Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

VELAMP STAK STAKTO01

Termékkatalógus
VELAMP STAK STAKTO01
3,0 1 értékelés
Lámpa utánvilágítás 100m, 1x LED CREE® XP-E, 30000h élettartam, lumen 80lm, világítási idő 7,5 óra, alumínium, IPX4, 1xAAA
Kód:  VLM001a Termékszám:  STAKTO01 Gyártó honlapja:

VELAMP STAK STAKTO01

A tartós, multifunkciós VELAMP S.T.A.K STAKTO01 alumínium lámpa legfeljebb 100 méter hosszan képes világítani. Jól illeszkedik a kézbe, és ha nincs rá szükségünk, csatlakoztathatjuk az övünkre. A lámpa a Cree® XP-E LED technológiát alkalmazza, amely a világon az egyik legerősebb.


Vegyünk két fényintenzitás módot - 100% fény és 30% fény. A kisebb használata esetén a lámpa akár 7,5 órát is képes üzemelni. A funkciók tekintetében elérhető: nagyítás, SOS mód, vagy a fénysugár szöge 12 vagy 75 fokosra állítható. A zseblámpa 1 db AA akkumulátorral működik. Nem tartozék.

A fő előnyök

  • Nagyon tartós alumínium szerkezet
  • 2 szinten állítható a fény intenzitása
  • Alkonypír 100 m
  • Akár 7,5 óra működés
  • Nagyítás mód vagy SOS
  • a fénysugár szöge állítható
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VELAMP STAK STAKTO01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VELAMP S.T.A.K STAKTO01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VELAMP S.T.A.K STAKTO01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VELAMP STAK STAKTO01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VELAMP STAK STAKTO01.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ