Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

UVtech

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A népszerű UVtech márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó UVtech - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő UVtech termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben UVtech terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a UVtech termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

UVtech márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
6 termék
4,3 34×
SLEEP-1 kékfény szűrő szemüveg, piros
Monitor szemüveg - modern, üveg színe: borostyán, a keret színe: piros, UVC UV védelemmel, panoráma nézet, szemfáradtság csökkentő és közvetlen szellőzőnyílások
6 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UVTpob001
4,7 17×
Sleep-1 kék- és zöldfény szűrő szemüveg, világospiros
Monitor szemüveg -, 99 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: piros, a keret színe: piros, méret: univerzális, íves forma és szemfáradtság csökkentő, szemüveg szélessége 16 cm, szárhossz: 12 cm
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: UVTbryl02
5,0
UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK
Légtisztító - 6 m³/h légtisztító teljesítmény, 15 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 38 dB(A), HEPA szűrő, dohányosoknak ajánlott, közvetlenül a készüléken vezérelhető, felszereltség: aromadiffúzor és érintőpanel, méret: 6,5 × 18,5 × 12,4 cm (Ma×Sz×Mé)
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MPuvc1
5,0
UVtech Smart III
Sterilizáló - doboz, sterilizáláshoz, fülhallgató, szemüveg, ékszerek, mobiltelefon, kulcsok, fertőtlenítés UV fénnyel, vezeték nélküli telefontöltés és diffúzor, fehér kivitel, méretek 240 × 140 mm (Sz×Mé)
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: UVTmix027
UV-C Box 6l UVBOX I fekete
Sterilizáló - doboz, sterilizáláshoz, fülhallgató, szemüveg, ékszerek, mobiltelefon, kulcsok, fertőtlenítés UV fénnyel, fekete kivitel, méretek 24 × 17 × 14 mm (H×Sz×Mé)
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: UVTmix016
Baby I Cumifertőtlenítő
Sterilizáló - doboz, sterilizáláshoz, cumi, fertőtlenítés UV fénnyel, fehér kivitel
Szuper ár
18 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: UVTmix024

UVtech

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ