AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" AOC AGON OLED AG276QZD

Termékkatalógus
27" AOC AGON OLED AG276QZD - OLED monitor

Vélemények: 27" AOC AGON OLED AG276QZD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" AOC AGON OLED AG276QZD témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" AOC AGON OLED AG276QZD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" AOC AGON OLED AG276QZD megvásárlása után te is írsz értékelést.
309 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db

Felhasználói vélemények

Václav, Nechvaliceflag
Értékelve: 2024. 03. 25., változat: 27" AOC AGON OLED AG276QZD
Hitelesített vásárlás
FANTASZTIKUS színek és feketék, gyakorlatilag lehetetlen bárhol máshol találni, csak OLED-en kívül.
A fényerő mind SDR és HDR ellentétben más monitorok ezzel LG WOLED panel nincs probléma (ez a 2. legvilágosabb verzió után a 2. legvilágosabb Asusáék egy, de ez sokkal drágább).
Az OLED-monitorok legtöbb hátránya ma már kezelhető a felhasználók által
TrueHDR, filmekhez gyönyörű
A 2 nites rekordminimális fényerő az OLED precizitással kombinálva teszi ezt a monitort tökéletessé a sötétben való munkavégzéshez vagy játékhoz.
Teljesen hiányzik a bemeneti késleltetés
A képátló és a PPI éppen megfelelő a szép képhez, amely nem teszi a grafikát bénává.
240Hz
Egyszerűen OLED
Eh. említettem már, hogy OLED? 🙃
Az OSD gazdagabb lehetne a felhasználói kalibrációban stb.
Alacsony fényerőnél függőleges csíkok és szemcsék láthatók, különösen az 5 százalékos szürkeség körüli monokromatikus spektrumban ("papirusz-effektus"). Ez állítólag egy normális dolog az OLED, de minden panel lehet más, lehet túlélni (a fókuszban van emelt ISO, hogy kiemelje a problémát, a valóságban ez körülbelül fele kevésbé hangsúlyos, plusz van fényerő 1% 😃)
Az állvány nem a legstabilabb, nem kattan, amikor a monitorra szerelik (legalábbis az enyém nem), és úgy tűnik, mintha a monitor le fog esni. Nem is beszélve az aszimmetrikus kialakításról és a lábról, ahol nincs hely a kábelek számára, amelyek egyébként a panel mögött lógnak.
A hangszórók hangja az 1973-as mobiltelefon prototípusára emlékeztet. Ha már ilyen drága monitort veszel, légy szíves légy férfi és dobj bele egy szép soundbar-t is
Lehetne fényes változat is (a matt kivitel nem éppen sérti a személyemet, de az embereknek eléggé eltérő preferenciáik vannak ezzel kapcsolatban. )
Az USB-C bemenet is hiányozhat néhányan
0 ×Jelentés
Jan, Ráječkoflag
Értékelve: 2024. 03. 07., változat: 27" AOC AGON OLED AG276QZD
Hitelesített vásárlás
design
különböző részletek láthatók a játékokban
kontrasztok, színek,
válasz
a kép tisztátalansága, a pixelek csillogó hatásúak (mint amikor a hó csillog és fény esik rá), a fehér a legjobban látható.
A sötét jelenetek villódznak és a színek kissé elhalványulnak, ha a Freesync be van kapcsolva
világos pixelelrendezés egyes szövegek és ikonok esetében, valamint lecsüngő sávok a szürke árnyalatoknál - az OLED-panelek esetében gyakoriak.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ