AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Vanguard fotós hátizsák VEO 42 fekete

Termékkatalógus
Vanguard fotós hátizsák VEO 42 fekete
Fotós hátizsák - belső méretek: 220 x 105 x 180mm
Kód:  OW222b Termékszám:  4719856242361

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard fotós hátizsák VEO 42 fekete

Ön is a színes fotók és irreális tapasztalatok vadászainak körébe tartozik? Ön is boldog  tulajdonosa  számos különböző kamera- kiegészítőnek? Szeretné még jobban élvezni a kalandokat? A   Vanguard Veo42 –es hátizsákkal  ezt  gond nélkül el tudja érni. 

Legfontosabb jellemzői

  • Hátizsák kamerák szállításához
  • Több lencse szállítására is alkalmas
  • Háromlábú fotós-állvány tárolására is alkalmas
  • Notebook / laptop számára is marad hely
  • Mindent le lehet zárni  cipzárral
     

Minden egy helyen

A hátizsák egy nagyon erős és tartós anyagból készül, amely megvédi az Ön összes fotóanyagát. Ön még a beépített esőkabát előnyeit is élvezheti. A hátizsák hátsó oldala ergonómiailag megtervezett, annak érdekében, hogy kényelmes viselet legyen. A vállpántok lehetővé teszik , hogy gyorsan és egyszerűen beállíthatóak legyenek a kívánt méretre. A hátizsákon Ön  számtalan hurkot, fogantyút talál ahhoz, hogy a legkülönfélébb módon használhassa azt. 

A belső teret úgy tervezték meg, hogy a hangsúly a  gyors  kamera-használhatóságon legyen, így Ön nem marad le egyetlen érdekes lövésről , vagy pillanatról sem. A hátizsákba belefér egy  DSLR fényképezőgép egy 80-300 mm méretű objektívvel. Abban az esetben, ha CSC kamerát tesz bele, akkor  a  belsejébe még több lencsét is elhelyezhet egyszerre. A zsák oldalán található rögzítőn a háromlábú fotós állvány szállítható. Az első zseb úgy van kialakítva, hogy a kisebb  vagy értékesebb dolgokat tárolja.  Ez a zseb pedig  cipzárral zárható.
A hátizsák belsejében, egy párnázott rekeszben tárolhatja Ön laptopját, melynek  mérete 13 hüvelyk. Ez lehetővé teszi, hogy szerkessze is fényképeit már útközben. A hátizsákot akár minden nap viselheti tulajdonosa.   Ezzel a hátizsákkal Ön  gyorsabb és jobb képvadásszá válik, mint amilyen korábban volt. 

 

Paraméterek

Belső magasság
22 cm Kész!
Belső szélesség
18 cm Kész!
Belső mélység
10,5 cm Kész!
Hasznos tulajdonságok
Esőáló, Állványtartó, Notebook/tablet rekesz Kész!
Laptop/táblagép átmérője
11 - 13" Kész!

Belső méretek

Belső magasság
22 cm Kész!
Belső szélesség
18 cm Kész!
Belső mélység
10,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok
Esőáló, Állványtartó, Notebook/tablet rekesz Kész!
Laptop/táblagép átmérője
11 - 13" Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vanguard fotós hátizsák VEO 42 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vanguard VEO 42 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vanguard fotobatoh VEO 42 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fotorucksack Vanguard VEO 42 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fotorucksack Vanguard VEO 42 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ