Trevi Karaoke XF 1700

Termékkatalógus
Trevi Karaoke XF 1700
Bluetooth hangszóró - Hordozható, 120W, 2-utas hangszórók bass reflex-el, Speaker 8"+tweeter, piros LCD kijelző, Bluetooth, MP3 lejátszó, PLL FM, USB, AUX, 2x mikrofon/gitár bemenet, SD foglalat, disco LED fények + disco gömb, dinamikus mikrofon
Kód:  TRV001w7 Termékszám:  XF 1700

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trevi Karaoke XF 1700

Töltse meg az unalmas családi összejöveteleket vagy munkaheyi rendezvényeket élettel. Teremtsen bulit ezzel a 120 wattos hordozható karaoke hangszóróval a Trevi-től.Könnyen mozgatható és lehetőséget nyújt arra, hogy a zenét játsszon le USB porttal, SD kártyával vagy vezeték nélküli telefonos vagy tabletes kapcsolattal Bluetooth-on keresztül. Ezzel hangszóróval végre elűzheti az unalmat és minden ünnepélyt felejthetetlen élménnyé tehet.

Legfőbb jellemzők

  • Hordozható, nagy teljesítményű zenelejátszó
  • LCD kijelző piros háttérvilágítással
  • Karaoke funkció végtelen szórakozással
  • Két 8" mélysugárzók
  • FM rádió automatikus állomáskereséssel
  • Külön állítható mély és magas hangok
  • Kihúzható fogantyú és beépített kerekek a könnyű kezelhetőségért
  • Bluetooth vezeték nélküli zenelejátszás
  • Integrált LED Disco fény
  • Beépített mikrofon

Sokszínű csatlakoztatás

Bluetooth felület biztosítja a vezeték nélküli zenehallgatást. Ennek köszönhetően rögtön lejátszhatja kedvenc számait az okostelefonjáró, tabletjéről vagy laptopjáról. A hangszóró eezen kívül el van látva egy beépített MP3 lejátszóval. Ezen kívül AUX csatlakozó, USB és SD port is biztosítja a csatlakoztatást, például egy gitár számára. Mindemellett a kihúzható fogantyú lehetővée teszi hogy bármikor áthelyezzük a hangszórót.

Kiváló minőségű hangszórás

Két 8"-es mélysugárzó biztosítja a kiváló minőségű hangzást. Hangerőszabályzó, hangszínszabályzó és más vezérlők teszik lehetővé finomhangolást. Azok számára, akik nem mernek egyedül szerepelni, van a lehetőség duettre is. Ezért két mikrofon bementtel rendelkezik. Az énektudást kompenzálja a beépített Disco LED fény.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trevi Karaoke XF 1700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi Karaoke XF 1700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi Karaoke XF 1700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 1700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 1700.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ