A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Vector Luna csiszolt fekete acél

Termékkatalógus
Vector Luna csiszolt fekete acél
Okosóra vízálló 50 m, monokróm kijelző, választható kijelző megjelenését, tükrözés értesítések Smartphone (hívás, SMS, e-mail, naptár, Facebook, Viber, Mi újság, stb), figyeli a tevékenység (lépés, a távolság, az alvás, elégetett kalóriát), a vezérlés zene, ébresztőóra, Bluetooth 4.0, igényel iOS 8.0 / Android 4.4 / Windows Phone 10 vagy magasabb, a csukló kerülete 20,5 cm, az akkumulátor élettartama 30 nap
Kód:  VCTR001b Termékszám:  L1-10-006

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vector Luna csiszolt fekete acél

Kényeztesse magát a megszerzése intelligens férfi karóra márka Vector. Luna modell fényes fekete acél nyerni magának kifinomult és különböző design időtlen, elegáns kivitelben. Az óra ötvözi a hagyományos design és a modern funkciókat. Ezek közé tartozik a lehetőségét, testreszabás segítségével az eredeti kérelem Vector Watch, amelyet meg kell tölteni. Ezután a tökéletes kapcsolatot az Ön igényeinek és életmód. Megtudni az időjárás, idő, ellenőrzik a zenelejátszó vagy csatlakozni a Facebook vagy a Twitter.Get on-line és a-képben bárhol és bármikor!

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és időtálló design módosítás
  • testreszabható arc
  • monokróm kijelző
  • Az eredeti alkalmazás Vector Watch
  • Monitorování aktivit (kroky, vzdálenost, spánek...)
  • Alkalmas csukló kerülete 20,5 cm
  • Vezeték nélküli szinkronizálás Bluetooth 4.0
  • Kompatibilis az iOS 8.0, Android 4.4 és a Windows Phone 8.1 és újabb
  • Az akkumulátor élettartama akár 30 napig
  • Vízállóság 5 ATM (zuhanyzás, úszás)

Tökéletes áttekintés a tevékenység

Vezeték nélküli órák kompatibilisek a legtöbb telefonok Android, iOS és a Windows. Alkalmazások és értesítéseket a smartphone és közvetlenül megjelenik a képernyőn a smart karóra, fekete-fehér és kínál opcionális megjelenést. Emellett az összes vektor Luna figyelheti a lépések számát, a teljes megtett távolság, elégetett kalóriát és az alvás időtartamát. Kap egy teljes tevékenységének áttekintése végeznek naponta, és hasonlítsa össze a személyes céljait.Minden az előnyöket használhatja egy töltéssel csak a teljes 30 napon belül.Ezután egyszerűen töltse USB-n keresztül az eredeti mágneses töltő, amely része a csomagnak.

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
705,88 óra (29,41 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
705,88 óra (29,41 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vector Luna csiszolt fekete acél Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vector Luna broušená černá ocel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vector Luna brúsená čierna oceľ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vector Luna gebürstetem Stahl schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vector Luna gebürstetem Stahl schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ