Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 24" AOC 24P1

Termékkatalógus
24" AOC 24P1 - LCD monitor

Vélemények: 24" AOC 24P1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 24" AOC 24P1 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 24" AOC 24P1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 24" AOC 24P1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
67 690 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Karel, Praha 7 - Trojaflag
Értékelve: 2020. 07. 30., változat: 24" AOC 24P1
Hitelesített vásárlás
A monitor megfelelt az otthoni irodában a laptop kijelzőjének munkaterületét bővítő elvárásaimnak.
Az NB vagy PC csatlakozási lehetőségek széles skálája
A monitor rendelkezik beépített hangszórókkal, de ez biztosan nem a diszkórajongóknak való, de nem sértő, ha semleges zenét hallgatunk háttérként a munkahelyen. Nekem megfelel a hangerő a munkához. Filmnézéshez, de egy kicsit csendes.
A kijelzőminőség és a színbeállítások széles skálája.
Beépített USB hub a monitorban.
A fő előnye az állítható magasságú állvány, valamint a kijelző oldalirányú elforgatásának és tetszés szerinti megdöntésének lehetősége.
A monitor két kapcsolóval rendelkezik: az elülső oldalon egy érintőgomb a készenléti funkcióhoz, majd hátul alulról egy billenőkapcsoló a kijelző be- és kikapcsolásához.
Egyelőre nincs.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ