Rapture AP+ plus nový vizuál

TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

Termékkatalógus
TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera
Webkamera fényképek felbontása: 8 Mpx, betekintési szög: 120°, beépített mikrofon, környezeti zajcsökkentés, korrekció gyenge fényviszonyok mellett, arcfigyelés, távirányítás,
Kód:  JS261l2 Termékszám:  24073 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera Megszűnt

TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

A TRUST IRIS webkamerával kiváló minőségű videokonferenciákat tarthatsz

A TRUST IRIS webkamerát nemcsak otthon, hanem különösen vállalati környezetben fogod használni, mivel kiváló minőségben tarthatsz segítségével videokonferenciákat. Maga a webkamera telepítése gyerekjáték - a dobozból kivéve csak csatlakoztasd a laptophoz vagy számítógéphez, és máris használhatod. A kényelmes működtetéshez távirányítót is kapsz. A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera kiváló minőségű hangot biztosít az intelligens algoritmusokkal ellátott hangszórónak köszönhetően, míg hangod a beépített zajszűrő mikrofonok hűen rögzítik. A HDR mód éles képet készítbármilyenfényviszonyok között. A széles látószögű objektív akár 8, biztonságos távolságban ülő személyt is rögzít. A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera kompatibilis a Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting, Webex vagy bármely más online videokonferencia alkalmazással.

A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera legfőbb előnyei

  • A TRUST IRIS beépített, zajcsökkentő mikrofonokkal rendelkezik, hogy tökéletesen rögzíti hangod
  • A fejlett algoritmusokkal ellátott hangszóró tiszta és éles hangot biztosít a partnereknek
  • A TRUST webkamera széles látószögű objektívje akár 8, egymástól biztonságos távolságban ülő személyt is könnyedén rögzíthet
  • A TRUST IRIS széles látószöggel rendelkezik - 120°
  • Akár 8Mpix-es fényképek készítése is lehetséges a webkamerával
  • A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera minden funkcióját távirányítóval vezérelheted
  • A gyenge fényviszonyokat korrigálja
  • Egyszerűen csatlakoztasd a webkamerát, és a plug-and-play megoldásnak köszönhetően azonnal használhatod
  • Használd a Hangkövetés funkciót is, amelynek segítségével a webkamera automatikusan elfordul és a beszélő személyre fókuszál
  • A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera elhelyezhető egy asztalon, vagy egy laptopra vagy monitorra is felszerelhető 

A TRUST webkamera kényelmes plug-and-play megoldással rendelkezik

Csak vedd ki a TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamerát a dobozból, csatlakoztasd a laptophoz, és máris indulhat a megbeszélés. Távirányítót is kapsz, amellyel a webkamera összes funkcióját vezérelheted.

A webkamera 4K felbontással és ClearView technológiával rendelkezik

A TRUST IRIS webkamera 4K felbontással, HD érzékelővel és széles látószöggel dolgozik. Mindez lehetővé teszi, hogy partnered a videóhívás összes résztvevőjét láthassa, nem csak egy részüket, hanem teljes személyüket. A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera számos lehetőséget kínál a résztvevők követésére és keretezésére egy videóhívás során. A dinamikatartomány funkció például minden fényviszonyok között tiszta képet biztosít. A Hangkövetés funkciót is értékelni fogod, hiszen a webkamera automatikusan elfordul a beszélő személy mögött, és rá is nagyít a keretben lévő személyre.

A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera bármely tárgyalóteremben használható

Nem számít, hogy a tárgyalóterem kicsi vagy nagyon tágas. A TRUST IRIS 4K Ultra HD webkamera bármilyen tárgyalótermet teljes értékű konferenciateremmé alakíthat. A széles látószögű objektívvel és a kiváló minőségű mikrofonokkal megbízhatóan számíthatsz arra, hogy a másik fél megbízhatóan lát és hall. A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera alkalmas olyan megbeszélésekhez, amelyeken akár 8 személy is részt vesz és egymástól biztonságos távolságban ülnek.

A ClearSound technológiának köszönhetően megbízhatsz a TRUST webkamera hangteljesítményében

A TRUST IRIS webkamera hangszórója ClearSound technológiával rendelkezik az optimalizált hangkimenet érdekében. A hangokat megszűri és megvédi minden olyan rezgéstől, amely rezonanciát okozhat. Mindez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentes hangélményt élvezhess, és biztonságosan halld partnered a TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera webkamera hangszóróján keresztül. Annak érdekében, hogy a másik fél is halljon, a webkamera beépített, algoritmusvezérelt mikrofoncsoporttal rendelkezik, amelynek érzékelési tartománya akár 5 méter is lehet. Ez megkönnyíti, hogy a konferencián mindenkihangja hallható legyen, függetlenülattól, hogy ki hol ül. Értékelni fogod a zajszűrő funkciót is, amely kiszűri a zavaró hangokat.


Paraméterek

Fotók felbontása akár
8 Mpx Kész!
Jellemzők
Beépített mikrofon, Háttérzaj csökkentése, fix fókuszálás, Face Tracking, Gyenge-megvilágítottság korrekció, Távirányító, Mozgásérzékelő Kész!
Betekintési szög
120 ° Kész!
Szélesség
60,1 cm Kész!
Magasság
14,1 cm Kész!

Felbontás

Fotók felbontása akár
8 Mpx Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Beépített mikrofon, Háttérzaj csökkentése, fix fókuszálás, Face Tracking, Gyenge-megvilágítottság korrekció, Távirányító, Mozgásérzékelő Kész!
Betekintési szög
120 ° Kész!

Méret & súly

Szélesség
60,1 cm Kész!
Magasság
14,1 cm Kész!
Mélység
11,5 cm Kész!
Tömeg
2 200 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ