Shop roku Shop roku

UNICLED KOREAN MASK

Termékkatalógus
UNICLED KOREAN MASK
5 1 értékelés
- LED-es fényterápia otthonod kényelméből, 7 világítási lehetőséggel, az UNICSKIN dermocosmetikai ampullák hatásának további kiemelése érdekében, hét színben hét különböző bőrápolási igényhez
Kód:  UNIKO842 Termékszám:  606110921534

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UNICLED KOREAN MASK

    

Ráncok, pattanások, hegek, bőrpír, halvány arcbőr szín, hiperpigmentáció vagy fokozott faggyútermelés? Mielőtt bármelyik problémával orvoshoz fordulnál, kipróbálnál otthonod kényelméből egy másik kezelési módszert? Teszteld az UNICLED KOREAN MASK-ot! A LED-es fényterápia egy egyszerű, rendkívül hatékony, ártalmatlan és egyben alternatív kezelés a hialuronsavval illetve a botox bejuttatásával szemben. A maszk LED-es fénye a kollagén és az elasztin kialakulását stimulálja, ezáltal serkentve a véráramlást, megszüntetve a kollagenázt, így a bőr a terápia következtében megfiatalodik, és egészségesebb lesz.

    

A LED-es UNICLED KOREAN MASK legfontosabb jellemzői

  • LED fényterápia LED maszkkal
  • bőrproblémák alternatív kezelése
  • A LED-fény stimulálja a kollagén és az elasztin képződését
  • 7 típusú fény szín
  • UV és lézer használata nélkül
  • teljesen biztonságos technika
  • A UNICLED KOREAN maszk használata fájdalommentes
  • a maszk nem károsítja a szemet
  • nincs mellékhatása
  • dermatológiailag tesztelt
  • tápkábellel

Válassz a 7 különböző LED-es világítás közül, és távolítsd el a nemkívánatos problémát

Az UNICLED KOREAN maszk 7 megvilágítási lehetőséget kínál, amelyek mindegyike hatással van a különböző bőrproblémákra. A könnyű maszk integráltan kezeli a ráncokat és az arc legkifejezőbb vonalait, a napégett bőrt, a hiperpigmentációt, a melasmát, a pattanásokat, szabályozza a bőr faggyútermelését, az anyajeleket és a hegeket, a bőrpírt illetve a halvány bőrt, segít kezelni az oxigénhiányt és a fény hiányát. Egyszerűen helyezd fel a maszkot arcodra, válaszd ki a megfelelő LED-es világítást és élvezd a gyógyító relaxációs folyamatot. A UNICLED KOREAN használata után bőröd megfiatalodik, egészségesebb és élettel telibb lesz.

Teljesen biztonságos technológia

Ne aggódj amiatt, hogy a könnyű maszk ártana a bőrnek. A maszk nem használ lézert vagy UV fényt, dermatológiailag tesztelt, és nincs mellékhatása. Használata fájdalommentes és nem károsítja a szemet. Kimutatták továbbá, hogy az UNICLED KOREAN MASK maszk elősegíti a kiegészítő dermokozmetikumok jobb felszívódását. A maszk nem árthat neked, éppen ellenkezőleg, segíthet bizonyos bőrproblémák kezelésében, miközben kellemes relaxáló folyamatban lehet részed.


Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz Kész!
Hatás
Hidratáló, Bőrnyugtató, Ránctalanító Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Bőrnyugtató, Ránctalanító Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNICLED KOREAN MASK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UNICLED KOREAN MASK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ