztika, olvasási hibák, hibák törlése Kész!
Funkciók
EPB, DPF, ABS, SRS, DTC, BMS, Injektor kódolása Kész!

Csatlakozási mód

Csatlakozási mód
Bluetooth Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Topdon TopScan Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Topdon TopScan Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Topdon TopScan Pro.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ