Akvizice ApF HU Shop roku

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset

Termékkatalógus
Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - 50 mm-es meghajtó, állítható fejpánt, megvilágított mikrofon, hangerőszabályzó és mikrofonnémítás, 3 m-es fonott kábel, USB
Kód:  JS257s3j Termékszám:  20407 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset

Egy stílusos, kiváló ár-érték arányú fejhallgatót keresel? Tökéletes hangzásra és térhatásra van szükséged? Ne keress tovább. Ez a fejhallgató minden igényednek meg fog felelni.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló design
  • Magas minőségű hangzás
  • Térhatású hangzás
  • Megvilágított mikrofon és oldalak
  • Kényelmes viselet
  • Hangerőszabályzó gombok
  • Fonott 3 m-es kábel
  • USB-n keresztüli csatlakoztatás
  • PC és laptop számára

Tökéletes társ

Merülj el a filmek és játékok lenyűgöző világában. A Trust fejhallgató egy teljesen új élményt kínál, amely során kihasználhatod a tökéletes térhatást, valamint a játék során hasznodra válhat a 7.1-es hangzás, mely segítségével tökéletesen beazonosíthatod, hogy honnan közeledik az ellenség. A headset az állítható fejpántnak köszönhetően maximálisan testreszabható, aminek köszönhetően a fejhallgatót mindig a legkényelmesebb pozícióban használhatod. Ezenfelül biztos, hogy élvezni fogod a beépített 50 mm-es aktív basszusrezgést kínáló hangszóróegységeket. A fejhallgató 3 méteres fonott kábellel rendelkezik, amely hatalmas szabadságot biztosít a játék során.

Hosszú idő után is kényelmes

A mérkőzések igen hosszú ideig eltarthatnak. Emiatt a fejhallgató elkészítése során kizárólag a legjobb anyagokat használták fel. A puha és légáteresztő fülpárnák maximális kényelmet biztosítanak még a legnagyobb harcok során is. A játék végén legszívesebben rögtön előről kezdenéd az egészet. A fejhallgató oldallapjai megvilágítottak, amely igazán stílusos megjelenést kölcsönöz neked. Egy mikrofon is megtalálható, hogy könnyebben tudj kommunikálni a csapattársaiddal. Ezekkel a stílusos fejhallgatókkal teljes sebességgel vetheted bele magadat az online játékba. 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 7.1 363 Bass Vibration Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 7.1 363 Bass Vibration Headset.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ