AlzaBoxy Q1 Shop roku

UleFone Armor 6, piros

Termékkatalógus
UleFone Armor 6, piros
4,6 10 értékelés
Mobiltelefon - 6,2", 2246 × 1080 felbontású IPS, 8 magos MediaTek MT6771 (Helio P60) processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 16 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, 69 IP védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, vezeték nélküli töltés, gyorstöltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8.1
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Kód:  ULF025b2 Termékszám:  ULE000201

UleFone Armor 6, piros

A(z) UleFone Armor 6, piros készülék esetében azonnal egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért fejlesztették ki, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat, de a duális kamerának hála videók és fényképek készítésére is ideális. Természetesen egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. Kijelzőjének átmérője 6,2", ily módon a nagyobb telefonok csoportjába tartozik. Ez a verzió 8 magos MediaTek MT6771 (Helio P60) processzort kapott. A memória kapacitása 6 GB. Erőforrásait tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások futtatására is alkalmas. A(z) 128 GB belső tárhely elég tekintélyes ahhoz, hogy több száz alkalmazást letölthess. A(z) UleFone Armor 6, piros okostelefont jókora kapacitású 5000 mAh akksi látja el energiával. Ez a konkrét modell nagyon gyors vezeték nélküli töltéssel is büszkélkedhet. További pozitívuma, hogy USB-C csatlakozóval is ellátták. Erős, ütésálló kivitele elégedetté teszi majd azokat, akik gyakran ejtik le mobiljukat. Vízálló konstrukciója jóval biztonságosabbá teszi használatát.

A(z) UleFone Armor 6, piros okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • Erős, ütésálló konstrukció
  • Vízhatlan konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) UleFone Armor 6, piros 6,2" méretű IPS kijelzővel lett felszerelve, melynek maximális felbontása 2246 × 1080 px
  • MediaTek MT6771 (Helio P60) CPU és 6 GB RAM
  • A grafikus chip típusa: Mali G72 MP3
  • A(z) 128 GB kapacitású belső tárhely egy MicroSD kartyával tovább bővíthető
  • Konfiguráció (SIM): dual sim
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 2
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel
  • Vezeték nélküli akku töltés

A(z) UleFone Armor 6, piros telefon kamerája és képernyője

Ez a jókora 6,2" átmérőjű kijelző téglalap alakú kivágással és nagyon finom FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes tökéletesen megjeleníteni. Legnagyobb előnye, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) UleFone Armor 6, piros okostelefon duális kamerájával, melynek felbontása 16 Mpx nagyon elégedett leszel. Leginkább kompromisszumok nélküli fényképek készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,8 fényerősségének köszönhetően az igényesebb felhasználók szívét is elnyeri. A hatékony autofókusz sokat javít a képminőségen. Egy kis praktikus lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes rajongói szerfelett elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) UleFone Armor 6, piros csodás funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető. A belső tárhely mérete könnyen bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) UleFone Armor 6, piros telefon adatainak biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon instant feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC technológia lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának hála pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2246 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2246 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,8 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek MT6771 (Helio P60) Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G72 MP3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 8.1 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

ULE000254 Ulefon Armor 6E piros https://www.alza.hu/ulefone-armor-6e?dq=5648519#alternativy Várható, hogy a közeljövőben rendelhető lesz ismét a fenti készülék? (E verzió pirosban) Előre is köszönöm mielőbbi visszajelzésüket.

Kérdések és válaszok: UleFone Armor 6, piros
Kiegészítők: UleFone Armor 6, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UleFone Armor 6 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UleFone Armor 6 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UleFone Armor 6 Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UleFone Armor 6 Rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ