30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Trust Signa HD stúdió mikrofon

Termékkatalógus
Trust Signa HD stúdió mikrofon
5 1 értékelés
Mikrofon professzionális magas színvonalú szívfelvétel, nagy pontosságú ének és akusztikus felvétel háttérzaj nélkül, HD audio akár 24 bites / 96 kHz-ig, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, robusztus fémes kivitel, habosított szélvédelem, 1,8 m-es eltávolítható kábel
Kód:  JS267c9a24 Termékszám:  22449 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trust Signa HD stúdió mikrofon


Rögzíts hangot HD-felbontásban Signa mikrofonnal

Olyan mikrofont keresel, amellyel gyakorlatilag bármilyen hangminőségű hangfelvételt készíthetsz? Akkor ne feledkezz meg róla, hogy a Trust kiadott egy professzionális Signa HD Studio stúdió mikrofont, amely ideális a YouTube-on, a Facebookon vagy a Twitch-en történő közvetítéshez. Ezenkívül különféle podcastokhoz, vlogokhoz, kommentekhez vagy internethívásokhoz is használhatod. A Signa kiváló kardio-felvételekkel rendelkezik, amely hűen és háttérzaj nélkül rögzíti az énekeket és akusztikus hangszereket. A mikrofon támogatja a kiváló minőségű hangfelvételt 24 bites / 96 kHz-es mintavételi frekvenciával. A mikrofon testének 3,5 mm-es fejhallgató kimenete van, amely közvetlen hangerőszabályzóval rendelkezik a mikrofonról való közvetlen lejátszáshoz. A megfelelően hosszú, 1,8 m-es USB-kábel eltávolítható, és természetesen megtalálható a dobozban, így azonnal elkezdheted használni a mikrofont.



Professzionális hangfelvétel minden helyzetben

A Trust Signa HD Studio tökéletes megoldás azoknak, akik a YouTube-on, a Twitch-en vagy a Facebookon videót töltenek be. A Signa stúdió mikrofon által készített hangfelvételek maximálisan professzionálisak lesznek, amit minden hallgatód értékelni fog. A popszűrőnek köszönhetően megszüntetheted a rossz minőségű felvételek okozta nemkívánatos zajt és hibákat. A Signa Trust segítségével világszínvonalú hangra támaszkodhatsz, függetlenül attól, hogy hangot vagy akusztikus zenét rögzítesz. Emellett nem kell a mikrofont munka közben tartani, mert egy fém állvány is jár hozzá. Csak helyezd az asztalra, csatlakoztasd a mikrofont, és kezdd el a felvételt, mindkét kezével. Csatlakoztasd a mikrofont a számítógéphez vagy a laptophoz USB-n keresztül. Kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszerekkel.

Kényelmes átadás

A még jobb felvétel érdekében a Trust mikrofonja egy fém állványt és egy habszűrőt tartalmaz. Biztosan elégedett leszel a 180 centiméter hosszú kábel leválasztásának lehetőségével, és egy robusztus fémszerkezettel, amelynek a súlya mindössze 560 gramm. A mikrofon nagyon sokoldalú, és mindig professzionális hangminőséget biztosít. Könnyedén csatlakoztathatod egy asztali számítógéphez vagy laptophoz USB-n keresztül és kezdheted is a streaminget.

Megbízható mikrofon Signa HD Studio - příslušenství


Megbízható mikrofon Signa HD Studio - USB kabel



Paraméterek

Szélesség
175 mm Kész!
Magasság
290 mm Kész!
Mélység
175 mm Kész!
Kábelhosszúság
1,8 m Kész!
Tömeg
560 g Kész!

Méret

Szélesség
175 mm Kész!
Magasság
290 mm Kész!
Mélység
175 mm Kész!

Csatlakozás

Kábelhosszúság
1,8 m Kész!

Tömeg

Tömeg
560 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trust Signa HD stúdió mikrofon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Signa HD Studio Microphone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Signa HD Studio Microphone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Signa HD Studio Mikrofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Signa HD Studio Mikrofon.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ