A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

UleFone Armor 7 2020 fekete

Termékkatalógus
UleFone Armor 7 2020 fekete
4,5 2 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es kijelző, 2340 × 1080, IPS kijelző, 8 magos Mediatek MT6779 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/1,7) + 2 Mpx felbontású + 2 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, IP68 védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés 10W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  ULF044b1 Termékszám:  ULEFARMOR72020BK

UleFone Armor 7 2020 fekete

A(z) UleFone Armor 7 2020 fekete készülék esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, a három kamerának hála fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. A kijelző képátlója 6,3", ennek köszönhetően a nagyobb okostelefonok csoportjába sorolható. Ez a modell 8 magos Mediatek MT6779 CPU-t kapott. A memória mérete 8 GB. Erőforrásait tekintve akár 3D-s játékok megjelenítésére is alkalmas. A(z) 128 GB méretű belső tárhely elég tágas ahhoz, hogy több száz alkalmazást menthess el. A(z) UleFone Armor 7 2020 fekete mobilt jókora teljesítményű 5500 mAh akkumulátor tartja életben. Ez a modelltípus praktikus praktikus vezeték nélküli akku töltéssel is büszkélkedhet. Egyéb előnye, hogy USB-C konnektorral is ellátták. Erős, ütésálló kivitele derűssé teszi majd azokat, akik oda vannak az ütésálló telefonokért. Vízálló konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi használatát. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: 68 mm.

A(z) UleFone Armor 7 2020 fekete okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • Erős, ütésálló kivitel
  • Vízálló konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) UleFone Armor 7 2020 fekete 6,3" méretű IPS kijelzővel lett felszerelve, melynek max. felbontása 2340 × 1080
  • Mediatek MT6779 processzor és 8 GB memória
  • A GPU típusa: PowerVR GM9446
  • A(z) 128 GB méretű belső tárhely egy MicroSD kartyával tovább növelhető
  • SIM-kártya konfiguráció: Hibrid
  • Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 48 Mpx
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 3
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval
  • Praktikus vezeték nélküli akku töltés
  • A vezetékes töltés maximuma: 15 W
  • Maximális vezeték nélküli töltés: 10 W

A(z) UleFone Armor 7 2020 fekete telefon kamerája és kijelzője

Ez a grandiózus 6,3" méretű kijelző csepp alakú kivágással és részletgazdag FullHD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes tökéletesen megjeleníteni. Legnagyobb előnye, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) UleFone Armor 7 2020 fekete okostelefon három lencsés kamerájával, melynek felbontása 48 Mpx módfelett elégedett leszel. Olyan kompromisszumok nélküli fényképeket készíthetsz vele, amelyeknél fel sem fog tűnni, hogy nem egy digitális fényképezőgéppel készültek. Kiváló f/ 1,7 fényerősségének hála a komolyabb felhasználókat is leveszi a lábáról. A hatékony és gyors autofókusz számottevően javítja a képminőséget. Egy ügyes kis lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik imádói nagyon elégedettek lesznek a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) UleFone Armor 7 2020 fekete csodás funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre két SIM kártya is beilleszthető, de a második a memóriakártya helyére kerül. A belső memória mérete könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) UleFone Armor 7 2020 fekete okostelefon adatainak biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő lehetővé teszi a mobil azonnali feloldását, méghozzá PIN-kód vagy minta nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának hála külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Mediatek MT6779 Kész!
Grafikus gyorsító
PowerVR GM9446 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UleFone Armor 7 2020 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UleFone Armor 7 2020 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UleFone Armor 7 2020 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UleFone Armor 7 2020 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UleFone Armor 7 2020 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ