30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit adapter

Termékkatalógus
TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit adapter
4,7 460 értékelés
Powerline adapter - 600 Mb/s adatátviteli sebesség, 1 × GLAN, 300 m hatótáv, jelződiódákkal, nem átvezetett dugó, 2 db a csomagban
15 270 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  TP761v4 Termékszám:  TL-PA4010KIT Gyártó honlapja:
TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit adapter 15 270 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit adapter

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 Powerline TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit LAN
 

Két adapter a helyi hálózat megosztáshoz

Ideális választás otthonra és az irodába egyaránt, ahol ugyanolyan adatviteli minőségre számíthat, mint egy hagyományos ethernet kapcsolat esetén. Ráadásul az összeszerelésük is kifejezetten egyszerű, még UTP kábelek sem kellenek hozzá. A gyors sávszélesség, a készenléti üzemmód és a QoS támogatás még inkább egyedivé teszik ezeket az eszközöket.


Nagy sebesség, modern otthonokba

Az adapterek közötti adatátvitel a Home Plug AV technológiának köszönhetően hihetetlenül gyors. A 300 méteres hatótávolságon belüli 600 Mbit/s sebesség lehetővé teszi a nagyobb fájlok és a multimédiás HD tartalom streamelését, az online játékot és sok mást is.

 Powerline TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit LAN
 

Egyszerű elhelyezni

Új kompakt kialakításukkal és letisztult megjelenésükkel ezek az adapterek sokkal kisebbek, mint más powerline termékek. Vastagságuk mindössze 28,5 milliméter, így olyan szűkebb helyeken is használhatóak, ahol minden centiméter számít. Ezért nem lesz gond az adapter elhelyezésével az asztal vagy a SMART TV mögött a falon.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 Powerline TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit LAN
 

Biztonságos böngészés

A powerline hálózat tényleg pillanatok alatt beállítható. A maximális biztonságot és a külső támadások elleni védelemet pedig a 128 bites AES titkosítás garantálja.


Gazdaságos üzemelés

Az új generációs powerline adapterek praktikus kialakításukkal és kifinomult, energiatakarékos funkcióikkal sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a korábbi modellek. Amennyiben az eszköz huzamosabb ideig nem észlel adatátvitelt, automatikusan készenléti üzemmódra kapcsol, és mintegy 85 százalékkal csökkenti az energiafelvételét.

 Powerline TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit LAN
 

Paraméterek

Összehasonlít
Hatótáv
300 m Kész!
LAN (fix)
1 × Kész!
Darabszám a csomagban
2 db Kész!
Adatátviteli sebesség
600 Mb/s Kész!
Aljzat
Nem átvezetett Kész!

Tartomány

Hatótáv
300 m Kész!

Tulajdonságok

LAN (fix)
1 × Kész!
Darabszám a csomagban
2 db Kész!
Adatátviteli sebesség
600 Mb/s Kész!
Aljzat
Nem átvezetett Kész!
Jelzőfények
Jelződiódákkal Kész!

Elsődleges egység paraméterek

WiFi
WiFi nélkül Kész!
LAN sebesség
10/100 Mb/s Kész!
LAN portok száma
1 × Kész!

Másodlagos egység paraméterek

WiFi
WiFi nélkül Kész!
LAN portok száma
1 × Kész!
LAN sebesség
10/100 Mb/s Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Elosztóba dugva is átviszi a jelet, vagy mindenképp szükséges direkt a hálózati aljzatba dugni? Illetve csak azonos fázison viszi át a jelet vagy a ház minden pontjába képes? Köszönöm!

A házban 3 fázis van 1 db villanyóra alatt. Lehetséges ennek a használata, ha netán külön fázison, de ugyanazon óra alatt van a 2 dugalj amin keresztül vinném a netet?

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy ebből a termékből hány darabot tudok használni egy háztartásban?2,3,4,5,6....? A másik kérdésem hogy ha esetleg a 4010-modell mellé veszek 4020-as modellt akkor az kompatibilis egymással? Előre is köszönöm a választ.

TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit 500Mbps NANO Powerline Ethernet adapter (TL-PA4010-KIT) Ez a két adapter kábel nélkül köti össze a két különböző szinten lévő UPC connectbox modemet és mediaboxot. Wifit is szór, erősít, vagy ahhoz mit kellene megvennem?

Ez panel alumínium elektromos hálózaton működőképes lesz ?

Kérdések és válaszok: TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit adapter
Kiegészítők: TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-Link TL-PA4010 Starter Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ