Shop roku Akvizice ApF HU

Trevi XF 3800

Termékkatalógus
Trevi XF 3800
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - 300W, 4-utas hangsugárzó bass reflex-szel, dupla 12" mélysugárzó hangszóró, kettős 3" hangszóró, Bluetooth, kék LCD kijelző, MP3 lejátszó, AUX-IN 3,5 mm jack, SD kártya és USB bemenet 2 mikrofon bemenet, 1 dinamikus mikrofon, XLR konnektor, master Volume kontroll, ECHO effektus, többszínű LED Disco fény, beépített újratölthető 12V-os akkumulátor.
Kód:  TRV020q Termékszám:  XF 3800 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trevi XF 3800

A céges esték már nem olyanok, mint régen ? Semmi probléma, most felfrissítheti készlettárát valami újjal. Fedezze fel ezt a 300 W teljesítményű hordozható, karaoke hangszorórendszert a Trevi-től. Ezzel a rendszerrel biztos, hogy nem fognak unatkozni a kedves vendégek, és minden este felejthetetlenné válik majd. Kiválóan mozgatható és a csatlakoztatás is egyszerű. Rendelkezik USB porttal, SD kártya foglalattal, valamint támogatja a Bluetooth technológiát is, amivel egyszerűen csatlakoztathat vezeték nélküli eszközöket. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű hordozható vezeték nélküli hangrendszer
  • A Karaoke funkció végtelen szórakozást biztosít
  • Átlátható LCD kijelző kék háttérvilágítással
  • Vezeték nélküli lejátszáshoz Bluetooth technológiával rendelkezik
  • Két 12" mélysugárzó és két 3” hangszóró
  • Beépített MP3 lejátszó és FM rádió
  • Fogantyúk a könnyű szállításhoz
  • Mikrofon a csomagban
  • Beépített Disco LED fények
  • 110-240 V tápegységgel vagy 9 V elemmel használható

Minőségi hangreprodukció

A két 12" mélynyomó és a két 3" hangszóró kombinációja gondoskodik a helyiség megfelelő hangosításáról. Hangerőszabályzóval, hangszínszabályzóval és további beállítási lehetőségekkel rendelkezik, amelyekkel tökéletes hangzást érhet el. A magas teljesítményt Disco LED fények egészítik ki. Továbbá két mikrofon bemenetet is találnak az eszközön, amellyel valóban szórakoztatóvá válik az este. 

Modern technológia

A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül is tudjunk zenét streamelni eszközünkre. Ennek köszönhetően bármilyen okostelefonról, tabletről vagy noteszgépről hallgathat zenéket. A hangrendszer beépített MP3 lejátszóval is rendelkezik. További csatlakoztatási lehetőségként az AUX bemenet, USB és SD kártya foglalat szolgálnak, valamint egy sávos bemenet gitárokhoz. A nagy fogantyúk lehetővé teszik a könnyű és egyszerű szállítást. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trevi XF 3800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi XF 3800 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi XF 3800 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi XF 3800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi XF 3800.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ