Shop roku Samsung HU AV launch

VANGUARD Skyborne

Termékkatalógus
VANGUARD Skyborne
4,5 4 értékelés
Fotós hátizsák
Kód:  OW200dnp

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD Skyborne

Hihetetlenül kényelmes hátizsák, amely mindössze két kamerát és minden szükséges tartozékot igényel. Könnyen állítható pántok, amelyek más kulcsfontosságú pontokkal együtt levegőztetést is tartalmaznak, segítenek elkerülni a nemkívánatos izzadásokat. Olyan eseteApproxen, amikor biztonsági másolatot szeretne készíteni a rögzített képekkel, akkor használhatja a praktikus laptoprekeszet. Minden dolgod kiegészítve van további párnázással.

Mozgásban gyakran találkozol olyan pillanatokkal, amelyek érdemesek lennének, de csak annyira gyorsan mennek, hogy nem tudják elkészíteni a kamerát. EzeApproxen az eseteApproxen a hátizsák egyszerű, felülről lefelé és alul hozzáférhető tulajdonságokkal rendelkezik, hogy maximalizálja a reakcióidőt. Természetesen rengeteg zseb van a kisebb memóriakártyákhoz vagy tartalék akkumulátorokhoz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VANGUARD Skyborne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD Skyborne. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VANGUARD Skyborne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VANGUARD Skyborne.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ